Längtan.

Jag har en längtan efter att fotografera igen, att ha en vision om hur något ska se ut, makten att framställa något så som bara jag ser det.
Jag tog en bild härom dagen och tvingade Emil att ta en likadan. Jag satte ihop ett julkort av de två bilderna och det var nog det mest tillfredställande på länge. På riktigt länge.
När jag sitter och tittar i mina gamla mappar från gymnasiet kommer jag ihåg så mycket, mer än vad jag borde göra. Jag kan föreställa mig lukten som smög sig ut i korridoren från fotolabbet, hur torkskåpet låter/lät, hur mycket snö det var den dagen ett visst fotografi togs osv, listan kan göras lång.
Mitt enda problem verkar vara att jag inte vet hur jag ska gå till väga längre. Jag har inga idéer, bara en längtan.

Det gick många diskussioner om den här bilden. Jag saknar fotosalen så mycket!


Festivalsnack.

Sitter på msn och pratar festival med Alex. Fan. Det är inte bra att göra det alltså, det får mig att inse att det bara vart vinter i en futtig vecka. Jag har kommit på en fin lösning till min fördel.


Desire 17.0

Allt från Style by Tyra.


Efter krisen.

Eller kris och kris, jag var på möte igår med vår huvudlärare för att kartlägga vad jag har missat att lämnat in. Idag har vi "hemstudiedag", hatar det ordet, kan det inte heta ledigt så man slipper det dåliga samvetet om man inte pluggar? Ja ja, i vilket fall ska jag läsa en .pdf på 140 sidor infölr debatten och också börja på/bli klar med en uppsats. Ska också läsa igenom vårt grupprojekt som ska redovisas på måndag. Känns lite mycket men emil har precis åkt hemifrån och är borta hela dagen så jag får nog något gjort iaf! :D


Morgonstund.

..har kaffe i mun. Eller? Det är iaf så det funkar här varje morgon. Två zombies kommer upp ur sängen den ena "rusar" till toaletten den andra börjar motvilligt att göra kaffe. När den första är färdig på toan byts rollerna direkt. När kaffet är färdigt och båda har fått mer än var sin kopp blir de till människor igen.
Det är rätt skönt att veta om hur vi funkar på morgonen. :)

Enda grejen är ju som nu, Emil ligger och sover i soffan och jag sitter här, klarvaken.


Japp!

Kunde inte hålla mig, hade tröttnat rätt ordentligt på min f.d headerbild så blev en ny, tillfällig. Det  är en rätt gammal bild jag har tagit. Minst ett och ett halvt år gammal. Tog den nämligen när jag gick gymnasiet. Jag skulle till och med kunna tänka mig att den är från våren eller hösten 2008... I vilket fall så är den tagen i Emils och deras gamla hus och det är en bild på alla katterna, Kelly i förgrunden, Baloo i mitten och Leif i bakgrunden. :)


Jul, jul, strålande jul.

OHOOO! Jag längtar som fan nu, vi har till och med "julpyntat" lite ^^

Jag har för övrigt ätit sju clementiner på mindre än ett dygn!


Första advent.

Har dagen till ära påbörjat en julmusik-lista. Jag har ju visserligen lyssnat på julmusik sen oktober men då har det bara varit Tommy Körberg ^^


Skype!

Oh my shit! Jag dör lite här och nu, okej? Emil sitter på Skype, han pratar med sin lärare. Inte allt för konstigt, om man missar att läraren är typ 75 år! :D Jag älskar det! haha! Helt underbart :)

Har precis pratat med Rolle, funderar på vad han ska få i födelsedags/julklapp. Han fyller år samma dag som jag kommer hem från Nybro nämligen. Jag kommer inte ihåg vad jag har gett honom förut mer än ett kort+ram...


Testar en gång till.

Nu gifar vi igen och ser om det funkar!


DET GJORDE DET! :D

Testing testing!

Evelyn, en tjej som pluggade ute i Pukeberg har gjort en tut på hur man gör en .gif. Så jag testade, den funkar i photoshop men ska testa om det funkar att ladda upp den här :)

Det funkade inte :/

Harry Putrar.

I måndags var vi ju och såg senaste Harry Potter-filmen! Hujedamej så bra den var. Jag tyckte att det var den bästa HP-filmen hittills i vilket fall. Har gått väldigt länge och funderat på vart de skulle bryta del ett och måste säga att det var ju himla smart att bryta där de gjorde. Japp, jag gillar't!


Nytt!

