Nybban alltså.

Nu är jag tillbaks igen, ur fas men tillbaks i Nybro. Det är en jävla massa skolarbete men kul är det! :D Orkar verkligen inte skriva mer, hade en störd och bra helg tillsammans med Rolle, Robban, Madde och många fler! Stressade runt ggvv-regionen och hade en sjukt bra helg helt enkelt. Jag tog en massa bilder på tävlingen som var och de kommer upp när jag har tid.

:D

Full fart!

Ställde klockan tidigt idag för att hinna med att gå till Rolle innan han åkte, det hann jag inte :( Men nu kommer kusin Tina hit istället. :)
Sen blir det att åka in till Gislaved och fika och förfesta.

Snart dör datorn, måste gå!

Torsplan 4b.

Det är nästan löjligt så skönt det är att vara hemma, hemma hos mamma (och brorsan och hundarna). Visserligen är det samma känsla som när jag kommer hem från skolan i Nybro och bara kan slänga sig i sängen men nu har jag hunnit med att träffa tjejerna och varit hemma ett tag. Precis som det var förr, fast med fler körkort iblandade :p

Nu ska jag titta på någon humordvd som Markus hade, sen blir det att stiga upp och dricka kaffe med Rolle imorgon!


Godis.

Sitter i Nybro fortfarande och käkar godis och ska titta på Wife Swap nu. Det visas visst på TV4+ nu för tiden! :D

Om en timma bär det av mot stationen och sen går tåget hem 18:12 :D

Ompa!

Ja alltså, jag försov mig rätt rejält idag och nu känns det fel att åka in till skolan. Missar en föreläsning och en laboration, får ta anteckningar av någon snäll kamrat istället.

Nu ska jag hoppa in i duschen rätt snart och kolla över min packning en gång till :)


Oj, nördigt värre!

Haha shit.
Jag vet inte hur jag ska säga det här men, jag är med och tävlar om en Ipad hos DennisM :o

Klicka på bilden för att komma till hans blogg.



Duktiga tjejer!

Holy shit! Det har blivit ett halvt dygn med skola idag, eller nära nog iaf. Carro gick precis här i från... Jag orkar inte skriva något mer. Bilder på vårat projekt kommer efter inlämningen!

Sovmorgon?

Åh gud vad jag hade velat få sova ut idag. Jag har sovit som en kratta hela natten. :(
Det som har piggat upp mig är vetskapen av en kort dag i Kalmar men även Elins hittills roligaste blogginlägg!
Jag fullkomligt dog av silent laughter när jag läste det här!

I eftermiddag ska vi göra klart våran plansch så jag har förberett pannkakssmet ifall någon vill ha :)

Btw, jag gjorde en header till Clibbe. Hennes blogg hittar ni här: (klicka på bilden för att komma dit)


Just det!

Vill bara påpeka för er icketroende att jag har rätt :D


HemHem! #2

Åh! Jag älskar min bästa finaste mest underbara absolut roligaste ultimata shotdrottning Clibbe! :D:D:D:D
Hon kommer och hämtar mig från tåget på torsdag och inte nog med det så blir det första gången jag åker bil med henne :D Fuuu~


Den Långa Dagen.

Hi! :D

Shit, jag har varit hemma i två timmar men det känns som tio minuter. Jag är totalt seg, både i huvudet och i kroppen. Imorgon är det upp tidigt-skola-gruppdiskussion-hem-redigera/digitalisera en illustration-laytouta är planen för imorgon. För om vi i vår grupp hinner med allt det imorgon så behöver jag bara finpilla med våra plansch innan redovisningen.
Sen ska jag hinna med att göra en sammanfattning på min analys och prata ihop mig med en annan tjej i kalssen om ett grupparbete vi ska göra. Hu! Åker ju hem på torsdag så det blir lite stressigare nu innan än det hade behövt vara.

Nu ska jag kolla min mail. Bye!

Säng säng säng!

Nu ska jag gå och lägga mig, har skrivit liiiiite mer på arbetet iaf ^^ Nu blir harry potter-ljudbok med favoriten Jim Dale :D


Knäckkakor och Multivitamin.

