Done and done.

Okej, hemtentan är inskickad. Är det någon som kan förstå hur underbart det är?! Nä, tror inte det. SHIT!
Imorgon har vi slutredovisning och sen är det slut, slut. Finito. The End. Fin.
Sommarlov.

Nu måste jag packa!

upps.

Jahaja, har vart hemma (i Nybro) några timmar nu. Är ännu en gång för trött för att skriva något långt men vill bara säga att denna helgen har vart en bra start på sommaren.

Detta är hittills min favoritbild från i fredags. Liknar de jag tog på ByB. :)

.

Just nu studerar jag 300%. Imorgon åker jag hem till mamma och stressar runt trakterna.
Har grejer i skolan som är läskigt tidskrävande.

See you on the flipside.

Morsning!

Yep yep. Här är tjejen som är trött!
Jag kunde inte somna förrän ett-två tror jag och har sedan vaknat kvart över fyra, kvart över sex och sista gången var klockan tjugo över sju, då steg jag upp. Kan inte dricka kaffe, eller jo det kan jag men min högerarm funkar inte riktigt som den borde. Tror jag har sovit mycket på den sidan inatt, inta snällt mot axeln som är stel till tusen T_T

I vilket fall så ska jag in tidigt till skolan och sätta passe-par-toutes på mina dödskallar, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tror jag ska in en sväng på stan och fixa presenter.

Puss och hej!

Rädslan för starka vindar.

Okej, jag har en hatkärlek till vindar. Jag tycker att det är sjukt häftigt, så länge det inte går till överdrift. När stora ekar böjer sig för vinden är det "till överdrift". Gick ut och rökte och upptäckte hur himlen såg ut, jag ska försöka att göra en panorama bild men det orkar/hinner jag inte nu. 
Två smakprov..

Gottegott.

Idag har varit en allmänt bra dag och jag har fått mycket gjort. 

Så här efter maten så ska jag göra Snickerskaka och lite annat fint. Kom att tänka på en gång när jag hade med mig muffins och skulle träffa Mange och Robban. Sistnämnde herre vägrade tro att jag hade bakat dem själv, vad kan jag säga I'm good!

Uppdaterar checklistan.

-Analys CHECK
-Litt. Sem. CHECK
-Fördjupning CHECK
-Hemtenta
-Tidsepok
-Fältstudie CHECK
-Bildbehandling
-Bildbehandling hemtenta

-Packlista SRF CHECK
-Packlista hem
-Midsommarlista CHECK

-Brors studentpresent
-Emils födelsedagspresent
Tidsepoken kan vi inte göra så mycket på hemifrån så det lär ju bli några långa dagar i skolan nu tisdag-onsdag och hemtentan får göras på tåget mellan Nybro-Gislaved.. hmpf!
Bildbehandligen är väl nästa plan för dagen. Bara två laborationer + hemtentan kvar där med! <3
Det händer grejer!!!

Fina bilder.

Tänkte att i all pluggmisär kan ni få lite fina bilder att titta på så länge. De är tagna från weheartit.com









Söndagsplugg.

Den här långhelgen har sannerligen gått fort! Det känns som att jag nyss tittade klart på Eclipse och ska sätta mig att stressplugga. Sen insåg jag att "hmm.. jag borde kolla checklistan" så det ska jag göra nu!

-Analys CHECK
-Litt. Sem.
-Fördjupning CHECK
-Hemtenta
-Tidsepok
-Fältstudie
-Bildbehandling
-Bildbehandling hemtenta

-Packlista SRF CHECK
-Packlista hem
-Midsommarlista CHECK

-Brors studentpresent
-Emils födelsedagspresent

Sitter med de sista frågorna till litteraturseminariet nu och när det är klart ska jag få tag i Carro och kolla om vi ska göra färdigt vår fältstudie-rapport. 

Förlåt för tråkig blogg nummer ett, men så här ser det ut just nu!

