Praktikantkomp!

Det kan vara min bästa uppfinning hittills. Jag förberedde mitt på lunchrasten och fick sluta en timma tidigare ^^ wuhu!
Nu ska jag häva i mig lite mat, ta tag i disken och öva på min introduktion imorgon. Det känns riktigt härligt att få förtroendet att hålla i en lektion, även att jag inte känner mig redo efter bara tre dagar så ville min handledare att jag skulle göra det. Så wish me luck! :D

Oh yes, Mrs Sixx.

Alltså! ÅH GUD! Jag tror jag dör! Jag vill till Storbritannien typ NU! GAH! WAAAAAH!

I övrigt har denna dagen varit bra.

Where is my mind.

Alltså på något sätt är jag ju seriöst helt skev! Igår morse var den mest välplanerade morgonen jag varit med om, en person med autism hade njutit åt all min struktur! Idag är så slappt, jag glömde sätta igång kaffet med det samma, visste inte vad jag skulle ha för kläder men nu sitter jag fullt påklädd och färdig. Jag ska äta upp min macka, dricka mitt kaffe och borsta tänderna. Jag har en halvtimma på mig att göra det..
Vad gick fel? Eller rätt snararae sagt?

Jag tror att vi ska ut i skogen idag och plocka lingon. Kul. Mina kängor är i Anderstorp och barnen har lärt sig att det inte är farligt att fånga grodor. Jag känner att panikattacken är nära T_T

Första dagen.

Då var första vfu-dagen avklarad och jag har överlevt en dag med 21 ettakluddare! Vissa kan läsa andra kan räkna men många kan knappt stava till sitt egna namn. De är jättemysiga och en kille i klassen ser ut som en förkrympt Bert. Samma kille är sjukt blyg men riktigt charmig när han förstår att medmänniskor inte är ute efter att skämma ut honom.

Ikväll ska Carro komma hit, om ni minns är det en klasskompis till mig. Nu tittar jag på Top Model och dricker kaffe.


VFU!

GOSH! What a day! haha
Jag gick seriöst i morgonrock fram till klockan två-tre, bodde i sängen förutom när jag duschade och lagade/åt lunch.  Sen helt PANGBOOM kom Emil på kaffe och vi ryckte tag i livet och flyttade ur vår gamla lägenhet, körde hit mat, åkte och handlade, letade upp min vfuplats, körde hit och hämtade mat, åkte till Emils nya och packade in honom. Sen kom jag hem, lagade mat, kastade i mig en portion, pratade med Clibbe samtidigt som jag packade väskan inför imorgon, valde kläder och gjorde mig redo för att sova.

Nu står klockan på 06,15 och nästa vecka kommer börja och sluta fint! Den börjar med små ettakluddare och slutar med 55-årsfest och besök av Alex! :)


The Door!

Haha ja alltså. Ehm.. 
Emil var här rätt nyss och hämtade sina nycklar som jag kvitterade ut i fredags. Han frågade vad det var för fel på min dörr och jag skulle visa att det gick att "flytta" på den fastän den hängde på gångjärnen. OJDÅ! Jag var visst lite för stark och där stod jag med dörren i händerna. Efter lite meckande fick vi på den igen och TADAM jag kan låsa min ytterdörr! <3

Mange takk.

Tack till alla er som sagt att jag har fått det fint och mysigt! Det tycker jag med att jag har, däremot vill jag ge en eloge till Lisa (tjejen jag hyr av) eftersom alla möbler, förutom sängen, är hennes.
Nej, jag trivs som fisken i vattnet, jag ska bara få in lite mer rosa och rött i lägenheten så blir det perfekt! :D

Har ätit långfrukost på sängen nu och väntar på att Emil ska komma hit och hämta sina nycklar osv.



Was a time when I wasn't sure 
But you set my mind at ease 
There is no doubt 
You're in my heart now.


Lenka.


Forever 21.

Okej. Tänkte köpa mig en liten svart en... Vilken?!

Trötter.

Åh! 
Jag är skittrött, finaste Emelie skulle kommit hit men jag fick ställa in. Somnade en stund på soffan och vart helt utmattad. ><
Har pratat med Madde i telefon i vilket fall. Mysigt! Hon dissade mig för Kung Fu Panda 2... hm. