Galet!

Galen helg, jag skulle hem och hälsa på mamma men har lekt personlig assistent på Järnvägsgatan.

Kan inte skriva mer nu, ska till mamma ikväll och lämnar Gislaved för ett tag.

Dag 11 – Mina syskon

Fast för min del borde rubriken vara "mitt syskon" eftersom jag bara har en bror. Han är två år yngre än mig och ah, jag älskar honom.

Konsten att varva ner.

Ehm eller inte?
Fy fan vilken start på helgen! haha

Kom till Gnosjö runt två igår, finaste snällaste Jensan plockade upp mig och sen åkte vi till Anderstorp och dumpade min väska. Jag åkte med till Gislaved och gick hem till Stefan och Gunsan och fikade där. Stannade där hela kvällen och följer med Gunsan till skolan. Hennes klass skulle ha klassfest i två timmar så jag var 'hemlig gäst' eftersom jag hade en massa praktik där under gymnasiet. Mina små sötnosar har blivit stora!

Efter det skulle jag egentligen åkt hem till Anderstorp men nej, det var en bra idé att stanna i Gislaved och hålla sig vaken ett par timmar till. Robban plockade upp mig efter jobbet, halv elva! Klockan elva var vi hemma hos honom och softade. Vid halv tolv kom Miia och hennes australienska pojkvän Robin och naten var 'räddad'.
Robban skulle kört hem mig för han skulle vart nykter men Robin hade med sig en liter Laphroaig som han ville dela med Robban. Klart de skulle göra det, jag hade en lång men trevlig natt. :)

Kom hem till Anderstorp för två timmar sen ungefär men har varit hos Rolle en timme och hos Jessica med :)

Nu lökar jag framför tv'n för att senare åka in till Gislaved. Kvällens planer lyder i stora drag Förfest-higgins-klubben. Det ska bli en jättemysig kväll och imorgon SKA jag vara hemma!

Äntligen!

Wuhu!
Nu är jag äntligen klar :D Lyckan är dock inte långvarig, jag ska börja med nästa Workbook redan nu, för att slippa sömnlösa nätter och uppfuckad hjärtrytm pga energikickar.

Nu ska jag packa och plocka undan lite här hemma för 12,13 åker jag hemåt!
(dock är tåget fullbokat så jag får betala 100 :- extra)

Jensan är underbar och hämtar mig på stationen. Jag blir så glad när bekanta/festvänner ställer upp så här! :D


Dag 10 – Bloggfavoriter

Åh! Bloggar!
:D

De jag följer och tycker bäst om är lätt Evelinas blogg. En tjej som gick Bild på gymnasiet och nu pluggar hon på Capellagården på Öland. Hon gör några utav de finaste kopparna jag sett!

Nästa blogg är nog, ehm, Elins blogg. För att hon är duktig på att påminna mig om livet och hur vi hade det. Det går inte en dag utan att man skrattar eller tänker till lite extra :)

Den enda storbloggaren jag tycker om är Kenza. Mest för att hon verkar veta hur man njuter av livet samtidigt som man har ett ansvar. Plus att hon kan formulera sig på ett vettigt sätt!

Snart klar!

Två grejer till, just nu har jag "paus". Vilket jag har tagit sisådär femton gånger per timme. ^^
När Emil kommer hem ska han få hjälpa mig med att sammanfoga alla mina dokument till ett och då kommer det snart vara klart! WUPWUP


Nära nog.

Oookej. Snart klar, jag ska bara skriva om Workbook-frågan, kommentarer till föreläsningar och reklamanalysen vi gjorde i grupp. Jag tror att det är allt iaf.

Sen gäller det bara att få in allt i ett dokument ^^


Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi

Ehm, trick question. Eller typ.. Jag är kristen och har varit det väldigt länge nu, sen jag var 11 typ men det blev väl seriöst när jag började högstadiet.

Annars försöker jag att vara en öppen person och jag tror på att inte vara uteslutande. Helt enkelt att jag försöker acceptera och respektera andras värderingar på samma sätt jag vill att andra ska respektera mig.

Blitzkrieg Bop.

Åh gud!
Har vart hemma i typ en kvart. Känner att det inte finns mycket att skriva, alldeles för mycket att göra. Blir nog lite mer senare ikväll. Efter att jag har fått i mig massa Cola och koffein igen!

Framsida, check!

Här är framsidan till min Workbook. Det börjar ta sig.


Dag 08 – Favoritsaker

Oj, hallå. Ni vet att detta skulle kunna bli en väldigt lång lista om jag fick tänka efter. För att slippa skriva en uppsats väljer jag kaffe(och cigg) och min kamera. (naturligtvis datorn med eftersom jag fotar digitalt skulle jag inte klara mig utan cs3).