Japp, lite nytt här och var. Ändrade min header för några dagar sen, bara ett textbyte men ändå. I skolan har vi börjat en ny delkurs och det vi gör nu känns rätt överkomligt. Måste bara få hem boken, första tentan är ren faktakunskap enligt föreläsarna så då är det nog en stor fördel att ha boken (Y)

Vintern har kommit med både översvämmningar och SJ's "snökaos"... vågar inte ta tåget till skolan utan sitter hellre på bussen. Den blir ju max fem minuter sen istället för tåget som man inte vet hur länge det kan bli ståendes.



Desire 16.0



Från modekungen.se

Värk.

Både på insidan och insidan gör det ont. Alltså insidan som i att jag är lite nere, Emil är hemma över helgen och jag är allmänt omotiverad. Sen menar jag insidan som innanför huden, i låren. Första träningspasset i Kalmar gick av stolpen idag. Sjukt härligt och känner mig väldigt glad över att jag kan träna resten av året. :)

Fick en sjuk känsla inom mig för ungefär fem minuter sen, jag tittar på Doobido och de visade ett filmklipp på Ted Gärdestad i sjuårsåldern när han spelade och sjöng för andra barn. Ted <3

Ted Gärdestad – Äntligen på väg är nog en av mina favoritlåtar av Gärdestad för att den ger mig en fin sommarkänsla.

Tant.

Medan Emil sov imorse satt jag och målade lite. Blev ett blekt försök till en konstig tant.


Baby.

Just det! Sara länkade en låt till mig, av artisten Vincent. Jag har aldrig lyssnat på honom men nu var jag ju tvungen att lyssna på låten som handlar om "mig". Eller ah, Baby Hurricane :)

Vincent – Baby Hurricane

Artsy.

Skapade en ny kategori för min "konst" haha! Ska försöka lära mig att rita och sånt ju, plus att jag har fått fotografimotivationen igen.
Här kommer första grejen jag gjort.


Tvätten alltså.

Har stått och vikt tvätt i typ 45 minuter, Emil ska få det fina uppdraget att lägga in allt i garderoben. MOAHAHA!

Jag borde verkligen äta lunch och göra mig klar nu, pronto! Istället sätter jag mig och bloggar (Y)

Kör några tidsinställda senare.

XoXo

Teckning.

Härom dagen(/kvällen?) Målade jag av ett fotografi på Emil, nu har jag gjort line art av den och sitter i datorn och målar. <3
Senare idag bär det av till Färjestaden, Öland för att besöka Vicke. DET ska bli skitmysigt! Café Victoria har ju bytt adress :/ Ska leta lite julklappar/födelsedagspresenter när vi går till Köpstaden också.


Så här ser det ut just nu :)


En dag i kriminalarns anda.

Idag har jag inte gjort mycket mer än att titta på Poirot. Vi håller visserligen på att tvätta nu men det är ju inte så ansträngande ^^
Låg i två timmar och funderade på att köra lite hemmaträning. Typ lite upphopp, armhävningar och sånt men hade precis sminkat mig och klätt på mig fina kläder så jag orkade inte byta om och behöva duscha och sminka om sig var väldigt avlägset. Imorgon får det bli!

Strongman-uppvisning under öppet hus på Westbo AK i somras.

Bildbomb.


Degen efter!

Ja, degen efter. Jag och Emil har bara degat idag, eller ah. Ämma har vart här nästan hela dagen, åt lunch, bullar och sånt. Skitmysigt i vilket fall!

Efter att hon gått har jag och Emil tittat på National Treasure och nu är det andra filmen som rullar :) Jag försöker mitt bästa med Tarzanspelet men nu går det utför :/ Bilderna från igår är uppe i redigeringsprogram men Emil har den datorn så får se om de kommer ikväll eller imorgon..

Hattfest.

Ja, alltså haha! Jag är redan hemma från festen. Anledningen är att jag har svårt att ta kontakt med nytt folk om jag absolut inte måste och nu var vi ju knappt femhundra meter hemifrån så då var det lättare att gå hem än att stanna kvar och vara social. Detta betyder inte att jag hade en dålig kväll, snarare har jag haft det bra! Pratar med några nya personer men mest med Emil och Gohar. Jag hade med mig kameran också men just för tillfället är jag inte kapabel till att redigera bilderna :p

Nu blir det ett avsnitt Poirot för mig!
Sov gott!


Tarzan.