Check 2.0

Nu har jag skickat in min analys och ska börja renskriva min packlista inför Sweden Rock. Jag kom på att jag inte behöver packlista inför hemresan eftersom jag ska ha med mig allt.

Btw, än en gång är jag lite efter men jag vill tipsa om bandet Iron & Wine. Nya indiefavoriterna även om de hållt på ett bra tag ^^ heh.

Projekt.

Okej, så ah. Jag har skrivit lite mer på analysen och har äntligen förstått hur den ska se ut. Nu återstår det att se om jag lyckas hålla mig till den modellen. Jag har även börjat skriva på min packlista inför Sweden Rock, ja jag bestmmer outfits i förväg. Ja, tre veckor i för väg ^^ heh. MEst för att underlätta min packning så att jag inte får med mig tre ton för mycket.
Just nu har jag precis ätit lite lunch och tittar på ett avsnitt Project Runway. Drömmer om att jag själv skulle kunna sy men eftersom jag inte kan det är det ju tur att jag har vänner som kan göra det åt mig ^^

Check.

Okej, nu ska jag göra en lista här, så jag kan ha något att bocka av.

-Analys
-Litt. Sem.
-Fördjupning CHECK
-Hemtenta
-Tidsepok
-Fältstudie
-Bildbehandling
-Bildbehandling hemtenta

-Packlista SRF
-Packlista hem
-Midsommarlista
-Brors studentpresent
-Emils födelsedagspresent

Känns inte helt okej att jag bara kan checka av en grej.

Dagen efter.

Nu sitter jag här igen, måste fylla på kaffekoppen innan jag ska börja färglägga min andra day of the dead-döskalle. Jag vet inte vad som hände igår men jag drack två glas cola och sen var det ON BITCHES! haha! Höll på att driva Emil till vansinne när jag tvingade honom att sitta i soffan och underhålla mig. Jag skrattade iofs av minsta lilla och grät en del glädjetårar. 

Idag är jag fortfarande speedad, men kan ju vara antingen för att jag fortfarande har sockerrus eller för att jag har sovit lagom länge ^^



Det fina förhållandet!

Ibland undrar jag hur jag och Emil står ut med varandra. Igår och idag har jag fått mitt svar, vi umgås inte, vi pratar inte och vi lyssnar inte på varandra.

Scenariot igår var att jag frågade Emil om han mådde bra, jag fick svaret "Det var gott". Han lyssnar inte alltid på vad jag säger när han tittar på tv ^^
Idag valde han att prata med äggen han stekte till vår kvällsmat framför att prata med mig och nu insåg vi hur beroende vi är av internet.
Emil spillde ut ett glas rom och cola över skrivbordet och på vårt kära modem. Min (och hans) första tanke var "vad ska vi göra nu"? Om internet dör måste vi ju umgås. Fuuuu!
Haha!

Skämt åsido men så här är det när man bor ihop. Eller iaf för mig och Emil!

Dagens.

Japp, just det! I morse hade jag lite problem med vad jag skulle ta på mig. Slängde morgonrocken i smutstvätten igår. Lollo föreslog Emils kläder men nä. Blev så här istället:
-Skön, cool oversize tshirt
-Ännu skönare hoodie
-Bikini istället för bh
-Strumpbyxor som är mjukare än mjukast.



Nam nam!

UHU!
Nu är det pannkakor på g här på Dahlborgsgatan. Sitter med en stor saknad i mig, Lollo, Pinnen, Jessica, Robban och alla andra som är lite överallt i detta landet. Jag önskar att jag kunde samla alla och bara dricka kaffe, kedjeröka, snacka skit och skratta så att vi får ont i magen. 
Mina fina vänner!

Möte med bilder.

Jag ska slappa lite till innan jag sätter igång att läsa på inför litteraturseminariet på tisdag. Jag behöver mer kaffe, och kanske lite socker. 
Till efterrätt igår åt jag och Emil upp den sista glassen nämligen... hmm.
Nä, ta tag i dagen!


