Pepp!

Åh, nu är allt fixat inför ikväll. Det kommer bli skitbra!

Carro gick precis hem till sig och ska fixa iordning sig, Lollo kommer med tåget om två timmar och jag har öppnat första ölen. Sakta men säkert går den ner, känns bra!

Det börjar arta sig nu.

På G!

Oj oj oj!
Trodde aldrig att den dagen skulle komma när jag dammsuger och dammar bara för att sådana som Oscar ska komma hit. Känns som att hårdrockare inte borde vara så känsliga menar jag.. Ja ja!

Nu är det dags för en dusch och sen ska engångsgrillen inhandlas!

Toodles.

Sådär..

Ja, morgonen har varit lite skakig. Jag gick och la mig tidigt igår eftersom jag hade huvudvärk, tänkte sova bort den men nej, jag har fortfarande ont i huvudet.. Jag vaknade vid halv åtta och ska umgås med Carro hela dagen. Ska se om hon vill ta ett tag i min nacke, det kan ju vara den som spökar. hmm.

Vare sig huvudvärk eller inte så är jag rätt rejält peppad på ikväll! Hoppas att det blir lika bra som jag tror att det kan bli!


The Royal Wedding.

Ja, åh!
Peter var snäll och lät mig tittade en liten bit på bröllopet i hans IPhone, vi tajmade det så bra att det var precis när de bytte löften och ringar. Jag älskar bröllop!


Skolan!

Idag har jag varit i skolan från halv nio till halv fem. Kom hem vid typ sex-tiden.. Har haft en oerhört mysig och produktiv dag! Har gjort en karikatyr av mig själv i oljepastell på blå/grått växtpapper, ska ta lite bilder på måndag!

Ikväll blir det att diska och fixa tills imorgon, när jag ska ha mina music peeps över måste det ju vara fint! Carro hade även lite extra täcken som vi får låna. Det känns bra!

Pie.

Här får ni något att skratta åt medan jag är i skolan! Jag kände mig träffad i alla fall.

Tidig morgon.

Oj, så här tidigt har jag inte varit vaken på länge, naturligtvis så kunde jag knappt somna och när jag väl somnat så kom Emil och la sig och jag vaknade...
Precis innan jag gick och la mig berättar Filip att de vill sova här ändå. Tur att folk inte velar! ><
Meeeeen! Det ska bli så sjukt roligt om det nu är spikat.. Jag menar jag och Jessi hade väl räckt länge nog men nu blir det Filip, Lollo, Janne och Oscar med! Sjukt värt! :D


Nu ska jag iväg och dricka kaffe i skolan!

En väldig vågig dag.

Ja, idag har det egentligen inte blivit så mycket gjort. Jag har plockat lite i lägenheten och så. Däremot gick hela helgens plan åt skogen under eftermiddagen men det blev bra igen!
:D

Vi var hos Louise och firade hennes födelsedag, det var jag, Emil och en massa folk ur Louise klass. Det var en väldigt trevlig stund där Emelie och Lisa stod för fnittret! Jag började skratta så jag blev tårögd några gånger.. heh.


Herman.

Tittar på Gomorron Sverige idag. Dagens gäst är Herman Lindqvist. Jag har alltid tyckt om honom för hans sotra kunnande inom historien men jag har glömt bort att han är en egen person, att han har en egen historia. Till exempel har han bott i 123 länder, det är rätt många. Jag menar, jag har ju bara besökt två länder förutom Sverige.

Idag blir det att städa lite här hemma, jag har slängt kläder över hela lägenheten..






Svt 2.

Jag gjorde ett statement igår "Jag har en fin och hälsosam relation till SVT2". Det stämmer verkligen, det är på tvåan och Boomerang jag hänger när tv'n är igång. Känner mig kulturtantig till tänderna!

Sitter och väntar på att Jessi ska ringa, hon har ju visat livstecken nu i alla fall.. ^^

Jag gjorde matlådor av all mat som blev innan och nu har vi klämt i oss varsin, jag var tvungen att klä av mig till underkläderna för att jag blev så varm av att vara så mätt. Jag var övertygad om att jag skulle spy på köksbänken ett tag, nu är det bättre. :)


The Pretty Reckless.