Ämma har varit här ett par timmar. Jag har ju inte fått något pluggande gjort så att säga, vi bakade knäckkakor och drack juice och kaffe istället :) Hon gick för en liten stund sen, hon behövde plugga lite fysik och matte :S Förstår inte hur hon orkar ><

Jag ska ta mig ett glas vin nu och SÄTTA IGÅNG MED ANALYSEN! Åh, var tvungen att skriva med stora bokstäver, det blir lite som att mamma säger åt mig att göra läxorna ^^

Till detta blir det en sommarplaylist, allt för peppen!


HemHem!

Just det! Jag ska hem till helgen, innan var det 90-95% säkert men nu är det fan 120 procent säkert! Det ska vara fest på klubben och ah, då kan jag helt enkelt inte säga nej. :D
Undrar om T är i Sverige då med? hmm. Sjukt kul iaf! :D
JAG ÄR PEPP!

Bild hämtad här.


Oops.

Fan, Louis påminde mig om en grej som gjorde mig lite sur, på mig själv. Jag är sämst på att skriva ut vem som har tagit bilder. :S Jag hatar när folk tar mina bilder och lägger upp utan att ge cred så ah. Jag ber om ursäkt och ska fixa creds nu!

Börjar med att säga Sandra Palm har tagit bilden jag har som <- profilbild <- !

Ehm...

Ja det där med att plugga. Hum. Går sådär va ><
Blir kansk lite spontansamarbete med Sanna ikväll, fick ett fint sms innan :
-Jag tycker vi borde prata fotografier ikväll, bara för att det var längesen.
-Ja, varför inte :)
-....
-Jag tänkte bara på typ.. vad är det alla bilder har gemensamt? Vad kan man med säkerhet säga om en bild och upprepa på alla andra. Ava moment, yo.

Då tänkte jag att det passar ju mig perfekt, förra och förrförra föreläsningen har jag skrivit en massa frågor och noteringar i marginalen. Perfekt för en sån här kväll. Det blir nog lite vin, analys, eventuellt till och med lite wb-layoutande :)

Courtney Love och Kurt Cobain - David LaChapelle


Konnotation.

Nu har jag tittat klart på P3Guld, Lykke Li <3 Sicken kvinna!

Nu i eftermiddag blir det verkligen att plugga, jag ska skriva min konnotativa beskrivning och en sammanfattning. Efter det blir det att läsa alla sidorna jag missade att läsa förra veckan. Lite drygt hundra sidor, men det får gå ändå!


Morgonstund har P3Guld i mun.

God Morgon!

Tittade klart på ANTM s15 igårkväll, shit var bra det var! Jag vet inte hur långt serien har visats i Sverige men ah, värdig vinnare CHECK :)

Nu ska jag tittat på P3 Guldgalan innan jag börjar plugga.


Nissar!

Måste bara säga att jag saknar alla mina små prinsessor där hemma!

Unagi!

Okej, jag tänker Kina som blir till karate som blir till scenen i vänner när Ross säger "unagi". ^^
Detta har knappt med saken att göra, jag och Emil har tittat på den sista Karate Kid-filmen nu och den var faktiskt sjukt bra enligt mig. Det kan ha och göra med att jag är en sån Jackie Chan-sucker men ändå.

(Fick inte 'bädda in' klippet så det blev bara en länk)


Crazy! #2

Och här är dem! Holy moly!

Sjukt kass bild I know... men de är så jävla CRAZY! :D


Crazy!

Vänta med spänning! När jag har duschat så blir det en bild på mina nya galna leggings! :D:D:D:D:D

Analysen.

Här är förresten reklambilden jag håller på att analyserar. Scannade in den innan.


Fredrik Snortare....