Längtar efter fler sådana här bilder och minnen!

54 månader.

Femtiofyra månader, så länge har jag och Emil varit tillsammans. Så himla sjukt! Jag älskar't! 
Hade det inte varit för Emil så vet jag inte om/hur mitt liv sett ut. Vi träffades i rättan tid, i alla fall för mig. Om jag har ett problem så vet jag att jag kan lita på att Emil gör sitt allra bästa för att hjälpa och stötta mig.
Det är fint att ha det så. 


Feel the mountains tremble.






Desperation.

Känner mig smått desperat efter mer Twilight, detta är inte hälsosamt! Inte okej, hade jag sagt till mig själv om jag var någon annan. Eller ah.. flummigt.

Har inte fått något gjort idag, tittade ju på film fram till klockan var halv fyra, har även hunnit titta på nästan en hel film om Salvador Dali. (Pattinson spelar Dali därav att jag såg den) Klarade inte av att titta klart på den, störd film helt enkelt.

Jag och Emil myste till det ordentligt med god mat och efterrätt. Imorgon har vi varit tillsammans i fyra år och fem månader. Jag är verkligen glad fastän samtidigt skräckslagen. Vart har de dryga fyra åren försvunnit? Jag tror ju fortfarande att jag är 17 år och missförstådd.. hm.

Nu ska jag gå och däcka i sängen tillsammans med mina kära Harry Potter-ljudböcker!

Ehm, ja precis.

Haha ja! 
Humörsvängningar var det ja! 

För övrigt blåser det så mycket att jag tror något övermänskligt är på gång.

Ep. 2.

Idag verkar vara en konstig dag. Hur kan jag gå från topphumör för att sedan börja skaka och gråta som jag inte gjort på flera år. Det skrämmer mig!
Hoppas att det inte blir fler såna gånger.

Jag ska hoppa in i duschen, sedan diska/laga mat, titta på sista Twilight och sist men inte minst plugga.

Satte ihop ett kollage åt Clibbe igår, antar att bilderna kommer från weheartit.com

Oj, detta skulle inte hända.

På riktigt, de som känner mig vet hur anti jag har varit mot Twilight, mest för den hysterin som varit men nu förstår jag varför.
Jag har ju mest stört mig på att folk inte vetat om vem Pattinson är förrän dessa filmerna men han har ju varit med i Harry Potter och spelat Cedric Diggory <3
I vilket fall så har jag sett första filmen nu och är hooked. Bra film men ännu bättre Pattinson. Like a lot!
fangrrrrrl_90! here I come. Imorgon blir det nog andra filmen. Fint ska det vara!
Jag har till och med soundtracket nu.
:)

I surrender.


weheartit.com



Photo.

Okej, lite inspirationsblogg.
Hittas HÄR!

Långhelgen!

Nu har jag tagit långhelg! Den blir visserligen fylld med plugg men jag behöver inte åka in till skolan. :)
Orkar inte skriva något vettigt för huvudet sprängs snart i tre miljoner bitar. Måste ta en paus i att anstränga ögonen, vad fasen kan man göra utan att använda ögonen? xD
Här är en väldigt gammal bild som jag lekte med. Håll till godo!

Antipro och antianti.

Idag är jag väldigt anti-allt. Att folk medvetet använder uttryck som de vet om är stötande men gör det till sitt egna genom att försvara det, inte okej. Jag kan verkligen inte tycka det.


Utan att vara för negativ så kan jag meddella att jag (ännu en kväll) sitter med Bildbehandlings-uppgifterna. Som tur väl är det retuschering på gång men då vill jag ju prova CS5's nya funktioner. Varför kan jag inte bara nöja mig med det jag kan?

Imorgon ska vi till Konstmuséet i stan, det ska bli väldigt trevligt!