Åh, jag har en sommarlåt! Factory Girl av The Pretty Reckless.




[errorrrrrr]

Kommer inte på någon bra rubrik, heh ^^

I vilket fall så har Emelie precis gått härifrån, en fältstudie och ett par skor rikare. Hon fick mina sailorskor jag köpte förra året eftersom de inte sitter bra på mig. Jag har ungefär 3,5 liter spagetti och köttfärssås nu. Nu vet jag vad  det blir för kvällsmat idag, lunch imorgon och kvällsmat då med... Planering är bra! haha

Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen, ska försöka få tag på Jessica visserligen!
Tjingeling!

Dagens ,tack.

Jag älskar mig själv för att jag köpte den skjortan till Emil i födelsedagspresent, han har använt den två gånger typ, jag tvåhundra gånger ^^


Observera.

Nu känns det som att hela mitt liv är fullt av observation. Jag ska observera hur jag är när jag är rastlös, på eget bevåg observerar jag ljus, färg och form. Idag ska jag bli observerad av Emelie, hon ska kolla hur jag gör när jag lagar mat.








Äggamacka!

Jag kom på det att jag inte har ätit något påskigt alls i helgen så nu står det äggmacka på menyn. Medan äggen kokar ska jag plocka in mina/våra provisoriska balkongmöbler.

Tittade bara på det fina, roliga i Mary Poppins, typ som när sotarna dansar på taket.

Åh, sommaren.

Lyssnar på Frank Sinatra, nyss spelades Ella Fitzgerald och Louis Armstrong's Let's call the whole thing off.
Det fick mig att tänka på Emma och Sanna, de andra två från SPKU06. Så fina tider vi hade tillsammans med Mosa!


Tycker om att jag går med champagneglaset i hösta hugg. Det var ju inte allt förbjudet att dricka på skolområdet?

Lite bilder.

Har ju faktiskt tagit några bilder nu när våren kommit. De kommer upp nu innan jag tar med mig soppskålen ut på balkongen och steker!








Översocial.

Än en gång är jag översocial och ensam, det är inte bra alltså! haha
Jag har pratat i telefon med Robban och sen med Sosso, är jag den ende som inte varit full i helgen? Känns rätt bra faktiskt! Lär gå ut rätt hårt på lördag...

Vill göra lite pr för detta hårda fylleslag.




It's over.

Sista dagen på påskhelgen och jag säger varken bu eller bä. Karroh kom ju hit och vi tittade på Tjenare Kungen, spelade Geni och blev solbrända på min balkong. Rätt fint alltså!

Idag blir det att läsa mer och imorgon ska vi in till skolan. Jag ska plocka med det jag har gjort hemma. :)

Spontant värre.

Karroh kommer på spontanbesök om ett par timmar :) Ska bli trevligt med lite sällskap idag, så slipper jag terrorisera resten av min kompiskrets. Heh!
Jag borde verkligen diska... åh.

Var uppe hos katterna innan, vi satt och pratade ett bra tag på balkongen. Ja, jag pratade med katterna. Känner mig som en förtappad 85-åring. Lever på sockerkaka och pratar med katter, det bådar gott alltså.


Påsken alltså.

Okej, något är snett! Som jag har fattat det visas inte de gamla hederliga påskfilmerna på tv. Ni vet dem om korsfästelsen och hela tjofräsen. Istället visas Jesus Christ Superstar och nej, jag har inte något emot JCS alls. Tvärtom blev jag glad eftersom jag otroligt nog inte har sett den, förrän idag då.

Tillbaka till ämnet, jag saknar att se Jesus bli piskad, Barabbas fula nuna och allt annat som hör påsken till. En ledighet som är skön men glömmer vi inte bort något?

Jag undrar om de ska visa Passion of the Christ?


fangirl_90





Så att eh... japp!

I feeeeeeel pretty!

Haha! Jag vet inte vad det är med mig, den bittra och pessimistiska Emelie är som bortblåst och jag är på helt sjukt bra humör!