Motiveringen till kaffe är samma som till cigaretterna, det är ett begär. Jag är inte fullt funktionell utan minst en kopp kaffe innan skolan. Cigg kan jag vänta med tills efter ett par timmar men för allas trevnad och säkerhet gör jag inte det. För att fokusera behöver jag koffein och nikotin helt enkelt.

Kameran vet jag inte riktigt hur jag ska motivera, jag sa något smart när Sanna intervjuade mig för ett par veckor sen.
" -Hon kallar sig själv för minnesfotograf, tar med sig kameran till platser och tillfällen hon vet att hon vill föreviga".
Det känns optimistiskt att föreviga något, förhoppningsvis kommer mina bilder att finnas med tills jag dör och mina grejer slängs på tippen.
Men det är därför jag fotograferar eller? Detta skulle kunna bli en lång diskussion med mig själv så vi låter det vara så här.


Randombild från tidig -09.


Vilo(eftermid)dag.

Råkade visst somna framför tvn, i tre timmar. Fanfanfan! Nu har jag precis kommit igång med pluggandet och jag MÅSTE bli klar imorgon. Det känns dock långt borta. ÅH!

Fick inte jobbet som peace and love-affischerare i Kalmar heller. FML!

Lunch time.

Kom hem för en stund sen, fy vad det är skönt att vara hemma tidigt. Jag ska slappa fram till två och sen blir det workbook för hela slanten!
Är helt hjärndöd nu så har inget roligt att skriva.

Vi byggde torn idag, av två DN-uppslag och en meter tejp.

SOFIE!

Sitter och pratar med Sosso nu, fan vad jag saknar denna lilla söta kvinna! :D Hon skrev till mig nu och ah. nä. Saknar henne som fan! När jag är hemma så åker man alltid förbi hennes mammas lägenhet en eller ett par gånger, då brukar jag bli helt tom för en sekund men SNART ÄR HON HEMMA IGEN!


Snyggaste bilden på mina favorittjejer! :D


Workbook och cola.

Sitter och dricker cola och har verkligen kommit igång med min workbook nu. Känns för jävla bra! :D

Har inget mer intressant att säga, förutom att jag planerar att åka hem till helgen för att träffa världensbästaElin och gå till världensbästabar! :D

Dag 07 – Vänner

Ska jag skriva om mina vänner eller vänner som i serien? hmm...
Jag är helt frälst i den serien och har varit det sen barnsben. Jag och Anneli satt i hennes lägenhet klockan fem varje onsdag (?) och tittade. Hon spelade in dem med och hade ex antal VHSfilmer med etiketten "Vänner avsnitt x-xx".
Jag hittade några av dem i en flyttkartong hemma, tydligen tyckte jag att det var en bra idé att spara gamla VHSer... Hittade massa gamla fina filmer, vänneravsnitt, en säsong av OC och en del avsnitt av Sabrina :D


Klänningar.

Tre söta klänningar jag vill ha i sommar!


Sen har NewYorker fått in en massa 50tals-klänningar och jag ska ha minst en utav dem!

2 Blyga Läppar.

ÅH! Detta är sommarminnen så det slår om det! Uffe (2 blyga läppar) bodde i stugan på SRF med och nu har hans skiva kommit ut på Spotify.
Lyssna på den här

Uffe till höger i bild. :)


Wife swap.

Jag älskar min fina eftermiddagsrutin, komma hem och slänga mig i soffan och sen börjar Wife Swap alldeles lagom. Det kan vara det mest hjärndöda programmet i världshistorien men det är skönt att dega till.

Kursstarten idag var rolig och lagom avancerad. Vi gjorde lite laborationer och har fått en uppgift i att observera vårt tänkande, så det ska jag göra tills imorgon.

Nu ska jag kissa och sen blir det tv :)

Trotsålder.

Jag vet inte vad det är med mig, men jag ska fan trotsa vintern! Jag skiter i långkallingar under byxorna och tar sneakers idag! Dö, snö dö!

Visuellt tänkande 7,5 hp.

Yeap! Nya kursen börjar idag, peppen eller?! :D
Jag är iaf pepp ^^ Har börjat dagen med mina ny skinnbrallor och en stark kopp kaffe.! Kommer lite bilder snart på kläderna jag köpte igår! :)

New Yorker, 35 :-

HM 150 :-

 

Blir inte bilder på shortsen, kjolen eller byxorna förrän i eftermiddag. Måste ha lite assistens när jag ska fota dem. >< GE MIG ETT STATIV!


Tegan & Sara.



Dag 06 – Om det här vore min sista dag.

Så skulle jag samla alla jag tycker om, verkligen alla och gå på en bra konsert eller bara ha det allmänt trevligt. Det vill säga om jag visste på förväg att det är min sista dag.
Om inte så skulle jag nog bara ligga och gråta i kudden, prata i telefon med Louis, Madde, Karroh osv osv.

Snöyra.