Artistic skillzzzz

Oj, nu är klockan sovdags och jag är fortfarande inte klar med analysen. Får skriva ner lite stödord imorgonbitti. hmm. Vad har jag gjort istället? Skickat argt/förkrossat mail till csn. cepe! Jag har även gjort en massa tråkiga och jobbiga grejer till Digitala bildbehandlingskursen. Nu verkar det bara vara någorlunda roliga grejer kvar.. Har även hunnit med att observera Svartgöl och nu precis har jag gjort min andra parafras, eller ah, den är inte helt klar, måste lägga på vattenfärgerna imorgon. Abstrakt är abstrakt!
Till sist vill jag säga grattis (en än gång) till käraste Alex som har fått sitt jobb i Stockholm och med andra ord kommer några mil närmre Småland! Wuhu! Så nu måste jag verkligen åka upp! :D
GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS



Bajs.

Bokstavligt talat, bajs.
Jag gick helt oskyldigt hem från affären med Carro och pratar och skrattar som sig bör. Vad händer? Jo det bränner till på tungspetsen och smakar konstigt i hela käften. Vi har inget vatten så jag står och spottar i typ fem minuter, äter lite banan och spottar ut det med. Vågade ju inte svälja ifall det skulle vara något giftigt bär eller insekt jag lyckats få i mig. 
När jag sedan kommer hem och ska knyta upp skorna ser jag att jag har fågelbajs på byxorna, fy fan.
Jag misstänker alltså att jag har bajs i munnen. Hulkade och borstade tänderna samtidigt, känner mig fortfarande smutsig.
Borde analysera.

Morfar.

Åh! Så mysigt, glömde skriva det innan!

Allt började med att jag har en leverfläck vid munnen, den är kanske 3 mm stor. I vilket fall, när jag var yngre så trodde alltid morfar att jag hade såskladd runt munnen och varje gång fick jag försöka torka bort den och sen konstatera och påpeka för honom att det är en leverfläck. Eftersom de bodde mitt över gatan åt vi ofta mat där så detta kunde upprepa sig fem-sex gånger i veckan.
Vad tror ni händer idag? Jo, jag gjorde nudelwok till lunch och stekte nudlarna i soya och hade på lite extra. Ser mig snabbt i spegeln och försöker frenetiskt torka bort den där soyafläcken jag har vid munnen, eller hur var det nu igen. 
Just det, leverfläck var det ja. ^^


VM 2011

ÅH! Den bästa dalmasen jag känner fixade så att jag kan titta på hockeyn <3 ÅHÅHÅHÅHÅ
Hej då plugg, hej agro-mode is on!
För din skull håller jag på Finland.

Paus.

När jag väl tog tummen ur och började skriva på min konstbildsanalys, vad händer? Jo det ska jag säga er att då kommer det världens blixt och lyser upp halva lägenheten tätt följt av ett muller som överröstar Björk's väna men maniska stämma. Japp, så nu tar jag tag i det igen efter en två timmars-paus. 

Jag och Emil gjorde det lite mysigt och spelade en omgång alfapet. Det spårade ut mot slutet när han satt med två pilar och två konsonanter medan jag hade två vokaler och Q....
Hej då bloggen, hej Panofsky!

Ordning och reda!

Jahapp, ehm, plugga, analys, måla, parafras... it goes on and on och har jag gjort något skolarbete än? Nej, det ska ni inte tro att jag har o.O
Istället har jag chattat och smsat med Lollo, chattat med Vicky pratat i telefon med Robban, Jessi och Karroh. Tittat på dålig tv, surfat runt på ännu sämre hemsidor, lagat mat och dammat och dammsugit. Hum.. funderar på om jag har gjort något mer..? Haft utbrott på Itunes, kollat Twitter, bloggat och bara legat i sängen utan att göra något alls. Hmm. SCHLUTT
Nu ska jag verkligen ta tag i pluggandet, jag har sagt till mig själv att jag inte får duscha förrän jag har skrivit åtminstone halva analysen. Det borde gå fort nu för jag är i stort behov av en dusch. Känns som att jag är nyhemkommen från festival/scoutläger. 
Med andra ord är jag 110% ofräsch!

