En av sju dödssynder.

Frosseri.
Vi åkte ner till affären för att hämta ut ett paket från H&M och kom därifrån med två påsar chips, julmust och glass. Byxorna jag beställde passade i vilket fall perfekt, innan jag konsumerade lite av allt de andra.
Just nu vill jag bara gömma mig under täcket och mysa ner mig med antingen en av katterna eller om Alex hade varit här. Har ju visserligen spenderat hela dagen i myskläder, i sängen, under täcket... Produktivieten har dalat helt enkelt.
weheartit

Hemma.

Nu är jag tillbaka i Nybro igen, jag kom fram till Kalmar strax innan elva igår kväll. Carro var en pärla och hämtade upp mig!
I Stockholm gjorde vi bara mysiga grejer, hämtade diskmaskin, var i Kista, fikade, lägenhetsvisningar, kaffe på Sergels torg och låg i sängen dagarna i ända.
På torsdag är jag hemma i Anderstorp och ska hitta på massa konstruktiva saker, såsom hämta möbler och hälsa på farmor. Naturligtvis kommer jag göra andra saker, hälsa på Gärdesskolan och träffa fina vänner finns med på schemat.

Mini blog award.

Aouw! Elin gav mig en liten blog award! Tack tack!
Känns lite bilddagboken över det hela men ändå!

Inbodd.

Nu har det gått några dagar och jag har fått bo in mig. Det börjar bli riktigt fint i mitt rum, det är bara ett draperi (har ingen dörr) och tavlor som ska upp. Sen nästa vecka ska vi få en tv av en klasskompis gamla sambo som ska flytta till en ny sambo. :P
Imorgon åker jag till Stockholm och får äntligen träffa Alex igen!

Flytt.

Japp, nu är jag tillbaka på Kungshall med ny sambo och två katter. Efter typ ett dygn har jag förvandlats till crazy cat-lady... Känns så där när jag pratar bebisspråk med dem och myser och gosar med dem mer än jag gör något konstruktivt.
Imorgon är första skoldagen efter flytten, jag kommer vara sjukt trött och verkligen inte klara av att göra något produktivt. Efter skolan ska jag åka tillbaka till gamla lägenheten och diska, städa och slänga skräp.

Mattehjärna.

Herregud! Snart är första veckan med matte avklarat och jag TROR att jag har fattat allt vi gått igenom på föreläsningarna. Läraren vet jag inte riktigt vart jag har honom, han är väldigt tillmötesgående och frispråkig men samtidigt har han ett dåligt rykte... Aja, tentan är om en månad så vi får väl se då.

Idag skaffar jag pass, imorgon flyttar jag till Carro. Hm, när ska jag hinna läsa matteböckerna?

Jan Pehechan-Ho.

Haha! Hittade bilder från förra julen så det fick bli en liten gif...

Lite av varje.

Jaha, eh. De senaste dagarna har varit "fyllda" av massor av grejer, typ som pajbakning, mys med Alex, yatzyspelande och uthämtandet av en ny ful bh. Japp! Egentligen skulle jag pluggat i helgen, båda gjort hemtenta, komplettera rapporten och läsa på inför den nya kursen MEN det råkade komma en pojkvän ivägen plus att jag inte har fått mina kursböcker. Hm.
Det enda konstruktiva som gjorts är att jag packade tre flyttlådor som jag och Carro körde ner till henne (blivande oss).

Idag ska jag försöka packa ner kläder som jag inte använder och städa undan så att jag kan packa ner resten av de grejer jag har här i Paradiset.


Mina favoritpojkar i sitt esse!

Opponering.

Idag är en såndär värdelös skoldag, det är opponering från 9.00-15,30 och eftersom jag ska opponera med en annan klasskompis som också fick komplettera känns det inte riktigt motiverande att stiga upp tidigt och släpa sig till skolan. Däremot kan det vara nyttigt att få tjuckika på vad man egentligen ska göra.
Funderar på att gå och köpa den rosa versionen av min plastjacka också! Hm.

Ett telefonsamtal bort.

Jag har precis pratat bort en timme med Elin. Hon skulle till gymet, trodde hon ja! Elin har jag känt i snart sju år, sen jag var fjorton. Herregud! Stackars flickebarn som har fått stå ut med mig så länge, fast hon gillart! Moahahaha!
Så här söt var hon när vi lärde känna varandra! (elinkortochgott.blogg.se)
Nu ser hon för det mesta ut såhär:

Höstterminens slut.