Har lyssnat på den här låten fyra gånger nu sen vi kom innanför dörren. Vet inte varför, den är bara så skön :) (älskar munspelet <3)

Som sagt kom vi nyss hem från Växjö. Vi har haft det jättemysigt, när vi kom dit blev vi serverade jättegod mat som Kalle hade lagat. Sen satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Tina berättade en massa grejer om hennes lilla tripp till Tromsö.
Jag, Emil och Kalle drog ut på stan och hamnade på Pauze, halvskumt ställe måste jag säga men det var fint att fördricka till Johnny Cash, Maiden osv osv. Efter en timma så gick vi gatan bort till Kafé De Luxe och satt och myste och skakade rumpa till Lykke Li, Krunegård och annan skön musik på dansgolvet.
Blev en relativt tidig kväll men mysigt var det!

Glömde ta med mig kameran så det blir inga bilder!


Tåget till Växjö.

Nu är det bestämt, vi ska till Växjö för att hälsa på Emils bror och faster Tina. Det ska faktiskt bli kul, jag har saknat det stället. Tina har en sån otroligt fin lägenhet! En femma/fyra mitt i stan (jag skriver femma/fyra då det är en femma från början men numera saknar den en vägg). Tina har också en väldigt fin smak när det gäller inredning, tycker jag! Kanske kan ta några bilder och visa :)

Sen vill jag uppmana alla mina kompisar att åka till Kalmar den 30e april, då ska Stormhold spela på The Rock och jag kommer vara på fett bra humör! :D

Nä, nu blir det att packa en liten resväska och spara början på min reklamanalys!

foto: Louis


Lindex.

Vi har precis vart nere en sväng i centrum. Jag tvingade med Emil ner till Lindex. Blev en såndär ny grej, ögonskuggan från Maxfactor..
Den markerade köpte jag, om det var någon som inte hajjade det.

Det blev även en ny EyeLiner, jag går tillbaks till min gamla vanliga istället för tuschpenne-modellen. Köpte även ett par nya knästrumpor. De var i ylle och är vinröda. Skitmysiga!

Nu är det mat!

Fin dag för Emelie.

Jag är på jättebra humör för tillfället. Emil kom hem igår och nu är det solsken på balkongen med! :)

Tittar på mitt kära Top Model nu och senare ska jag göra min reklamanalys. Köpte senaste Cosmo i torsdags och har några intressanta reklambilder där. Tänkte att jag ska försöka leta upp min gamla LaChapelle-analys jag gjorde för Ava och utgå ifrån/jämföra med.

Fredag.

Dammsugare som låter konstigt, badkaret är inte det samma, kläder ligger utanför garderoben istället för i den, sofforna har flyttat på sig och inget är sig likt. Var lugna, det är bara jag som har städat lägenheten.

Förhoppningsvis sitter Emil på tåget hem nu. Jag ska fortsätta min halvkaotiska dag med lite mat.

<3

You make me speechless. You're always in my heart. Vous me faitê sans voix. Vous êtes toujours dans mon coeur. You make me speechless. You're always in my heart. Vous me faitê sans voix. Vous êtes toujours dans mon coeur. You make me speechless. You're always in my heart. Vous me faitê sans voix. Vous êtes toujours dans mon coeur. You make me speechless. You're always in my heart. Vous me faitê sans voix. Vous êtes toujours dans mon coeur. You make me speechless. You're always in my heart. Vous me faitê sans voix. Vous êtes toujours dans mon coeur. You make me speechless. You're always in my heart. Vous me faitê sans voix. Vous êtes toujours dans mon coeur. You make me speechless. You're always in my heart. Vous me faitê sans voix. Vous êtes toujours dans mon coeur.


Cougar Town.

ÅH! Jag måste erkänna, jag älskar Cougar Town, jag är hooked! När det kom till Sverige tyckte jag att Courtney Cox Arquette sålt sin själ till djävulen. Jävla golddigger tänkte jag. Jag har fått äta upp mina ord. Så fint, så roligt, så bra!


Peppen!