Det verkar bli likadant väder som igår, SUCKS MY BALLS! Det kommer att vara svinkallt inne i stann även om vi ska hålla oss inomhus måste jag ju få ta en cigg utan att dö...

men ingenting har någonsin
varit mer fel

Workbook.


Tommy K.

Massvis med kärlek idag, nu går en väldans massa kärlek från mig till Herr Körberg.


Myskväll numero uno.

Nu sitter vi här alla fyra och är allmänt degiga efter allt för mycket snickerskaka, mat och (ännu mer) snickerskaka. :D

Vi har spelat Geni JAG VANN! Sen har vi ätit god mat (Quinoa, selleri och ugnsrostad kyckling), tittat på Youtube-klipp och nu väntar vi på att QX-galan ska börja.

Jag ska försöka plugga lite, skriva lite workbook. :D

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek för mig är den bästa känslan som finns. Tyvärr skapar den rädsla också, rädslan för att förlora den man älskar.
Men med stort M, det är det bästa som har hänt mig. Jag önskar att alla får känna riktig kärlek någon gång, vare sig det är till en partner, förälder, syskon, gud, vän eller vem som helst!


Några få av mina vänner får representera all vår kärlek.


Brillz!

Jag har äntligen fått med mig två par vettiga solglasögon hem från stan. De brunmelerade köpte jag på HM och de röda på Lindex. Blir nog ett par till från BikBok imorgon, jag har spanat in dem i några veckor nu :D



För tillfället.

För tillfället så saknar jag sommarens crazy nights med Robban. Hittade ett sms jag hade skickat till honom under påverkan av alldeles för mycket alkohol. Jag är ledsen att jag inte kan säga det nykter men det stod så här "Fan vad jag saknar dig"! Inget konstigt alls egentligen men jag tror inte att jag kan mena det mer än den känslan jag får när jag läser det.
Det hugger i mig samtidigt som jag får den där varma lyckokänslan. Jag vill bara att juni ska komma så att jag kan få lämna alla bekymmer bakom mig och pimpla White Russians med min storasyster Robert.

Tack Madde för att du har tagit den här underbara bilden!


we<3it.

Okej, jag fattar inte riktigt grejen, än. Igår blev jag medlem av weheartit, det är rätt mysigt men jag fattar inte redigt grejen. Är det inspiration man är ute efter?


Poparjävel!

Åh ja, Figges gamla ord kommer till användning, jag ska bli en liten poparjävel igen! Inte på utsidan (tror jag) men på insidan! Sitter och lyssnar på Theo Jensen och ska göra en fin playlist med BD, Håkan, Timo, Antilla och Marit, och Steso songs och och och och jag vet inte vad men bra är det! :D









Den sista bilden här är fortfarande en av mina absoluta favoritbilder.

 


Skolfredag.

Inser att jag är sämst på CV och sånt. Fan.
Jaja!

Nu har Kalle kommit hit, blev en dag för tidigt men det är bara mysigt!
Vi har nyss ätit och nu tittar jag på Klubbland på tvåan, känner att det har blivit mycket SVT de senaste dagarna. Vem vet mest, På spåret, Debatt, Morgontv osv osv. Jag har alltid tyckt att SVT varit överskattat men det är ju snarare tvärtom. Nu tittar jag nästan bara på SVT och TV11.

Ska ta tummen ur nu och läsa igenom anteckningar till ett grupparbete vi gjorde för tre veckor sen :P


En bild jag tog innan idag. Tycker om hur färgerna blir i mina bilder nu för tiden, jag tror att jag har hittat min grej!


Regionals.

Mama, life had just begun,
But now I've gone and thrown it all away.
Mama, ooh, didn't mean to make you cry,
If I'm not back again this time tomorrow,
Carry on, carry on as if nothing really matters.


Sitter och försöker skriva ett CV och Peronligt brev, går sådär när man tittar på Glee samtidigt ^^
Tänkte slänga in en bild på mina nya slit-och-släng skor :)



Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

Jag bjuder på något som inte är så speciellt, om det inte är jultider. Vid jul hade jag bjudit på Janssons Frestelse eftersom det är min absoluta favoriträtt!

Själv föredrar jag nudelsoppa och det skulle jag gärna bjuda på. Om inte det duger så blir det nog spagetti och köttfärssås. :)

Morrn!

Oh lord vad jag är trött!
Ska snart äta frukost och sen blir det att diska en himla massa disk. Jag förstår inte varför vi inte diskar diretk?! ÅH!!!

Jag vill tipsa om något som alltid får mig på bättre humör, Emils klasskompis Lina Fischer gör sjukt bra och roliga seriestrippar baserade på Disney, Harry Potter och liknande grejer. Du kan hitta henne här!


Ett litet smakprov på hennes Halloweenbild 2010.


Kvällstv.

Har suttit och tittat på tv nu ett tag, eller sen jag skrev senaste inlägget rättare sagt.