Nu innan vi drar till Gohar så passar jag på att spela lite nostalgispel, nämligen Tarzanspelet till Playstation 1. Någon som kommer ihåg det? :p

 


Garderoben!

Shit! När jag skulle välja kläder som passade hatten stod jag och rotade i garderoben. Hittade byxor jag glömt bort existerade, likaså kjolar och linnen. Har dock valt ut en klänning och det blir min studentklänning :) Kommer vara rätt somrig ikväll, känns bra en blåsig novemberdag... :D


Commercial free.

Ska testa det här med att skaffa spotify unlimited. Får se om det funkar som jag vill typ :)

Sitter med Heroin Diaries och ska läsa den igen. Har ju den på pocketversion men fick boken av Vicke i födelsedagspresent. Så nu blir mitt liv fyllt med knark igen xD
Hittade f.ö en fotograf jag gärna hade velat bli som, Ross Halfin heter han. Rockfotograf som har fotat väldigt många av de största banden. Coola bilder som fan!


Fresh!

Så de va de ja!!
Ny design, hoppas att den funkar som den ska. Om det är något får ni säga till, annars är jag nöjd :)

Borde kanske klä på sig nu.. Japp, så blir det!

Lördag, matchar hatt.

Heeey!
Vaknade för en timma sen ungefär och har tittat/tittar på Top Model ^^ Ikväll är det som sagt hattfest och jag ska börja titta på vad för kläder som passar ihop med min hatt. Hade ju velat ha någon slags femtiotalshatt så jag hade kunnat ha min fina röda klänning, men det får bli någon annan gång. :)

Sist jag hade den klänningen var en fin kväll ute i Anderstorps skogar, buggade med en mcknutte och drack jättegoda drinkar hela natten lång :)


Test

Testar att skriva från mobilen ^^

ZzzZzz 2.0

Jag avskyr att stiga upp så himla tidigt som jag gjorde idag. Det får effekten på mig att jag är helt utslagen där runt åttasnåret på kvällen. Jag tror att jag ska fixa ner Lejonkungen eller kanske Törnrosa. Jag måste ju ha en mysig film att titta på när jag ska testa mitt nya mintté som jag köpte innan!

Jag måste även tipsa om Gerdas, stället där jag köpte té. Har handlat där förut, de har verkligen personal som vet ALLT om té.
-Hej, jag skulle vilja ha ett té som passar att dricka på ljumma sommarkvällar. Har ni det?
-Ja, det har vi! Du kan välja mellan det här, det här eller det här, jag skulle rekommendera det här. Fast du kanske tycker bättre om hallon? I sådana fall ska du köpa det här.

Och så köper man det téet som de tror passar kunden bäst och när man testar det så smälter man av lycka. De kan verkligen matcha rätt té till rätt person.

Gerdas finns på två ställen i Kalmar och om jag inte missminner mig finns det i Växjö också? Vågar inte lova men jag vet att de har en liknande butik där i vilket fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan mysa ner mig i soffan!

2 steg från paradise.

Åh! Har min nya favoritlåt från Håkans senaste, har iofs redan sagt det tror jag ^^ En bit av texten kommer här och nu:
Varför ska jag ha en stereo
När jag hör musiken från 1000 båtar på väg härifrån

- Hur är det med han?!
- För mycket flaska...
Oh ja herr tamburinspelare
I denna jingel jangel morgon
Kommer jag följa dig
2 steg från paradise




Hatt!

Våra hattar som vi ska ha imorgon :)

 


Mysig eftermiddag.

I morse hade vi redovisning på ett grupparbete vi har gjort. Haha jävlar vad mycket viktigt vi fick sagt. :D
Efter att vi var klara gick jag in till stan och mötte upp Emil. Blev lite lampletande för att sedan äta sushi, köpa hattar och te. I väntan på tåget tog vi en kaffe på Kullis, som för övrigt var överfullt. Jag tycker att man borde lära sig att inte gå dit under lunchen men ah, lär sig gör man aldrig.

ZzzZzz

Lägg märke till att jag har vart vaken i en timme och klockan är nu inte ens sju.. Varför kan vi inte börja typ 8,40-45 istället för att jag ska behöva ta tåget och vara inne i stan redan femtio minuter innan vi börjar. Idag har jag iofs sällskap nästan hela vägen bort. Emil och hans klass har tenta idag och de ska vara på Västergård. :D

Efter skolan blir det hattletande i Kalmar. Känns rätt fint ändå :)

Design.