Bert And Herman Hunters – Älskade ängel

[...]
Det måste varit dig Gud tänkte på när han skapade sin man. För det finns inte någonting, som du inte kan

Älskade ängel (Do, do do di loo)
Du är sann (Do, do do di loo)


Hur kan en enda människa få allt och ännu mer. Allt manligt, muskligt är på plats, det är fantastiskt det man ser.
Och musklerna i din fasta stjärt får mitt blod att strömma till. Ditt hår är vilt som i dina dar, jag kan inte sitta still

[...]
Och smittande leende, längtande läppar och en ljuv och manlig röst. Känsliga fingrar, famlande armar och ett djuriskt, hårigt bröst. Ett djuriskt, hårigt bröst

Älskade ängel (Do, do do di loo)
Du är sann (Do, do do di loo)
[...]


Favoritbiten i den här låten är lätt höjningen!
"Känsliga fingrar, famlande armar och ett djuriskt hårigt bröst.
Ett djuriskt hårigt bröst
"!

Bildbomb #3

Efter dagens andra julbord.

Stefan är nöjd med sin tremetershalsduk.

Och här visar han stolt upp sin andra julklapp. Tror att han fick den av Klas.

Träffade finaste Madeleine lite hastigt och lustigt. Det var fint! <3


Bildbomb #2

Innan tomten körde bort Farmor.

Och nu gick tomtefar.

På väg ut ur Hestra.1

På väg ut ur Hestra.2

 


Bildbomb #1

Eftersom jag varit kass på att blogga senaste dagarna ger jag nu ut bilderna från julafton.

Nu har tomten kommit innanför dörren. :)

I väntan på att tomten ska hitta någonstans att sitta.

Från vänster: Faster Pirjo, Kusin Lisa, Kusin Lovisa och Farbror Vesa.

Eftermaten-skratt.

Tomten satte sig jämte farmor, hon rusade upp ur stolen och satte sig längst bort i andra hörnet av rummet.


Hands-free!

No hands! Sitter än en gång i telefon med Sanna, har blivit en del av detta nu ^^

I skolan idag handlade det mer om att analysera bilder. Sjukt intressant även om det mesta redan är inlärt sen tre år tillbaks. Blir ju på en djupare nivå nu.

Ska gå och mysa med Emil lite, han åker till Göteborg tidigt imorgon...


Cwap!

Sitter fortfarande hemma i lägenheten, väntar på att få gå till skolan. You heard me! Väntar på ...
Igår var awesome, eller nä, men det var sjukt bra! Jag blev peppad av det.

Nu måste jag gå! bye <3

Morden i Midsomer.

Åh vad jag blev glad när jag såg att det gick ikväll. Var väldigt längesen jag såg MM. Var dock helt lost i pluggandet och sen hoppade jag in i duschen så nu är det ju bara slutet kvar.

Ledsen att jag inte har skrivit så mycket idag, vet inte om det blir så mycket nu i veckan som kommer. Vårterminen börjar ju imorgon så klockan 8,15 sitter jag på en buss in till Kalmar och är nog inte hemma förrän 17,00-tiden.

Puss och Kram på er!



Plugga var'et.

Sitter och pratar med Sanna igen. Wupwup.
Har börjat plugga nu och insåg att det inte hinns med någon stickning ikväll :/

Imorgon bär det av in till Kalmar!

Sen morgon.

God morgon! Jag steg upp för en timma sedan har hällt i mig lite kaffe (läs nästan en halvliter). Jag ska skriva en reflektionsuppgift nu och senare idag ska jag iväg till Lisen. Hon ska lära mig att sticka! :D Hon vet inte vad hon har gett sig in på!

Nu måste jag plugga!

Webbis.

Sådendära! Har nu typ färdigställt det som komma skall!
Vet att gifen är lite keke för att jag är sjukt trött och inte orkar finpilla.

 

För dem som inte vet är Yousef Karsh en av de stora porträttfotograferna, han har bland annat fotograferat Andy Warhol, Einstein, Churchill och mitt favoritporträtt genom tiderna; Pablo Picasso.


Sommarjobb.

Har precis skickat iväg ett mail med förfrågan om sommarjobb. Vill inte säga var eller så om det inte blir av alls... Meeeeeeeeeeen i vilket fall som helst. Tips där man kan söka jobb är varmt välkomna!