In i studerandets värld hand i hand med Björk.


En lång ensam kväll.

Haha ja! Jag är så underbart glad att jag stannade hemma igår, jag hade inte klarat av Eurovision i mer än kanske tio minuter och tydligen så spöregnade det när Emil gick hem inatt.
Nu ska jag softa lite till, sedan äta frukost och börja plugga. 
Peppar för konstbildsanalys... ehm nä. 

Grattis Robban på din dag!

Konsten att hänga på balkongen.

Jag skiter i att följa med ut till Pukeberg. Emil ska dit om typ en halvtimma och sen ska han gå direkt till en klasskompis och titta på Melodifestivalen. Det är just det där jag vill undvika till varje pris. I morse på nyheterna började de prata om Eurovision, då bytte jag till ett program om historiska trädgårdar. Det säger väl en del ^^
Jag intar istället balkongen med filt och picknick-högtalare i högsta hugg! Frågan är bara konstbildsanalys eller hemtentaläsning?
http://weheartit.com/entry/9700357

Blodgivare.

HAHA! En av mina närmsta kompisar har precis vart och lämnat blod, hon måste äta järntabletter ett tag nu.
man måste det när man lämnat blod
så typ. läste i bibacksedeln "avföringen kan bli mörk"
min kompis "haha det blir KOLSVART"
jag: tänker inte kolla
man måste det när man lämnat blod
så typ. läste i bibacksedeln "avföringen kan bli mörk"
min kompis "haha det blir KOLSVART"
jag: tänker inte kolla



Långmorgon.

Idag ska jag ta en lång morgon! Jag har varit vaken i en timme men går fortfarande i morgonrock och har bara druckit en kopp kaffe. Det ska bli en riktig brakfrukost på balkongen har jag bestämt.
Igår så satt jag uppe med min döskalle till klockan var tio-elva typ, sen tittade jag på Down with love. Den bästa (och enda) kärleksfilme jag verkligen tycker om. Tror att det har att göra med inredningen och musiken och Ewan McGregor förstås!

http://youtu.be/LZYELR2bc0k

Helg.

Äntligen är det helg! Inte för att det ger så mycket ombyte för min del, men jag slipper iaf åka till skolan ^^ Ikväll ska jag börja färglägga min dödskalle och imorgon blir det att börja läsa litteraturen till hemtentan, eventuellt så blir det att jag och Carro gör vår fältstudie i helgen med. 

F.ö längtar jag så sjukt mycket efter Sweden Rock, sitter och peppar med Sixx A.M och Skid Row även om inget utav dem spelar där så, ah. Sixx A.M har ju precis släppt nytt album och jag längtar tills dess att jag har skivan i min ena hand och Nikki's nya bok i den andra.

Madde.

Jag spenderade ett bra tag med att smsa med finaste Pinnen med. Att vi är så olika men ändå funkar ihop, det fascinerar mig. Hon är verkligen en av de finaste människorna jag känner.

Här är en bild på henne. Jag fullkomligt älskar den! Vacker både på utsidan och insidan.
Jag älskar dig Madde.

Jag tog bilden från hennes facebook.

Fuck off nu kör vi!

Game's on bitches! Jag har en tredagarsbiljett till Sweden Rock, skolan flyter på rätt okej, vädret är fint och jag har världens bästa pojkvän. Bra dag!
Även om jag var sjukt trött första halvan av föreläsningen så blev den rätt intressant i slutändan. Efter lunch var halva klassen kvar och jobbade med parafraser och främmande kultur-arbetena. Det är sjukt underskattat måste jag säga. Jag är så glad att jag valde den här utbildningen.
Efter skolan så var det första jag gjorde att köpa biljetten, jag var tvungen att ha moraliskt stöd av Jessica. Satt bokstavligt talat och skakade så jag knappt kunde stava mitt namn på datorn. heh ^^ 
Sen ringde jag till både Alex och Robban och berättade de glada nyheterna! haha
Orkar inte skriva mer, ska måla på min dödskalle :)

Bitter fucking sweet.