Okej, så jag har fortfarande lite hemtenta kvar och jag må ha fått komplettera lite på min rapport men jag måste få säga det, jag är stolt över mig själv! Jag har kommit långt i mina studier, mer än jag trodde att jag skulle klara av, jag har lärt mig mycket, jag har kommit över stora hinder och framför allt, det känns så rätt. Jag klarar av detta galant! Jag må ha gråtit och skrikit över hemtentor, workbooks, målningar och praktiken men idag sitter jag här och är snart klar med mina första 90 hp.
I'm a golden girl!

Flashback.

Efter att ha ringt och grattat/pratat med Madde ligger jag och slöar i sängen. Jag är tillbaka på högstadiet, lyssnar på Det är så jag säger det-plattan och tittar på O.C. Det enda som saknas är en stjärna under ögat och enomt många följare på bilddagboken.

Slutspurten.

Nu har jag äntligen lämnat in rapporten och inser att jag har tre frågor kvar på hemtentan. När den är inlämnad, måleriet redovisat och kursutvärderingen skriven på torsdag så är den här terminen slut. Alldeles strax har jag läst två underbara terminer på bildinstutionen, vi har haft två riktigt bra lärare och en riktigt härlig klass. Tre av sju terminer är snart avklarade. Om mindre än ett halvår har jag läst mer än halva min utbildning, om allt går som det ska det vill säga.

För att ge mig själv lite positiv förstärkning ska jag titta på ett avsnitt av Big bang theory och se vart denna dagen tar vägen.

Sentimental.

Ja, än en gång sitter jag här i Nybro och är sentimental. Som sagt lämnade jag Alex innan idag, senare konstaterade jag att jag känner mig alldeles för hemma på alldeles för många platser. Nybro är mitt hem för tillfället och jag trivs här och i skolan, Anderstorp/Gislaved kommer alltid vara hemma så länge familj,släkt och vänner finns kvar, sen har vi Sundbyberg/Sthlm där Alex är (need I say more?). Det skumma är att jag längtar tillbaka till Falun numera, jag saknar den fina naturen (skogen) och alla roliga människor jag fått lära känna där. En annan plats jag känner mig som hemma i är Göteborg, antar att det är för att jag alltid åkt dit och shoppat, har kusin där och numera bor ju Clibbe och Ema där med. Sist men inte minst längtar jag efter Jönköping, staden där mitt liv började på något sätt.

Jag saknar er alla och jag hoppas att kunna få träffa er snart!

Ny musik.

Hoho! Upptäckte nyss att mina favoritkillar Stormhold har kommit upp på Spotify. Ni kan gå in och lyssna på deras EP här!

The great goodbye.

Idag lämnade jag Alex åt sitt öde. Efter lite drygt två veckor tillsammans var det dags för det riktiga livet att fortsätta... Får mig själv att låta som en obotlig romantiker även fast jag för tillfället bara vill vara realistisk och cynisk. Går sådär.
Snart ska jag börja på diskussionen till min rapport, det känns faktiskt helt okej.

Ikea och soppmys.

Aouw! Idag har jag inte gjort något, Alex blev rastlös i förmiddags så jag ringde Carro. Vi tre begav oss till ut till IKEA för att jag behöver lite nya saker inför flytten. En golvlampa, ett överkast och lite annat tråk rikare åt vi sushi. :D
Nu blir det lite mer rapport..

Trettondag.

I förrgår kom jag äntligen hem till sköna Småland, tillsammans med Alex naturligtvis! Igår satte jag igång ordentligt med rapporten, bytte rapport. Känns sådär men det ska nog gå bra, idag ska jag skriva själva diskussionen. Det känns bra att Alex följde med eftersom han har skrivit så många rapporter innan, både i skolan och jobbet. Pluspoäng till honom!!
Annars händer inte så mycket, vi har två redovisningar i skolan nästa vecka och inlämning på hemtentan innan nya terminen börjar. Måste jag påpeka att jag är ruskigt oförberedd inför nästa kurs?

Pluggpanik.

Just det ja, rapport ska in på måndag och hemtentan tisdag (?). Känns lite sådär, så nu väljer jag att chatta med goda vänner och blogga lite istället för att skriva.
Annars var nyåret fint, resan till Stockholm gick bra och ikväll ska det mysas till med ägg- och räkmackor.

RSS 2.0