Foto: Emil

Är detta en bra annons? haha! :D

Kaffet!

Än en gång vill jag lyfta fram kaffe här i min blogg. Kaffe, Coffee, Saviour of my life.

Planen för idag är inte så stor, gå till Coop och hämta ut min ena kursbok och sen läsa ett kapitel i en som Emil redan har. Jag hoppas att jag redan har läst det men troligtvis inte...

Den boken som Emil redan har är rätt schysst utformad.


<3


Tatis!

 


Hemmagjord Skype.

Sitter och pratar med Sanna men eftersom Skype inte vill funka här i Nybro så blev det halebop+halebop=sant!

Har fifflat ihop en jpeg-version av min webportfolio jag vill ha. Ämma har ställt upp på att koda den, bygga den göra den. Vad det nu heter.
Här kommer en bild...


Heddå.

Nu åkte Louis tillbaka till Skåne och lämnade ett tomrum efter sig.

Jag och Emil har varit och handlat snask tillsammans med Ämma och Kim, fint som snus! Vi ska gosa ner oss i soffan med en film. Frågan är bara vilken? Ett annat tomrum är att jag har sett alla Big Bang Theory-avsnitt nu. Hela säsong 1,2 och tre. Har även sett de tolv första av säsong fyra, jag saknar Sheldon!


Cut the crap.

Nu händer det! Louis ska kapa Emils hår :o
Bilderna kommer sen!

.

Tänkte visa en fin version om hur mina dagar kan se ut. Humörsvängningarna då alltså.


かあま

Kaama!
Där har jag vart idag, mycket lättare att översätta Kalmaritiska än Svenska. Den har ju inga r ^^ haha

Nä jag och Louis var inne och shoppade lite, jag handlade en ny jacka. Nu väntar mat, tvätt och att Wicke kommer hit :)

Besök.

Nu har jag och Emil besök, av självaste Louis. Hon spontanhoppade på ett tåg upp hit från Hässleholm. Nu har vi spelat SkipBo i otaliga timmar, som sig bör när vi träffas.

Imorgon ska bli en halvproduktiv dag. Jag och Lollo har planerat att förbereda inför kommande kurser. Jag ska skriva ner en lista på vad jag behöver köpa, typ pennskrin, block osv. Kanske betala in materialavgiften eller köpa busskort. På kvällen har jag tvättid. Kul
Det verkar bli en helproduktiv dag när jag tänker efter.


Foto: Louis

Första bilden från Peset, vi firade en alldeles för tidig jul. Samma dag hade vi ett anförande ang. asiatiska religioner. Den enda negativa feedbacken var "tänk på hur ni klär er, jag kunde inte riktigt ta er seriöst med de där tomteluvorna".
Andra bilden är tagen när vi åkte tåg till Göteborg för att se Håkan Hellström. F.ö första gången jag var i Götet utan att det var skolresa. Träffade även Anton och Emma för första gången.

Just det!

Holy smokes! Jag har ju totalt glömt bort att lägga upp bilderna från jul/nyår! Här kommer dem!

Lollo testar Stefans julklapp :D

Ett av alla Shreks besök.

Bästa Maddepuff och hennes Danne :D

Världens bästa Robban och Madde :)

Robert blev nerputtad men är lika glad ändå.

Det spelades Ebba Grön i bilen så Luffarn blev helt vansinnig :)

Carroh och Jimmy på nyår.                                      :)                                                              Ellinor!

...

Vanligtvis hör man ordet vatten väsas fram men i mitt fall väser jag kaffe. Varje morgon, varje dag och varje kväll. Det värsta jag vet är att koka kaffe och det bästa jag vet(nästan) är att dricka kaffe. Ödets ironi.

Vi gick och la oss relativt tidigt igår och jag har sovit mindre än tio timmar inatt! Wuhu! Framsteg för mig. :)





F.ö är jag skitpeppad på måndag nästa vecka. Då ska vi till Rostad och det betyder att vi börjar vår bild :)


Little ball of fur.