Dagens plan är att ta en lång härlig dusch, mata och mysa med katterna, plugga en del och titta på minst en Harry Potter-film till. Sitter och tittar på The Order of the Phoenix nu. ^^






Sällskap!

Okej, jag har verkligen haft en riktigt bra dag, det var till och med härligt att gå ut och gå. Shit, jag känner verkligen inte igen mig själv. ^^

Alex är ju för söt han, vi satt och smsade lite och jag nämnde hur översocial jag var men inte hade någon att vara social med så han ringde upp och tröstade mig lite! :) De har fortfarande is på sjön uppe hos honom! Jag är glad att jag bor i Småland!


HP, kaka och Eminem.

Rubriken beskriver hur jag har tänkt spendera resten av min kväll. Tror att jag går upp till katterna en sväng till senare ikväll med.

Glad påsk till er alla!

Missekatter!

Har just kommit hem från Carros lägenhet. Jag är ju kattvakt åt hennes små tufsar! Sjukt mysiga var dem när de började spinna så fort jag kom innanför dörren. Det blev en liten stund på hennes balkong tillsammans med Tarzan som satt och spanade.

Nu blir det lite lunch samtidigt som jag ska titta färdigt på Pippi-filmen som går på fyran. :)


Officiellt helg.

Ja, nu är helgen här med sitt fina och varma väder!

Morgonen har spenderats med Emil och barnprogram, Mumin, Phineas & Ferb och Droopy har vi sett.
Emil gick ut genom dörren för en stund sen eftersom han åker hem och firar påsk. Jag funderar på hur jag ska fira min påsk. Går det att måla ägg med akrylfärg? :D

Jag ska lägga upp en bild på mitt collage jag gjorde igår. Det är lite skevt men kul var det!

To shop or not to shop.

Emelie kom ner till mig vid tvåsnåret i eftermiddags, vi drack lite kaffe och jag funderade på vilken jacka jag skulle ha på mig. Det är ju trots allt långt att gå till ria. Efter en (vad jag tycker var sjukt lång) promenad kom vi fram, för att finna att de stände redan vid halv två.
Lite bittra gick vi över till en loppis i närheten och spanade lite och skrattade en del. På vägen hem stannade vi och njöt av mjukglass och sol!

Sjukt mysig dag i vilket fall! :)

Adrenalin alltså.

Oh holy crap! Jag såg precis detta klippet på Expressens hemsida.



Jag fick världens klump i magen och en adrenalinkick så det bara smäller om det. Höll på att sätta nudelsoppan i halsen. Herregud! Jag skulle aldrig någonsin i hela mitt liv frivilligt sätta mig i det där monstret. Åh gud. När jag tänker på det så skakar jag bara.

Fint värre!

Har haft en fin morgon hittills, jag har inte kommit igång med diskandet men nu har jag i alla fall fått på mig lite kläder. Jag hade planerat att ha min finklänning men insåg efter att ha konsulterat lite med Emelie att det är nog för kallt att gå utan strumpbyxor. Åh! :(

Jaja, nu ska jag ta tag i det tråkiga!

Fin morgon.

Emil har precis gått hemifrån, han ska iväg och plugga. Min plan för dagen är att ta mig ut till RIA med sötaste Emelie som är min guide i djungeln. Jag hoppas att de kan ha lite utemöbler till vår balkong. :)

Nu ska jag ta och starta mobilen och sen diska. Wuhu, glammig värre! :D

Kvällstankar.

Lite kort sådär vill jag bara höja mina vänner till skyarna! Jag är så glad att jag har dem alla, nya bekantskaper och de där som känner mig utan och innan, ni gör verkligen min vardag så värd!


Les Pâques.

Nu har vi påskledigt. Eller, ledigt är fel ord men vi har inget schemalagt och hemuppgifterna känns relativt enkla. :)
Under påskhelgen ska jag vara kvar i Nybro och vara kattvakt åt Carros två katter, får se om jag gör mig lite påskmat.

Jag skulle skriva något viktigt ju, kommer inte på vad det var men om jag kommer på det så uppdaterar jag!

Numero dos.


Peters tavla, det blev min favorit!


Färg.


Min tavla och bygget i bakgrunden.


