Aha-upplevelse!

Haha just det! Igår pratade jag lite snabbt med Rolle och konstaterade att tiden flugit iväg! För nästa vecka ska jag se Motörhead, NÄSTA VECKA! Jag trodde det var om typ tre-fyra men nä! 
Fick ju en biljett av Alex i födelsedagspresent och det var snart två månader sen. För två månader sen började jag min vfu. Imorgon har jag eget ansvar över klassen hela dagen, likaså på fredag. Det är jag och en spec-lärare som ska ha hand om dem eftersom min handledare åker iväg... 
Det känns som att jag började förra veckan men det var visst åtta veckor sedan. Scary!

Mindre blodbad.

Kom hem alldeles nyss och inser att jag har minst två personers blod på mig, mitt eget och en av elevernas. Nej, vi hade inte slagsmål i skolan idag, jag fick näsblod alldeles nyss och en i klassen ramlade och spräckte läppen. Dagen har gått väldigt snabbt förutom sista timmen på vfu'n. Då var alla trötta i huvudet och kunde knappt fokusera.
Just nu har jag lite pengaångest då jag har fyra olika tågbiljetter att köpa och jag har precis betalat lite räkningar...

Mr. Roboto.

Ja idag lät vi barnen börja bygga på sina robotar. De läser en läsebok om en uppfinnare, så de inspireras av den. När de är klara ska jag fota och visa hur de blev. Kan säga redan nu att alla fyra ser väldigt olika ut!
Imorgon börjar hundjobbet, att samla in data till min rapportskrivning. Jag ska se om det finns skillnader och likheter i barns bilder ur ett genusperspektiv. Detta betyder att jag ska analysera deras fritt ritade bilder, alltså ska jag fotografera av 22 dagböcker med alldeles för många bilder i och sedan jämföra dessa. WIHO!
Jaja, min handledares förslag till betyg på Vfu'n är vg, känns bra! :D

Shopping.

Hade stora begär igår, vi var inne i stan och åt sushi med Carro. Efteråt gick vi in på Kvasten (litet köpcentrum) och innan vi åkte gick vi till New Yorker. Där kostade Carro på sig tre tjocktröjor och jag var såhääääääääär <---> nära  att handla lite. Men räkningarna fick gå före.
Så när jag betalade räkningarna sent igår blev det en fin liten beställning på Nelly.com. Jag hoppas att det kommer direkt hem till mig för jag vill verkligen inte gå ut i detta vädret!

Adjösång.

Då var denna helgen till ända och Alex är på väg hem till Sumpan. Vi har verkligen haft en riktigt fin adventshelg med både pyssel, bak, glögg, julmusik och julfilm. Kan inte bli mycket bättre! Nu ska jag äta mig mätt på lussekatter för andra kvällen i rad.
För övrigt så drabbas även jag av stormen Berit som drar runt nu. Jag hoppas att det har gått över tills på fredag så att SJ kan ha en någon sånär fungerande service igen.

Lathund.

Blev helt trött efter lunchen idag. Så nu när jag kom hem vid tre la jag mig i sängen och har stannat här sen dess. Jag ska alldeles strax resa på mig för att hämta lite glass. Runt 18-snåret kommer Carro hit så vi ska handla massa bra saker. Innan dess är mitt mål att ha hunnit plocka undan kläderna som ligger på golvet.
Nu orkar jag inte skriva mer. Tack och god natt!

Jag får besök.

Åh! Alex spontanåker hit imorgon. Eller spontant och spontant, så nära man kan komma. Jag som hade tänkt göra tråkiga men nödvändiga saker i helgen! Och jag köpte precis biljetten hem för nästa helg. Känns nedrans bra för tillfället!
Slänger upp lite fina sommarminnen från mina bästa peeps! Är så pepp att jag både skakar och dreglar!

I väntan på advent.

På söndag är det ju första advent, jag kan inte uttrycka med ord hur mycket jag längtar till den multinationella nedräkningen! Jag pratade precis med Carro så imorgon ska vi handla och sen eventuellt julpyssla lite. Jag ska även få låna en ljusstake av henne! :D
I övrigt så har jag haft lektion i konsthistoria. Barnen fick måla av ett stilleben av Jean-Baptiste-Siméon Chardin och de använde sig av sugar paper och torrpasteller. Några blev riktigt lyckade faktiskt, trots att det var en riktigt svår bild att måla av.

Seriösa drag.

Saknar verkligen att tävla, speciellt när jag ser att jag finns kvar på rankingen.

Inuti.

ÅH!
Jag blir så frustrerad på mig själv. När jag är på bra humör så kan jag prata om allt och göra det till världens grej. Typ som igår när jag gjorde kvällsmat till en hel erövring. Idag kan jag knappt säga ett ord, särskilt inte något av egentligt värde. Jag vet inte varför, skyller på hösten och att det mörkret som kommer drar över mig också.
Oredigerat från förra julhelgen.

Innan solen gått upp.

Här sitter jag med mina hembakta frallor, en kopp te och Harry Potter-ljudbok på högsta volym. Om tjugor minuter ska jag bege mig till praktiken. Idag ska jag inte göra något speciellt men imorgon håller jag i två lektioner, elevens val - bild och en genomgång i matte.
Morsning!

True wonders.

Kvällen har bestått av att ha lite smått ångest över vad fasen jag ska äta till frukost imorgon. Medan jag stod och lagade ihop lite mat (plus matlåda) så kom jag på att jag kaaaaaaaanske kunde göra lite frallor. Det enda som egentligen fattades var ju mjölk/filmjölk så fick bli på vatten och lite smör.

I'm awesome!
weheartit.com

Klagomål.

Haha ajdå!
Fick ett klagomålssamtal av min moster igår, hon påstår att jag inte bloggar längre. Kaaaaaaaaan ju i och för sig förstå vad hon menar.
Anledningen till att jag inte skrivit något är för att jag dag ut och dag in gör samma saker, jag har praktik.
Det är riktigt riktigt RIKTIGT mysigt och roligt men det suger all min energi.

På helgerna har jag varit hos/med Alex. Vi har sett L.A Guns när de spelade i Stockholm, vi har varit i Borlänge och festat loss. Sen var jag där nästan hela vecka 44 eftersom jag hade lov/självstudier då. Då träffade jag Sanna och Lovisa.

Nästa helg (2-4) ska vi åka till Anderstorp och hälsa på mamma för att helgen efter det ska vi gå på Motörhead's spelning på Fryshuset. Helgen efter det tänkte jag åkt hem men det verkar bli till att åka till Eksjö för att festa istället. Sedan är det jul och jag åker till Falun och ska bo på Heden (byn där Alex är uppväxt) för att fira högtiderna med hans släkt.

Såååååååå! Nu har ni blivit lite uppdaterade och jag ska hämta mig lite glass. Jag är lite mer flitig på twitter och ni kan följa mig här!


Funderar på hur det kommer vara i Dalarna under vintertiden...

RSS 2.0