Jag vet inte riktigt vad som hände, mer än att jag skrev min lilla komplettering på fyra sidor. 

I vilket fall så bjöd jag in mig själv till Ämma eftersom hon skulle baka muffins, det blev kladdkakemuffins utan kladd och de satt som en smäck! 
Sen när jag kom hem gjorde jag ingenting alls, och vid fyra-femtiden satte jag igång med kompletteringen, jag skulle svara på 25 frågor, blev klar tjugo över nio. Hade en paus i fyrtiofem minuter när jag lagade mat och åt. Hur länge blir det, fyra timmar typ. Give or take a few.. fy fan! 

Imorgon är det föreläsning, tror jag, jag vet att vi har förmiddag i skolan imorgon men jag kunde inte bry mig mindre än nu. Åh! Hoppas att vi har Maria bara.. Orkar inte med Lars efter att jag skrev de där jävla svaren.

En cigg till sen ska jag sova.

Behöver en sån här kväll snart!

Sommarpeppen.

Åh, snart är det sommar. Även om det kommer vara en stressig tid de närmsta veckorna längtar jag efter det som ska komma.
Hittills ser min plan ut som så att jag kommer hem samma kväll min bror tar studenten. (får väl ta hand om en bakfull lillebror) Efter det är det Sweden Rock med världens härligaste gäng, där ska jag träffa Alex med har jag bestämt!
Efter srf kommer en helg i Göteborg under Metaltown, även om jag inte planerar att gå på festivalen ska jag hänga i slottsskogen med min kusin.
Midsommar blir i stugan med mina fina tjejer.
Detta är mina planer, där emellan lär det bli fina dagar med mamma, badhäng och förhoppningsvis massvis med glada människor.

Another day in Nybro.

http://weheartit.com/entry/9628730Den här veckan har trots allt varit himla härlig hittills. Vädret är fint, pluggandet har gått bra och jag har inte haft ångest över att Emil varit borta. Otroligt men sant!
Igår var en mysig dag i skolan, förmiddagen spenderade vi genom att diskutera om olika problem som kan uppstå vid kulturkrockar i skolan och eftermiddagen pysslade vi med laborationer i främmande kulturer. Jag gjorde till exempel en tolkning av en afrikansk mask i wellpapp, Ludvig en riktigt fin japansk målning och många andra testade på prickmålning a la aboriginsk stil.
Idag har jag fortsatt på lite skisser jag pysslade med igår. Vi ska göra en fördjupning inom en främmande kultur och jag tror att jag har valt Mexico, så just nu (eller inte nu men snart) sitter jag och fortsätter måla på min La calavera Catrina-tolkning.
http://weheartit.com/entry/9628730

En lång dag.

Nu är jag färdig med plugget för idag. Klar med workbooken och allt! (okej, jag ska rita dit två-tre linjer på en grej)

Seriöst, detta har nog varit den längsta skol- och pluggdagen i min livshistoria. Jag vaknade och steg upp vid sju, åkte till skolan vid nio, kom hem strax efter fyra, började workbooka vid halv sex och är klar nu. Så sammanlagt har jag studerat typ nio-tio timmar. Shit. Det är rätt sjukt när man tänker efter!

I vilket fall så har jag lagt ner rätt mycket positiv tid på workbooken den här gången och det har inte varit så jobbigt att ta sig i kragen i alla fall. Jag vet inte varför men så är det!

Ett tryck jag gjorde under didaktiken. En hederlig potatis jag hittade.