Patriks tavla. Samma motiv som jag.


Ludvig hade också samma motiv!

Åh herregu!

Nu blir det bildbomb!


Carro och stökbordet.


Agneta och hennes fågeljävel!


Så här kan det gå när man har måleri i nästan två veckor. Man dör.


Ronja's och Isabella's verk.

Pausunderhållning.

Sitter med alla bilder från måleriet. Så länge får ni titta vad vi gjorde igår, eller rättare sagt vad Agneta gjorde!


Morsning!

Nu har jag fått i mig min gröt och ska alldeles strax gå ner till bilen. Tänkte bara slänga in ett par ord här först ^^
Vi har redovisning idag och ah, sen tänkte jag plcoka med mig lite grejer hem så att jag kan plugga lite hemma i påsk.

Hittade mina lärare på Google!

Lars är han till höger i bild.


Och även här sitter min lärare till höger i bild.

Morsning!

Nu har jag fått i mig min gröt och ska alldeles strax gå ner till bilen. Tänkte bara slänga in ett par ord här först ^^
Vi har redovisning idag och ah, sen tänkte jag plcoka med mig lite grejer hem så att jag kan plugga lite hemma i påsk.

Hittade mina lärare på Google!

Lars är han till höger i bild.


Och även här sitter min lärare till höger i bild.

Filåt!

Okej, jag erkänner. Det blev varken något pluggat eller några bilder överförda till datorn.

Nu ska jag sova!

Har funderat lite på hur barnen skulle se ut om Miranda Kerr och Nikki Sixx skulle satsa på familjelivet tillsammans...




Go go go!

Ooohej!
Nu tänkte jag dra en liten uppdatering ang. mina studier! I onsdags åkte jag som sagt hem till Anderstorp och totalt sket i skolan men nu är det ingen fara längre.
Innan jag åkte hann jag kleta lite färger på min tavla och nu är den klar. Jag blev färdig runt 10,30 i morse. Jag kan inte förstå att det gick så bra för mig! Första gången jag stod vid ett staffli och man kan se vad tavlan förestället ;D

Idag hade vi introduktion i Material och metodik. Vilket på svenska betyder att vi ska börja laborera med saker som man kan göra i skolan inom färg och form. Det ska faktiskt bli väldigt kul!

Ska nu börja skriva lite på min workbook-komplettering, jag hade ju totalt glömt bort perceptionsdelen vi började med i förra kursen...

Ps. Bilder på tavlan kommer lite senare ikväll!

Trutt!

Åh herregud!
Jag längtar tills den dagen jag får sova ut. Sitter här med min kaffekopp och ska strax gå hemifrån. Idag ska kameran med till skolan eftersom vi ska bli klara med tavlorna.

Nu måste jag packa!


Some words.

Tänkte att jag i min trötthet skulle summera de kvällarna (och dagarna) jag har haft hemma.

Skratt. Sprit. Folk. Sosso. Likbil. Sång. Kramar. Salvador Dali. Inspiration. Längtan.

Oh Lord!

Shit vad jag är trött! Kom hem till Nybro igår vid halv elva-snåret och jag fullkomligt däckade i sängen.

Jag var mest hemma på hos mamma i söndags men det blev en liten sväng till Jessi för att hämta skor och dricka kaffe. Det har vart en helg fylld av skratt!

I skolan idag fortsatte jag med min tavla och är snart klar. Jag kommer att bli färdig med den imorgon, ska bara fixa med smådetaljerna :)
Nu blir det en välbehövlig dusch innan jag ska gå lös med hårsprayseldakastare ute på balkongen, det är äckligt mycket bananflugor där!

...

Jag mår definitivt inte som jag förtjänar! haha! Kanske kommer senare, jag vet inte?
Vi grillade aldrig igår eftersom Jessica kom på att hon inte har någon grill. Bra där! ^^ Jag stekte iaf två av mina korvar.

Nu ska jag göra mig respektabel för att seanre gå på Salvador Dali-vernissaget.

Grillning någon?