Jag har hunnit med att tjata på Karroh så hon kommer hit till helgen. :D
Har även skrivit ett mail och intresseanmält mig till ett jobb, man kan ju hoppas iaf.

Nu ska jag titta på Amercian Idol och smatidigt spana in lite stativ till kära lilla kameran....

Delkurs 1.

Här kommer lite bilder som visar vad vi i klassen har gjort de senaste fem veckorna :)

 

Uppifrån och ner, vänster till höger.
Ulrika Wirén, Lina Wester, Caroline Josefsson, Emma Olofsson.


Visualisering nummer två!

CHECK! CHECKCCCCCHECK! CHECK! :D

Nu är denna helvetesvecka över. Åh, så sjukt skönt! Nu ska jag bara njuta ett tag. Senare kommer jag att slänga upp lite bilder från idag.

PUSS OCH HEJ!

Dag 03 – Mina föräldrar

Mina föräldrar, tja, de var nog lyckliga. Sen gick allt utför, för mig, för mamma, för brorsan och för pappa.
Under hela min uppväxt har det vart mycket bråk och skrik men mycket gemensamhet och värme. Så känns det i vilket fall nu i efterhand.
Min mamma är en stark, blond kvinna med blå ögon och ett stort sinne för humor (tycker hon). Min kärlek för svenska visor har jag ärvt från henne. Medan jag tydligen har ärvt min rebelliska hårdrockssida från pappa, fast det visste jag inte om när jag gjorde tonårsrevolt.

Min mamma bor nu i en lägenhet. Min pappa, han bor under en liten grästuva på en plats jag aldrig förmått mig att gå till. Som jag har skrivit innan är han död. Han tog livet av sig. Jag börjar gråta så fort jag tänker den tanken men jag får ta det.

Jag har min mamma och henne älskar jag över allt annat.

Ger mig!

Nä, nu ska jag ge upp för idag. Jag ska upp tidigt imorgon och sen när jag kommer hem ska jag gå och lägga mig igen! Åh gud så härlig den här helgen ska bli. Vi ska få besök av Kalle och eventuellt Karroh med!

Jag ser verkligen fram emot att få slappna av till 100 procent. Jag ska in till Kalmar på lördag tror jag. Shoppa loss inne på New Yorker som sagt :)


Som sagt, ensamtid.

Jag har seriöst bara lökat idag. Sjukt värt! Eller okej, jag erkänner, jag vek lite tvätt innan men då snackade jag skit med Louis samtidigt :P
Har precis kommit ur duschen och nu ska jag snart gå ner till stan för att handla lite (alternativt koka mer kaffe och be Emil handla). :D

Jag och min älskling.
Vill tipsa om LdB's Aloe Vera lotion. Den har räddat mina stackars armbågar denna vinter!


Kurslitteratur.

Älskar att vi bara behöver köpa en bok till nästa kurs! Nu i Visuell Kommunikation var det två böcker som var obligatoriska men Emil hade den ena så därför köpte jag två ref-böcker istället varav den ena står som referens på alla fyra kurser i vår. May come handy!

Nu väntar jag på ett svar från en Emelie Lundsten som säljer begagnat på Lycknis. Hoppas att hon inte har sålt än, om hon har kvar den så får jag boken 36 kronor billigare än nypris på Lycknis. Annars kostade den 169 på Bokus. Sjuttio spänn är ju en grogg på krogen ju! :D

Åh!

Jag tror att jag ska in till stan någon dag snart. Gå ner till Baronen och bara förlora mig själv på JC och New Yorker.



Aftonbladet alltså.

Åh gud, allt shit. Nä. Jag vet inte vad jag ska säga. Hur prioriterar man egentligen? Varför lägger man ens tid på att skriva en artikel om det när det händer så mycket annat som är så mycket mer relevant?


Ensamtid.

Jag gjorde en lista sent igår, om vad jag skulle göra idag. Jag tror att jag ska skita i att slava under den.  Jag behöver ta det lite lugnt och om jag har lusten ska jag städa badrummet men jag tror inte att den lusten kommer att infinna sig.

Sitter och tittar på en intervju med Ernst Billgren. Vilken man!


Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek var sjukt hemlig. Ingen visste om den, inte ens han, bara jag.
Varje dag spenderades med honom och jag var lyckligare än någon annan liten flicka.

Egentligen vill jag inte räkna detta som en första kärlek men visst var jag kär.

6Tö forever <3

Mysmusik.

Vill bara göra lite reklam en gång till. Sista gången, jag lovar.

Dag 01 – Presentera mig själv

Ja, att presentera sig själv har jag alltid tyckt varit sjukt svårt. Jag har svårt för att bestämma mig för vad som är viktigt i en presentation då jag vill göra en kort och koncis sammanfattning så att människor ska komma ihåg mig.