Den lilla näktergalen.

För att skriva om något roligt så vill jag lyfta fram en bekant till mig som twittrar. Lovisa Larsson, du är underbar tjejen! Det är hon som fått mig att orka ta mig igenom den här pluggdagen. Bara gå in och läs själva så förstår ni...
HÄR är en länk!



Hittade en bild på henne på facebook där hon sitter på fest med Alex. Fullt normala!
Förra våren (hösten?) fick jag  en massa konstiga samtal mitt inatten, det visar sig vara Lovisa som blir nollad av Alex och de andra glada grabbarna från Dalarna. Rätt mysigt faktiskt, att världen är så liten ibland!

Inneboende hipster.

Haha alltså, ja! Bakgrundsfakta är att vi inte har någon bra spegel så jag kan titta hur mina kläder ser ut så jag har ett ställe där jag brukar rigga upp kameran för att ta några bilder på mig själv med självutlösare. Dagens resultat blev en såndär typisk american hipster-bild.


Les Rocailles, sil vous plaît.

Carro var här nyss, vi tittade på Dangerous Liasions. En gammal film som utspelar sig på 1700-talet, massvis med stora skådespelare som är med. Glenn Close, Keanu Reeves, Michelle Pheiffer och Uma Thurman var det som jag kände igen. Vi (jag) orkade inte titta klart på den då det verkar gå ut på att få ligga.. De hade iaf fina möbler <3

Nu ska jag däcka framför tv'n och strunta i att plugga mer för dagen. HMPF!

hola!

Antar att det glada humöret kommer sjunka ikväll eller imorgon men vad är det att bry sig om nu. Jag sitter och workbookar. Har skrivit klart om färgläran, äntligen! Nu är det bara skulptur, måleri och didaktiken kvar. Skulpturen kommer nog gå relativt snabbt, likaså didaktiken. Till måleriet har vi fått ett papper med kanske 15 olika förslag på vad man kan skriva om, vi ska reflektera över vårt egna målande. ^^

Istället för musik sitter jag på tuben och lyssnar på en spellista med 91 sånger från Phineas & Ferb!



Lonesome morning.

Nu är jag ensam i lägenheten. Emil gick och hämtade hyrbilen för snart en timma sen. Jag har ätit lite frukost och så men nu sitter jag faktiskt och workbookar.

Det verkar bli tjejkväll ute i Alanäs till midsommar, ska bli sjukt mysigt om det nu blir av. Jag var ute i (väldigt) god tid eftersom vi aldrig brukar planera något speciellt bra. Så nu hoppas jag bara på att brorsan inte har planerat att vara där med sina kompisar och att vädret till midsommar blir fint!

Åter igen till InDesign!

Tradolan?

Det känns som att jag tagit Tradolan, fast det har jag inte och kommer förhoppningsvis inte behöva ta det någon gång mer i hela mitt liv!

I alla fall så är jag helt mosig i huvudet, jag har skrivit typ en tredje/fjärdedel av min workbook som ska in *trumvirvel* på tisdag! Det är flera dagar i för väg! wuhu! Jag hoppas bli klar på typ tisdag eftersom Emil ska åka iväg imorgon så får jag ju en massa tid att döda. :)

Han ska iväg på klassresa till Karlstad, jag tror att de kan få det riktigt mysigt så länge vädret är okej..

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och bara blunda och somna.


Detta är det jag har suttit och svurit åt de senaste veckorna och den blir inte 100 % rätt. ÅH!
Jag avskyr NCS.

Komplett.

För den som är intresserad om vad gjort idag (förutom att ha pratat i telefon, lagat mat och bakat rulltårta)


Tentastäd gone wrong.

Hej och hå!
Jag har verkligen inte haft humör att skriva något här på senaste. Det har ju inte hänt något speciellt heller för den delen... Antar att jag skriver nu för att jag egentligen borde skriva på min workbook.