Ja alltså, idag kommer bli cepe! haha

Det börjar lugnt med att Jossan kommer hit och ska äta lunch, sen brakar allt. Ska ner till gymet vid fyra-femtiden sen är det grillning hos Emils bror och samtidigt är jag bjuden till Jessi på grillning och öl. Fan.
Vill ju förfesta med Sosso med men ah. Blir att göra lite research innan något planeras!

Igår hälsade jag på Leif, Emils och derars katt. Han är sjuk!

Nu ska jag döda lite tid innan det är dags att laga mat.

Home sweet home!

Åh! Härliga hemma!
Igår var en galet härlig dag!

SOSSO ÄR I SVERIGE, I ANDERSTORP!

Världens bästa Sofie kom hem igårnatt och sen cruisade vi runt i trakterna och överraskade folk, jag, hon och Carroh!
Allas reaktioner var så fina! Åh, Sosso! <3



Idag ska jag fika med Robban och Dennis för att sen åka hem till Sosso och titta på bilder från hennes senaste åtta månader.

Jag vet inte riktigt vad det blir till helgen men många erbjudanden om grillning och öl. Haha! Story of my life på sommaren. Jag ska även träffa Jossan på ett hörn. :)

Nu blir det en skön dusch innan jag åker iväg!

Grötigt!

God Morgon!

Sitter halvt påklädd framför datorn nu, förstår inte varför det är jobbigare att stiga upp en timme senare än vanligt?
Ska in till skolan så att jag är där vid 9,15-9,30-tiden, vet inte hur länge jag blir där idag. Hoppas att det kommer att gå bra iaf!



Yr.

Det är helt mosigt i huvudet på mig! Jag vet inte varför men det är bra mos, gött mos? ^^

Just nu sitter och är nostalgisk med P!nk's andra skiva. Förstår inte riktigt vad som var så bra med den? Iofs, min favoritlåt från den här skivan förstår jag nu varför den är bra, Steven Tyler är med och kör en duett. Haha
Hårdrocken har ruvat inne i mig rätt länge ändå.


Stilleben.

Nu har vi gått över till de tunga grejerna i skolan, måleri. Närmare bestäm stilleben-måleri.
Jag samarbetar (delar motiv) med Patrik och Ludvig och ah, det kan bli intressant att se hur vi ska klara av varandra! haha

Jag ser framemot att se mitt resultat eftersom detta är första gången jag gör en seriös målning. Det känns som att jag har fått en bra start i alla fall! Maria, vår lärare i måleri, är verkligen en bra lärare. Hon påminner mycket om Ava och det är ju bra. :)


Hard work, work.

Idag kommer jag att vara hemma sent, tidigast 17:50.
Gah!


Vänskap!

Elin Wernvik
keep on daancing till the world eeeendddsssssssss
· 21:35
haha vat?!
vaud purauta hoooo oåm?!
· 21:35
come on get me get me on the floooooor
· 21:35
mreaow!
Elin är inte inloggad.

Fullt normalt beteende när det kommer till mig och Elin, eller mest Elin ^^


BTW.

I'm on the right track, I was born this way!
Ja nu var jag fyndig! Hujedamej!

Har haft en alldeles ypperlig dag hittills. Jag har rensat ut mina kläder och ska skänka bort en del och slänga lite trasiga jeans osv.. Det är varmt ute nu! Har kunnat vara på balkongen och stå i bara tshirt utan att frysa <3 Love it!


weheartit.com








Ja, jag känner sommarpeppen!

Softer ride.

Denna helgen har helt enkelt varit en väldigt bra helg.
Jag kan inte riktigt säga vad men ah, jag har fått lite pluggat, har bakat och haft besök, ätit god mat och både jag och Emil har varit på väldigt bra humör :)

Den kommande veckan mjukstartas med ledig måndag men sen två viktiga möten tisdag och onsdag. Sen får vi se vad som händer, rätt skönt att slippa planera hit och dit!


Sommaren 2009 2.0



Ett litet smakprov ur Bårarydshelgen!
I fyra-fem dagar var jag, Madde, Danne, Anna, ute i Sebjörnarp eftersom Alex och Krapp var nere och hälsade på. En fin helg!

Arga lappen.


Snett?