Det mysigaste ögonblicket i Big Bang Theory enligt mitt tycke. Det näst mysigaste ögonblicket i samma serie.




Kursböcker.

Sedan jag skrev senast har ingenting speciellt hänt, pratat lite med Louis, blivit tjockmätt och nu har jag beställt de sista kursböckerna inför termin två här i Kalmar. Så när jag har fått de två har jag alla obligatoriska böcker och en ref-bok.
Imorgon ska jag skriva minst ett arbete har jag lovat mig själv. Jag ska förbereda lite inför det nu och sen blire duschen.

In the meantime bjuder jag på en gammal bild :D


Ärtsoppa och jagvetintevadviskakalladem.

Just i detta tillfälle har ärtsoppan sjudit upp och snart ligger sista klicken pannkakssmet i stekpannan. OM NOM NOM är allt jag kan säga :)
Denna dagen har varit så oerhört värdelös. Det enda som verkligen har varit bra är pannkakorna jag snart ska äta och att jag har pratat med Clibbe och Mange.

Csn är ju väldigt speciella. Jag har inte haft csn på hela denna terminen plus i somras, jag öppnade precis min inkorg och såg "CSN NoReply - Hej! Vi vill meddela att nu har årsbeskedet kommit....." Eller? Nä, jag är bitter både på dem och på mig själv. Fan.

Det kanske kommer ett roligare inlägg senare.

Tvättsöndag.

Jag skulle stigit upp riktigt tidigt idag för att se Disneydags och få tillbaks min normala dygnsrytm men nej, jag vaknade strax efter tolv tror jag det var. Istället har jag tittat på BBT.

Nu ska vi snart ner och tvätta...


Ps. Om Emil skriver något på facebook om mig så är det INTE sant ^^

Sen kväll med Emil.

Nu ska Emil ställa sig och laga kvällsmat. Vi åt världens största mackor till "lunch" runt femsnåret.
Jag har klämt en del avsnitt BBT och är snart klar med den andra säsongen. Någon som vet hur många det finns?
Imorgon blir det att välja ut bilder, hoppas jag, som passar i en portfolio. Eller rättare sagt, bilder jag vill visa för folk.








(Mindy-Det gick inte kommentera på din länk. Men ah, nä. Det är nog inte så svårt, men jag har verkligen iiiiingen insikt i den världen. ^^
)

Portfolio.

Idag har jag inte gjrot något vettigt mer än att skissat lite på en hemsida/webportfolio. Nu ska jag bara hitta någon som kan göra verklighet av den. Den är ser rätt enkel ut, lite färg och mycket vitt. Sen har jag ingen aning om hur såndär kodning osv fungerar så den kanske inte är så enkel. Jag väntar spänt på ett slutresultat!

Snart börjar den nya terminen, det känns verkligen bra!

Update.

En liten vinterdesign i väntan på bättre tider. I headern har jag summerat min vinter.

Nu är Emil hemma. Vi har hälsat på Wicke där min garderob utökades kraftigt. Som den alltid gör när hon ska rensa sin klädsamling. Nu är jag trött och ska sova till The Big Bang Theory.

Nybro lilla Nybro.

Nu har jag varit här i snart ett dygn. Det känns helt okej nu. Jag var lite deppig igår men nu har det lagt sig, det brukar bli att jag saknar alla och är väldigt sentimental och gråter en skvätt. Inga tårar än så länge, tror att jag börjar växa upp lite. Kanske. Om jag har tur ^^

Försov mig något sjukt idag, kunde inte somna förrän femtiden. Så ah, har precis ätit frukost. Kyckling- och räkröra med quinoa. Fin frukost :D

Jag ska packa upp mina grejer och sen slänger jag upp lite bilder här.

2011

Jag kan bara säga några få saker:
-Jag vill inte åka tillbaka till Nybro.
-Jag vill inte att alla ska splittras upp igen.
-Jag tycker om alla mina vänner så sjukligt mycket.

RSS 2.0