-Född 1990
-Kommer från Anderstorp, Jönköpings län, Småland.
-Gick ut gymnasiet med ett specialutformat slutbetyg.
-Betyget innehöll kurser som tex Kulturhistoria, Staden och Framtiden, Retorik, Grafisk produktion A/B/C och även Fotografi A och B.
-Jag har pluggat en termin Japanska på högskolan. Det sket sig.
-Nu läser jag till tidigarelärare vid Linnéuniversitetet.

-Mina tre största passioner är att fotografera, lyssna på musik och titta på tävlingar i styrkelyft.
-Året jag fyllde femton började jag tävla i Styrkelyft. (Har vunnit U-SM, tvåa på J-SM, tvåa i U/J-NM bland annat)
-Min kamera är något jag håller kärt. Den är som min dagbok.

-Jag har en stor "familj". Till den hör min mamma, min bror, våra hundar, min pojkvän, hans tre bröder och föräldrar även deras tre katter.
(-Min pappa tog livet av sig 15/6-2010 därför räknar jag inte honom till min familj längre).
-Jag är troende kristen.
-Sommaren 2010 väcktes ett stort intresse för att lyssna på hårdrock och åka Harley Davidson.

Detta är en av mina favoritbilder på mig själv.
Till vänster om mig står Alex, en underbart bra kille från Falun.
De andra två är Mike och Uffe, de var två jag bodde med på Sweden Rock. Två sjukt sköna snubbar.


With or without you.

Åtta månader idag.


Home, sweet home.

Alltså shieeeet! Vilken dag det har varit. Den började katastrofalt och slutade i däckning på soffan!
I morse var det helt okej men allt började med att jag blev lite sen till skjutsen till skolan vidare hittar vi inte den tredje tjejen från Nybro där vi ska hämta upp henne. Det visar sig att Carro har försovit sig så vi vänder och hämtar henne hemma och väl framme i Kalmar kommer vi in i klassrummet prick nio.
Kändes ju sådär när det är redovisningsdag ^^

Alla redovisningar gick sketbra och det var väldigt många kreativa grejer som folk hade gjort. Jag älskar verkligen att gå den här utbildningen och våra lärare är så inspirerande och de i sin tur blir inspirerade av oss elever. Det känns så himla bra helt enkelt!

Eftermiddagen spenderades i att göra klart allt till slutredovisningen på torsdag. Det enda vi har kvar är lite text som jag ska slänga ihop imorgon. Det blev rätt coolt faktiskt :)


Nä, nu väntar tvättstugan!

Lektionsplanering.

Ja, halva dagen har varit en räkmacka! (är dåligt komisk, har ätit en massa räkmackor idag).
Sitter just nu och gör förslag på vad man kan göra för att lära 9-åringar skillnaden på avbildat- och referentiellt rum.
Det är rätt mysigt faktiskt, kreativt och bra!

Sen jag kom hem har jag och Emil bara myst, ätit räkmackor, druckit lite vin och tittat på Glee. Nu måste jag återgå till mitt skissande!

Puss och hej!

Ps, vill säga grattis till min bror och hans flickvän som stått ut med varandra i ett helt halvår idag!

Tufftuff-tåget!

Sitter på tåget hem nu. Shit vilken helg, ashärlig och allmänt lökig <3 Nu väntar en tuff vecka!

Lord, have mercy!

Men shit. Det var galet igår.
Jag orkar inte skriva idag, blir myskväll med god mat.

Puss!

Lång, bra dag.

Jag kan nog inte uttrycka med ord hur underbara Ema och Clibbe är! Hoho!

Clibbe har gjort en tenta idag och då passade jag och Ema på att shoppa lite. Har blivit ett par solglasögon, en klänning/linne? och en bandeau-bh.
Nu ligger de två små korvarna och sover medan jag glor på dålig tv. Senare ska vi laga mat och sen blir det förfest och utgång på Andra Långgatan verkar det som. Jag är pepp! Alex och hennes vänner skulle nog ut med så kanske blir lite släktträff med. :D

Nu Glee, snart dusch.

Så här snygg är man i militärhatt och photoboot :D


Götelaborg.

Nu sitter jag i Kungsbacka med två av de finaste jag känner! Rätt givande faktiskt, lite pinsamheter på Weekday men annars har det gått bra!

Nu ska vi spela kort. Ha det så bra allihopa :D

Calmare, here we come!

Har precis läst färdig inför imorgon. Typ läst klart ^^

Emil föreslog att vi ska åka in till Kalmar och gå på studentpuben ikväll och nu lyder planen som så att vi ska göra oss i ordning sen åker vi in till Simon och dricker öl och rom/cola. :)
Ska bli jättemysigt att träffa Simon igen, tror senaste gången vi sågs var på Halloween (förutom några föreläsningar innan jul då). Peppen!