Japp, blir lite ändringar här och så japp!
Byter ut färger, teckensnitt osv.. långt ifrån klar men det blir som det blir :) Ni får hålla till godo med det här så länge. Först nu som jag orkat sitta och pilla med det, så småningom kommer en ny header med. Nu när jag har min kamera här och allt!

Idag har jag vart i skolan för att sedan komma hem och prata i telefon. Tror jag har pratat i telefon två-tre timmar idag. Karroh, Emil, Louis och Nina har vart där i andra ändan. Verkar som att jag åker till Växjö om två veckor för att bada lite med Nina :) Båda fick sitta och stämma av i sina kalendrar för att hitta en helg som matchade.. känns lite sådär :p

Nä, nu ska jag sova!
Puss och hej!

Motiavtional.


Milk n toast n honey.

Sitter och tittar på ANTM säsong fyra. Hoppas på att hitta en bra version av den fjortonde (och senaste) säsongen för nu börjar det bli tråkigt att se gamla tävlande. ^^

Ska in till Kalmar vid 11,30 för att gå till skolan, efteråt ska jag hämta ut biobiljetter till Harry Potter-filmen som går nästa vecka :D :D :D :D :D :D :D :D :D WUPPAWUH VAD JAG HAR LÄNGTAT! :D

Desire 15.0

Från www.have2have.se


Moment B.

Taxanomi? Någon som kan förklara det begreppet annars lär jag kunna göra det efter helgen som kommer ^^

Nä, dålig uppdatering nu för det händer inte så mycket intressant. Pratade med mamma innan, annars är det inte mycket mer.
:)

Uh hu!

GAH! Det kliar under min fot och jag har så mycket strumpbyxor på mig att det inte går att klia!

I eftermiddag blir det grupparbete men jag ska åka in till kalmar om ett tag och sätta mig på biblioteket.

Här är en bild på min kusin (och faster) som målade teckningen till mig!

Bilden är från förra påskhelgen.



Cheap Monday.

ÅH! Här kommer två bilder från dagen, en bild på Emil i mina byxor, de var sjukt mycket snyggare på honom än på mig >< och sen kommer en bild på en teckning jag fick på posten idag. Fick ett brev från min faster och i det var inte bara brev utan lite pengar (^-^) och en teckning av min lillkusin Kalle :)




Edit. alltså verkar inte funka att ladda upp bilderna :( men de kommer imorgon istället!

Edit två. Eller så funkade det efter att datorn ska sega lite T_T

Åh oh oaoh!

Lyssnar på Håkans nya album, tar mig alltid ett tag att vänja sig vid skivans sound. Denna plattan känns som en blandning av Ett Kolikbarns bekännelser och För sent för Edelweiss. Än så länge är min favoritlåt 2 steg från paradise (samma titel som själva albumet f.ö).

Har precis ätit lite kladdkaka, ja hör och häpna! Jag har bakat kladdkaka utan att veta om det dessutom. Haha! Jag har väldigt länge vart kung på att göra sockerkakor och muffins men idag visade det sig att jag även kan göra kladdkaka. Har aldrig gjort det förut, har bara tittat på när Nina gjort det. :)

Klicka på bilden för att komma till 2 steg från Paradise på Spotify.


Självstudier.

Japp, inga föreläsningar idag! Dock hemtenta som ska in på torsdag... That sux! Har vart vaken sen nio men inte fått något gjort än, hoppas på att få något gjort nu när Emil kommer hem.

LALALA!

Desire 14.0

Är bjuden på inflyttningsfest med Hattema. Behöver en hatt med andra ord!


Trött.

Ja alltså, Karroh var ju här i helgen. Jag blir trött av en såndär intensiv helhelg! Vi har haft det jättebra och det var sjukt roligt att ha lite kvalitetstid med henne. Tror inte vi har setts ordentligt sen jag var hos henne i februari.


För övrigt ska jag börja träna igen. Nu blir det Kalmar Atletklubb men om jag kommer igång med att tävla igen så blir det naturligtvis för Westbo!



Drama?

Higgins, alltså. Jag får nästan alltid ett samtal eller sms när mina vänner har vart ute och festat i Gislaved. Inget illa med det, det är ju kul att de är ute och har kul :) Nu däremot är jag rätt orolig, Emil är hemma och var ute igår. När jag vaknade idag på morgonen hade jag ett sms från honom och ett missat samtal från en kompis. När detta händer är min första tanke "vad fan har hänt nu"?!
Vet att jag kommer behöva vänta i några timmar till för att få svar på om något hände igår eller inte. Hoppas att de bara saknade mig :D



SL-DM!

