Födelsedagen.

I lördags fyllde jag år, detta firade jag genom att åka upp till Sumpan och vara med Alex. På dagen var vi i Solna och jag shoppade lite där, sedan åkte vi tillbaks hem till honom och sedan vidare till Vällingby för att festa till det hos Sander.
Eftersom det var Sjöslaget i söndags var det en massa annat fint folk från Dalarna där. Det sjöngs och det shottades hela kvällen lång, jag och Alex avslutade festandet på Brommaplan och vi var hemma typ halv tolv. En viss herre tyckte ju att det var en bra idé att svepa det sista i flaskan innan vi åkte iväg!
I vilket fall hade jag en riktigt bra födelsedag! Jag väntar spänt på att kunna ta mig i kragen och framkalla bilderna från engångskameran jag hade!

Blommor.

Yeaop! BlommorBlommorBlommor! I förrgår plockade barnen blommor och idag ska vi vara kreativa och måla ängar! haha 
Detta blir officiellt min första bildlektion denna vfu-perioden.
18,28 åker jag från Nybro och norrut till min käresta. :)
http://weheartit.com/entry/4313979

Too little.

oh. my. god.
Jag är trött om dagarna, gårdagen blev helt förskjuten då jag försov mig fast inte kom för sent.
Är så himla trött på eftermiddagarna efter vfu'n så jag vet inte vad jag ska ta vägen! Det är ju lätt värt det eftersom klassen jag är i är helt fantastisk. :)
Idag har vi mest varit ute haft vatten-temadag och plockat blommor som nu ligger i press. Rätt mysigt faktiskt, måste säga att min nya tjocktröja gör sitt jobb!
Ikväll ska jag skriva workbook, baka pizza med Emil och test gå mina kängor jag vann på Tradera. Först ska de bara hämtas ut! Fick även mail från Sweden Rock-shop om att min klänning har skickats! F to the A to the BULUOS!
På fredag åker jag till Sumpan! <3

VFU.

Idag påbörjades den tio veckor långa praktiken och allt har flutit på riktigt bra. Jag tror det beror på att jag var där så nyligen och även hos samma handledare. Jag är riktigt glad över att det känns så himla lättsamt och smidigt!
Även om dagarna är bra så kan jag inte bärga mig till fredag kväll då jag får träffa Alex igen!

Åter igen film.

Kollade min mail för en liten stund sedan, jag hade fått ett mail från min VFU-handledare där hon frågar om jag vill ha ett filmprojekt med hennes klass. Jag kan inte ärligt svara ja eller nej, ett eget projekt känns skitcoolt att hålla i men å andra sidan är jag så sjukt trött på allt som heter film. Jag ryser när jag ser min VHS-spelare.. Inte okej.
Jag håller ju hellre i konsthistorian på elevens val.. hm. 
Diskussionen kommer bli varm imorgon.

Pantertanter.

Nu ligger jag lite halvdöd i sängen och väntar på att något bra på tv ska börja. Jag har verkligen haft en helt underbar helg med två av de bästa i mitt liv! Vi har inte gjort något alls speciellt men det har varit riktigt trevligt och mycket mys.
I fredags gick jag och Clibbe en liten runda på stan och sen blev det kvällsmat lagom till midnatt. Räksallad stod på menyn.
Igår var vi alla tre inne i stan och jag köpte nya byxor och en halsduk. Vi lagade riktigt god mat och drack vin, öl och white russians. Alex gjorde en egen mjölkdrink som utgick från White Russian men han hade i lite glass, en av Clibbes vindränkta mangobitar och ett hallon med. Ehm japp!
Idag har vi spelat Alfapet och bara slöat, efter många om och men skiljdes vi åt när de båda steg på varsitt tåg som gick i varsin riktning.
Jag och Clibbe har konstaterat att med hennes kropp och mitt psyke skapar vi en tant och en ungdom. Stabilt värre!

RSS 2.0