Varvar klädombyte med att packa skolväska och göteborgsväska! :D


Brus.

Tänkte göra lite dålig reklam. Emil trodde att han hade köpt Monsterdricka (ni vet sån läsk som fanns på mitten av 90-talet). I vilket fall, det stor läskigt god men detta är bara en läskig dryck.


Främmandegöring 2.

Här kommer en fotografisk främmandegöring.


Hujeda mej!

Oh crap, mer snö. Det var seriöst torrt på gatorna igår och nu är det nysnö överallt. Det blir ju en ursäkt för mig att inte gå ut men går jag inte ut så måste jag ju plugga. lose/lose-situation.

Nu ska jag se nyheterna sen blir det Mysmusik och dusch!

Åh Elin.

Alltså, jag vet inte vad jag ska säga. Elin Klanten Wernvik, du är underbar! Hur hade vi överlevt tonåren om vi inte haft varandra? Naiva, blåögda och coola. Det var vad vi var. Möjligt att vi fortfarande är men några erfarenheter rikare.
Våran high life-period. Åh Gud. Haha! Allt från Alanäs med makaroner och billigt vin till sena nätter i kyrkan som mynnade ut i ännu senare nätter på skolgårdar. Skateboards, stjärnor, sår, billiga armband, grön hårfärg och massa störda chattloggar på aftonbladet. Hur har vi klarat oss ur det där?

Ja alltså. Jag och Elin var nog en rätt giftig kombination. Vi kan fortfarande inte ses utan att ngåot händer. Vi skulle bara ut på krogen en snabbis i Kalmar, Elin körde och jag drack bara två öl. Ändå lyckas vi stöta på någon Elin inte ville träffa, en efterbliven kille raggade på mig (varför är det bara efterblivna som raggar på mig?) nä, stört är det. Bra men allmänt knäppt.

Det har inte alltid varit en dans på skateboards och kajal men vi tog oss igenom det och nu är vi starkare än någonsin!


I brist på en ny bild blir det denna som är från 2004 eller 2005.
Fina små flickor!


Allmänt mysig musik.

Jag gjorde en ny playlist till Spotify. Det är musik gör mig på ett trevligt humör, någonstans mellan glad och likgiltig. Det är rätt skönt :)
Här är den!

Motivationals.



Ingenting Någonsin.

Tyvärr blev det ingen sushi idag, får väl ta det i Göteborg istället :) Jag, Patrik och Ludvig gick till Max istället.

I skolan hade vi enkel musikvideoanalys och dagen fortgick i youtube's sanna anda. Är sjukt coolt att en i vår klass har en filmsnutt med i Madonna - Ray of Light!

Nu orkar jag inte skriva något mer, känner att det inte blir så mycket roligt innehåll längre. Sjukt mycket att göra plus att jag åker till Clibbe på fredag :)

Sushi.

Åh, jag hoppas att jag ska äta Sushi idag! Nom nom ^^

När detta postas är jag i Kalmar fortfarande och ska grupparbeta. Blir grupparbete (igår), idag och på torsdag. Sen åker jag till Clibbe på fredag och jag har en aning dåligt samvete för att jag åker direkt efter skolan när jag egentligen hade behövt stanna en timme eller två. Å andra sidan bailade en av oss igår, en av oss idag så då är det inte mer än rätt att jag åker på fredag ^^

Hörs mer senare! <3

Ojdå.

Okej, nu är jag verkligen kass på att blogga! Hujedamej! Förlåtförlåtförlåt!
Och förlåt mamma för att jag inte ringde upp dig igår men Satu ringde så då pratade vi ett bra tag. :)

Japp, i övrigt är det mycket i skolan nu! Har en föreläsning varje dag nästan fast nu byts dem ut mot redovisningar. Igår hade vi redovisning av främmandegörande bilder. Jag hade den här:


Hyde, Napoleon Dynamite, E-type?

Nä, Emil!


...

Oh hej!
Shit vilken helg alltså. Det var ju lugnt i fredags i alla fall, om man bortser från storhandlingen. Lördagen bestod av ikea och västfäst och söndagen innehöll en massa roliga saker såsom pizza, storstädning, tvätttid och Emils permanentade hår!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska göra lunch eller om jag bara ska ha med mig en macka till skolan sen. Livets stora val!

Dagen efter.

Opa!
Det blev en tidigt kväll för mig igår men det hindrade mig inte från att ha huvudvärk när jag vaknade.. Det var det här suget efter kaffe-stadiet första vakna halvtimman. Sen från ingenstans så fick både jag och Emil myror i brallan och började skruva och pyssla med alla ikea-grejer, diskade och fejade hela förmiddagen.
Runt lunch gick vi och käkade pizza med Miriam, Denns och Felix. Efteråt har vi dammsugit, moppat och nu håller jag på att tvätta.

Grease på tv nu! Herrå!