Ja idag är då en dag jag länge väntat på, Styrkelyfts DM hålls i Kalmar vilket betyder att jag får träffa Rolle och alla andra från min "gamla" klubb. Ska bli jättekul och känns som att jag behöver detta. Det är så mycket just nu så detta blir en skön paus i verkligeheten :)

Karroh är ju fortfarande här så det är därför uppdateringen varit så låg. Just nu står hon och sminkar sig så jag kunde passa på att skriva lite här.

Svart, vitt och allt däremellan.

ÅH! Nu har Daniel Adams-Ray's nya album kommit ut på Spotify! :D

Smiley.

Sitter vid Karrohs laptop nu, välkommen till skeva tangentbordet nummer ett! Det är böjt, som när man ritar en glad mun. WTH?! Varför undrar jag? haha

Ska göra lite ärenden nu på morgonen och sen blir det in till Kalmar och göra ett grupparbete av okänt slag.

Efter att Karroh kom igår handlade vi massvis med chips, godis och alkohol. I kylen står det nu tre olika sorters vin och en liten flaska Bailey's. Myskväll nummer ett ikväll! För övrigt är jag jättepeppad inför imorgon, då ska jag få träffa Rolle igen! Inte bara att träffa folket från gymet utan det är tävling. Blir lite back in buisness, har ju inte vart på en tävling sen DM förra året, vilket blir nästan ett år sedan.

Jaja, nu sminka mig och sen göra något nyttigt.

Desire 13.

Jag är i stort behov av kylskåpsmagneter!

 


Soupe!

Om nom nom Nudelsoppa :D haha! Det är verkligen min nya snabbfavoritmat :) Idag kommer Karroh hit, ska möta upp henne vid tåget 16,40. Ska bli skeeeeeeeeeetmysigt!
Imorgon är det dock skola hela dagen som gäller. Slutar inte förrän 16,45 :/ Lite trist att ha en sån dag när man får besök men det kan inte hjälpas.

På lördag blir det en tripp in till Kalmar, det är DM i Styrkelyft. Det ska bli väldigt kul att träffa Rolle, Göran, Jocke och de andra "små" pojkarna ^^

Nu ska jag sminka mig, fixa lite papper och dricka kaffe :D

Soupe!

Om nom nom Nudelsoppa :D haha! Det är verkligen min nya snabbfavoritmat :) Idag kommer Karroh hit, ska möta upp henne vid tåget 16,40. Ska bli skeeeeeeeeeetmysigt!
Imorgon är det dock skola hela dagen som gäller. Slutar inte förrän 16,45 :/ Lite trist att ha en sån dag när man får besök men det kan inte hjälpas.

På lördag blir det en tripp in till Kalmar, det är DM i Styrkelyft. Det ska bli väldigt kul att träffa Rolle, Göran, Jocke och de andra "små" pojkarna ^^

Nu ska jag sminka mig, fixa lite papper och dricka kaffe :D

Tegrej?

Ja, alltså vad heter en såndär tegrej? En sån man har löste i. Nätboll? Teboll?
En sånhär! Jag ska iaf gå och handla nu och ska bland annat köpa en sån ^^

ANTM c08

Ojdå, igår såg jag hela säsong nio av ANTM och nu har jag tre avsnitt kvar av säsong åtta. Haha, shit jag har inte gjort allt för mycket idag.

Pratade med Emil innan och han kanske kommer hem redan ikväll, de skulle fixa färdigt ett skolarbete.

Saknar min Puff! <3

 


Foto.


Torka.

Nä allt har vart lite borta i min värld nu. Ehm, ah. Lämnade in hemtentan i lördags sen var det Korsis med massa folk, för att vara jag så var jag väldigt social. Detta betyder att jag pratade med typ ter personer som jag aldrig träffat förr. Inte så många, men framsteg :D
Det var många som var jättefina på maskeraden, Gohar var Audrey Hepburn från Breakfast at Tiffany's, Shrek var en präst, sen hade vi Dennis som var en gammal gubbe och Tobias(?) som var Farbror Barbro. Haha de var sjukt fina när de skakade rumpa! :D

Var i skolan i måndags och sämre föreläsning har jag inte haft sedan högstadiet. Läraren påminde så mycket om Kaj att det var löjligt.

Emil åkte hem igår och jag är ensam i Nybro tills Karro kommer hit imorgon.


RSS 2.0