Ja, något står ju inte rätt till? haha

Sitter och väntar på att finaste Emelie ska komma över på kaffe och kaka. Hon är sådär charmigt duktig på att bjuda in sig själv!
- Vad säger du om fika imorgon vid 2tiden? iiihhh- Eeeeh, det låter som en superidé! :D
vad säger du om fika imorgon vid 2tiden? iiihhh!
vad säger du om fika imorgon vid 2tiden? iiihhh

- wohoo! jag räknar med att komma hem till dej och ditt fina fina fönster!! hehe... ♥

Söt är hon!

Nya förnedringstv.

Alltså, till en början var det sjukt underhållande att se 12-åringar överglänsa en lärare, en civilingenjör och många fler.

Det kom till mig alldeles nyss, hur kan man tycka att det är underhållande att vi som faktiskt får ta beslut i Sverige, köra bil i Sverige, vi som har ett ansvar över framtiden, hur kan det vara underhållande när en av de tävlanden inte ens kunde svara på en basfråga inom fysik. Frågan löd "Vilken av följande färger är inte överst eller underst i regnbågen, röd, gul eller violett"?

Visst, det är kanske inte en livsviktig fråga men borde man inte som 35 år gammal man kunna svara på det? Nej, det kunde han inte. Han fick fuska och kopierade svaret av ett av barnen.

Vart är vi på väg?

Sommaren 2009.

Tog precis ett glas vin och gick ut och rökte. Jag dricker inte något fancy utan snarare tvärtom, varm&kall.

Jag kom att tänka på en trevlig kväll för snart två år sedan. Att jag kan bli så fylld av glädje av två timmar som bestod av ren och skär mobbing, man kan ju inte vara vettig i skallen om man dricker ett vin som smakar bullar sa dem. Några utav de finaste vänner jag har.

Allt började en lördag eftermiddag.
Jag fick lära känna fyra av de roligaste personerna jag vet, varav två jag numera räknar till de närmaste jag har.

Sommaren 2009 var fylld av alldeles för mycket vin, skratt, tårar. Jag fick många nya vänner och fina minnen.

Det finns mycket mer att säga om den här sommaren men det är den bästa sommaren jag hittills har haft.


Let the madness begin.



Socker!

Åh vad jag tycker om mig själv! Jag har börjat exprimentera med att baka olika sockerkakor utan att ha ett recept. NU har jag precis smällt i mig en fjärdedel av min senaste kreation, sockerkaka med smak av äpple och kanel.
Mosade ett äpple och hade i typ ½matsked kanel. Fy bubblan vad det var gott!



Bzz Bzz!

Nä, nu vill jag tatuera mig!
Nu, nu. NU!


Beatiful day!

Åh, det är så fint väder ute! Jag önskar att det inte blåste, då hade jag gått ut och fotat lite ^^

Dagens plan är att få lite skolarbete gjort och sen har jag lovat att stå för maten. Det händer inte allt för mycket just nu ^^


Två fina killar!

Jag var inne och kikade på Yonas blogg och hittade ett sjukt fint porträtt av Marcus.



Jag har alltid tyckt att Marcus är en grymt vacker kille sen verkar han vara väldigt snäll och rolig också. Jag träffade och umgicks med honom en kväll i Ola Salo's tecken för fyra år sen. Härligt var det :)

Doris.

Sitter och lyssnar på Doris. Sjukt mysig musik :)

Jag och Emil åt den sjukt goda maten och nu dricker jag sjukt gott kaffe! Sitter vid msn och peppar Stormholds Kalmarspelning för tillfället. Jag är rätt jädra pepp alltså :)

Det genomgående temat för kvällen har varit att pendla mellan datorn och skisspapper. Jag har börjat få en idé om vad jag vill göra för konstverk. Det lutar åt att det blir en mindre installation, mer kan jag inte säga ^^ haha


Oh happy day!

Sitter och softar musik i väntan på att vi ska börja laga mat. Marinerad fläskfilé med ugnsbakade potatisar och morötter <3

Här är en playlist jag gjorde härom dagen, sjukt bra!

Friday, I'm in love.

Börjar helgen med ett klyschigt citat, någon måste ju göra det!