Kääämä!

Japp, mestadels av dagen spenderades i Kalmar. JAg var naiv och trodde att vi bara skulle vara där i ett par timmar. Att jag hade fel!

Första svängen var inne i modehuset uta vid Hansa City. Jag köpte en ny plånbok som är storleken mindre än en handväska. Perfekt nu när jag har en massa vuxenkort att hålla reda på!
Det blev två par skor också, jag inspirerades av Emil och skaffade mig två par skateskor. Sjukt gutt att ha nu till våren och hösten.

Efter klädaffärerna åkte vi in till stan och åt sushi och sen ut till Hansa igen för att "gå en snabbis" på ikea. Det går inte att gå en snabbis på ikea! Vi (läs Emil) kom där ifrån 900 kronor fattigare men ett soffbord, två lampor, en stekpanna, en gryta, tre kökshanddukar, en hallmatta och en skohylla rikare.

Sista affären blev Mediamarkt där jag köpte små tråkiga sladdar och Emil ett usbminne och en kylplatta.

Nu ska vi snart gå bort till Stefan och Cecilia för att gå på Västfest! :D


Vindarna viskar!

Holy crap! Trodde seriöst att jag skulle blåsa ner från balkongen. Sjukligt blåsigt här i öst med andra ord...

Om en stund ska jag och Emil låna Ämma och Kims bil för att åka ut till Hansa. Jag ska köpa en ipod-sladd och en ny handsfree medan Emil ska köpa nya skor. Troligtvis blir det en liten sväng till Ikea med ^^

G'natt!

Nu ska jag sova. Mycket känslor för tillfället bara bra känslor! Jag har många underbara människor i min närhet, de ska alla få en presentation, tror jag.

Jim Dale med Harry Potter and the Chamber of Secrets på lagom volym nu, så ska jag sova gott inatt.

Madeleine.

Finaste Madde/Madeleine/Pinnen (kärt barn har många namn) har gjort den här kompositionen. Det är hennes pojkvän Martin, deras katt Jax och hon själv.

 

Jag är så glad att hon och Martin finns. Jag känner inte Martin allt för väl men vet att vi har en stor gemensam nämnare. Madde. Jag är så glad att han finns för jag vet vad han betyder för henne och allt som gör henne gott är gott.

Jag var knappt tonåring när jag lärde känna henne. Då var det mesta bra, i alla fall med mig. Nuläget är inte lika bra men jag kan ärligt säga att hon aldrig kommer att försvinna ur mitt hjärta, vad som än händer.

 

Tidigare idag la hon upp en video som en annan tjej har gjort och jag kan säga att jag står bakom det som framgår i den. En sjukdom är en sjukdom, vad ska man göra? Det enda som skiljer psykiskt från fysiskt är ju att det inte syns lika mycket, ett stort hack i det mentala syns inte lika väl som en bruten rygg på en röntgenbild.

Jag hatar det.

 

Varför skriver jag detta? Varför ger jag så mycket uppmärksamhet till just Madde och ingen annan av mina närmsta vänner? Jo, för att jag behöver säga detta men är för feg för att säga det till henne öga-mot-öga.

 

Jag har sagt det förut, jag älskar dig Madde. Du är en av de mest underbara vänner jag har och du förtjänar att må bra. Jag önskar att det gick att ge dig mitt synsätt. Jag önskar att jag kunde ta din plats.

 

Du är något av det finaste jag har och det kommer du alltid att vara.


KatjaKaj och BenteBent.

Alltså, när man får det här länkat till sig på msn tillsammans med ett fint minne av en av sina bästa kompisar, då vet man vart man har varandra.

Midsommar 2009.


FF!

Eller EF för Emil-fritt visserligen ^^ Han drog till Växjö och är på bio med ett kompisgäng. Själv sitter jag här i Nybban och har precis gjort klart en del av mina främliggörande bilder.

Orkade inte sitta och finpilla utan använde mig enbart av ctrl+u och den magiska markeringsstaven.



Snart ska jag ställa mig vid diskhon och diska, sen ska jag göra kycklingspett och jordnötssås <3 MHM!




Helg, ljuva helg.

Oh gud! Jag har en massa energi och inspiration idag! Vi hade en genomgång i skolan idag, vi ska göra ett lektionsförslag typ. Eller planering och material helt enkelt. Efter skolan hämtade jag ut mitt efterlängtade passerkort så att jag kan gå ut och röka själv eller ta mig in och ut ur datorsalen.

Emil ska snart åka till Växjö och gå på bio. Medan han är borta ska jag passa på att göra ett litet skolprojekt och kanske börja på min workbook. :)

Cryin'!

Ooooh, nu börjar American Idol med finaste Steven Tyler vid domarbordet. Det måste betyda att årets deltagare får en hög kvalité!

Bilderna hittade jag i Sweden Rocks bildgalleri :)


Intervju.