I vilket fall så har ju Spotify gått och slutat med sin gratistjänst och jag känner att jag inte har lust/råd att lägga pengar på det så nu sitter jag här helt utan någon som helst musikalisk tillfredställelse. Blandningen i datorn är just nu Foo Fighters senaste album, Katy Perrys alla album, ett album med Familjen och tre album med Volbeat. En helt okej blandning att börja med så att säga.

Kom gärna med tips!

Det är nu jag saknar min skivspelare och skivorna som ligger nedpackat hemma hos mamma.


Filmtajm.


Watch out!

Nu kommer bilder!
Felicia gjorde en ballerina som kan snurra.
Agnetas passionerade par.
Min tolkning av påsken.
Ångest.

En historisk dag.

Ja idag har det varit mycket historia. Vi gick igenom konstens historia från istid till kristid som Lasse sa ^^
På eftermiddagen kom högsta hönset från Bildavdelningen, Margareta Wallin-Wictorin, och pratade arkitektur med oss. Hennes föreläsning byggde på en bok vi använde under gymnasiet. Det kändes rätt bra att veta hur bra grund jag står på inom det ämnet, hon har ju diverse publikationer och använder sig av den boken, i mina ögon är det cred ^^
Snart blir det potatismos och köttbullar, sen kommer bilderna från igår upp :D

Redovisning. 2,0

Ja, det var en sjukt mysig redovisning och jag tog bilder på alla verken! Sjukt värt!
Dock är jag alldeles för trött för att lägga in och fixa bilder just nu. Jag vet inte varför men idag har vart en allmänt konstig dag. Jag har haft det värsta humöret och snäst hit och dit, varit helt matt och jag tror att jag är allergisk. Kan knappt andas genom näsan och ögonen rinner till och från. Hmm..
Emil har gjort köttbullar idag så det blir att plocka med sig några till skolan imorgon och äta köttbullemacka <3
weheartit.com

Redovisning.

Åh! Imorgon har vi redovisning av våra skulpturer. Det ska bli kul att se vad de andra har gjort och efteråt tror jag att jag ska finslipa mina, efter lite råd och kritik sådär.
Kamerabatteriet är laddat så den ska få följa med också.
Nu blir det dusch!
Ps. Här kan ni se några bilder från helgen.



The Rock.

Tänkte berätta lite vad vi gjorde.
I lördags så fixade jag och Carro tills klockan var halv fyra och då gick vi och mötte upp Lollo. Vi satte oss vid Svarte Göl och grillade lite korv, jag fick panik över fåglarna osv osv men det var verkligen supermysigt!
Vi lullade runt och jag träffade Andreas lite snabbt och sen mötte vi upp Lollos Andreas och gick upp hit och fortsatte dricka. När vi åkt in till Kalmar så gick vi direkt till The Rock och där möttes vi av killarna i Stormhold.
När de spelade vet jag inte riktigt vad som hände med mig, jag har ont i nacken nu eftersom jag headbangade, scenen var så liten att Eddie stod på golvet och röjde loss lite grann med mig och Lollo.
Ja, det var en galen men bra kväll!

Vid liv.

Nu börjar jag att komma på fötter igen. Emil kom hem vid klockan tio igårkväll, då myste vi och däckade rätt snabbt!
Jag sitter visserligen fortfarande i morgonrock och tittar på tecknat men jag kan tänka! haha! Nu är nästa pepp Gisledagarna och Headbanger's Night.
Jag och Lollo har helt enkelt mått som vi förtjänar.. heh.

Kneel down you sinners.

Jo tack, jag böjer mig för den större kraften som kallas bakfylla. Lord have mercy on my soul!

Lätt värt det dock!
Bilder och mer skriverier kommer imorgon, jag ska ner i soffan igen och börja titta på Eragon tror jag. Om jag klarar av att böja mig och sätta i dvd-skivan..

RSS 2.0