Har kladdat färdigt med NCS-systemet nu och det väntar bara en liten laboration om med- och motfärger kvar. Klipp och klistra, yeay! Eller?
Vi fick våran uppgift i tredimensionell form idag, vi ska göra ett konstverk som utgår från människan. Jag tror att jag ska göra någon konstruktion av ståltråd och kanske gipsbindor.



Lunch.

Nu har Emil kommit hem och vi har ätit lunch.

Jag har hunnit rita två skisser som blev okej och ah. Jag är så nöjd som jag kan bli ^^

Min plan nu är att ta det lugnt fram tills klockan sex då det är dags att tvätta!



Kaffe i sängen.

Vaknade för en timme sen och lyckades få Emil till att koka kaffe åt mig :) Han har gått till skolan nu och kommer inte hem förrän lunch.

Jag lyssnar på Harry Potter och dricker gott kaffe i min Studentmugg.




Nattenen!

Så har jag fått för mig att ungar säger istället för "nu är det kväll/natt". Jag vet inte varför eller om det ens är så men jag har fått för mig det i alla fall.

Det har verkligen inte varit många knop här sedan vi kom tillbaka från Carro utan jag har bara slöat i sängen och lyssnat på Harry Potter. Ja, diskat har jag ju i och för sig gjort...
Imorgon blir det till att tvätta och se om jag kan måla lite, målet med imorgon får bli att ha minst en skiss!


Den här bilden gjorde min kväll värd!

L'ecole!

Tänkte visa lite bilder på mina störda men ack så fina klasskamrater.


Längst bak i bilden sitter Ronja mitt i ett skratt medan Karin är seriös och Carro vet jag inte vad hon gör :)


Här vet jag definitivt inte vad Isabella och Ronja sysslar med men något konstigt har de nästan alltid för sig!

Flyttdag.

Carro, en klasskompis, har flyttat från Hanemåla in till Kungshall i Nybro så vi ska iväg till henne nu och packa upp grejer. Ska bli rätt mysigt faktiskt.

Så nu ska jag in i duschen och sen bär det av till Kungshallsvägen!



Vill bara dela med mig lite av världens vackraste kvinna!

NCS.

Jag har inte haft orken att blogga speciellt bra de senaste dagarna. Vi har haft en intensiv vecka i skolan! Vi jobbar med färg och komposition nu och har för tillfället en uppgift som jag förbannar!
Vi ska blanda färger och sätta in i olika färgcirklar och trianglar.. De färger vi jobbar med är någon slags akryl (tror jag) och till exempel den blå är inte grundfärgen blå utan man får blanda ut den så att det blir rätt. Sen kanske din egna blandning är slut tills nästa gång du ska ha den och blanda tex lila eller turkos..

Jag är bitter!


Herrå!

Nu har Louis åkt och som vanligt känns det som att en bit av mitt hjärta åker med tåget. Hon är så fin :)
I helgen har vi spelat en himlans massa Skip-Bo och varit hos Ämma.

Nu ska jag slappa lite eftersom det här är första helgen på länge som är fri från skolprojekt. <3



.


Trötta och sega.

Vi lever men det känns rätt knappt. Jag ska snart ta tag i min Bildbehandlingskurs och Louis ska få plugga lite. Väcka Emil är också ett mål som snart går i uppfyllelse.

Besök!

Finbesök av Louisfis!
Kommer troligtvis inte blogga alls mycket eftersom hon är här men jag kan berätta om vad vi gjort idag.

Efter att min skoldag var över mötte jag upp henne och Ämma på Kama Sushi och åt lunch, vi gick lite på stan och blev överfallna av en Rädda Barnen-kille som ville ha våra kontonummer. Jag vägrar dock att ge ut mitt konto till ett autogiro sådär på plats (plus att jag inte kan mitt kontonummer utantill).

Vi åkte hem till Nybro och har myst och spelat Skip-Bo. Nu ska vi till Ämma och Kim och hälsa på lite!


Nybroiter.

Ja, jag ber hemskt mycket om ursäkt! Vicke observerade att jag inte riktigt är från Nybro, som hon säger Rookie mistake.


RSS 2.0