Sådär! Nu har jag suttit och blivit intervjuad i exakt två timmar, två minuter och nitton sekunder. Visst, det var så att Sanna intervjuade mig för skolan men fett kul! Lite konstigt men kul :D
Alldeles strax kommer Ämma hit och ska ge mig Sims <3

Stamma?

En liten fundering, någon som vet om sångaren i Ok-Go stammar? Kom precis på att i två av mina favoritlåtar stammas titeln fram. "Get get get get get over it" och "C-c-c-cinnamon Lips, candy kisses..."

Hum?

Fajnest!

Åh, jag vaknade av mig själv för en halvtimme sedan. Jag är tröttare än tröttast och hatar min kropp för att jag inte fick sova mer.

Sanna ska ringa mig vid halv elva för att göra en intervju annars tänkte jag bara meddela att Kenza vann årets modeblogg på Finest Awards.


Det snurrar!

Insåg att jag har haft fullt upp nu, ett bra tag. Imorgon ska jag försöka slappna av ordentligt på eftermiddagen/kvällen. Det är självstudier imorgon så Sanna ska göra en intervju med mig på förmiddagen och sen vid tre ska Ämma komma förbi och fixa Sims åt mig! <3 :D

Tiden mellan dessa två händelser så ska jag:
-Göra färdigt det sista på min analys som bara blivit liggande.
-Göra klart de uppgifterna jag har i Digital Bildbehandling. (Gjorde klart den första men tänkte att eftersom jag kan jobba i förväg där så borde jag göra det)
-Börja med min poetiska eller politiska parafras.

Sammanlagt borde de grejerna ta ett par timmar, på sin höjd. Med tanke på att analysen har legat orörd nu i en vecka så får jag faktiskt ta tummen ur. Städa och tvätta få vänta till helgen!

För första gången på alldeles för länge ska jag lyssna på härlig, lugn och upplyftande musik.

Jag behöver det.


Plugg plugg plugg.

Idag hade vi redovisning på vårt bildmeddelande vi har gjort. Fyra grupper, tre teman och många kritiska ögon.
Den första gruppen hade gjort en skitcool reklam för Fritidsresor. Jag var imponerad av hur klockrent de hade träffat sin målgrupp. Den andra hade valt samma tema som vi, Friends antimobbing. De hade gjort en superfin tavla som riktade sig mot barn i åldern 5-10. Den tredje hade gjort en reklam för Kvinnojouren och deras var också väldigt bra, och väldigt uppmanande som sig bör.

Vår grupp jobbade för Friends och riktade sig mot barn i åldern 10-12.

Så här såg det ut när vi satt och jobbade igår, det enda som fattas här är serieramarna och Friendsloggan som vi satte på väggen till höger.

Nu sitter jag och gör uppgifter till vår Digitala Bildbehandlingskurs.


Morrn!

Sitter och sipprar lite kaffe, snart är det redovisning i skolan. Jag är lite smånervös eftersom det är den första riktiga redovisningen på det första riktiga arbetet vi har gjort ^^

Nä, nu ska jag pussa lite på Emil och sen bär det av!

Oredigerad bild från senaste spel- mat- och filmkvällen.


M&M

Har precis ätit kvällsmat och det vart så lyxigt som falukorv, ägg och sallad. Haha riktigt nyttigt ;)

Imorgon har vi redovisning på vårt första grupparbete och efter det ska jag och två till börja planera en visualisering om Sthuulman. Till helgen blir det att shoppa loss med den stora plånboken och köpa en egen bra laptop.

Har precis fått lite massage av Emil, det var riktigt fint!

Statistiken.

Hej och hå vad min läsarstatistik har gått upp senaste tiden. Även om det inte är alls många i det stora hela så är det kul att folk läser. Jag blir rätt nyfiken på vad det är för folk, vet ju att en del av mina vänner kikar in men långt ifrån alla! När jag inte har tid att skriva åker ju dock siffrorna ner rätt kraftigt ^^
Tänkte fråga vad som vill läsas, om det finns något som saknas? :)

 

Tack allihopa för att ni har gjort min dag!

Serieomgång 1 2011, Styrkelyft. Del 3.

Uppifrån vänster till höger:
Emil S, Patrik T, Per P, Max och Marcus D.

(Samma klovare som förra)


Serieomgång 1 2011, Styrkelyft. Del 2.

Från början vänster till höger:

Göran, Emil S, Rolle, Jocke T (och Emil P), Patrik W, Max, Marcus Denke, Patrik L och Roger.


Serieomgång 1 2011, Styrkelyft.

 

 

Uppifrån vänster till höger:
Wivvi, Rolle, Göran, Patrik T, Marcus D, Max och Jocke O.


Redigering.

Tänkte bara informera om att jag ska äta lite frukost och redigera lite bilder.

RSS 2.0