Inför den sista måltiden.

Ja, jag drar en parallell mellan mitt tentaplugg och Jesus sista måltid innan korsfästelsen. Det är lite så det känns, visserligen är det inte vetskapen om död och förräderi som stjäl mina tankar utan ett Kobra-avsnitt om David Bowie. Kobra och vetskapen om att jag måste sluta röka inom en alldeles för snar framtid.
Imorgon klockan 08,00 får jag ut terminens sista tenta, tio timmar senare ska jag kliva ombord på ett plan upp till Stockholm och sen är sommaren igång. På lördag åker vi till Falun, på måndag till Nybro och på tisdag är det Sweden Rock som gäller.

Två månader.

Två månader har gått sen jag unicefbloggade.
Anledningarna till att jag knappt skriver något är för att mitt livt är i ett väldigt monotont skede, det består av plugg/skola, Alex, sova, telefon.
Just nu sitter jag och summerar och renskriver mina anteckningar inför terminens sista tenta som är på fredag. Nästa tisdag åker jag till Sweden Rock och det känns oerhört skönt. När jag flyger till Stockholm på fredag vet jag att sommaren är här och jag får en bra start. Det enda som känns konstigt är att jag inte ska vara hemma. Jag börjar inse det mer och mer, att jag saknar mina vänner så sjukt mycket. Därför gör det lite ont när jag vet att Robban inte ska med på SRF, åker ju dit med honom i vanliga fall men i år blir det jag, Alex, P-M, Jannica och folk jag inte känner. 
Det kommer bli roligt ändå, men konstigt!

RSS 2.0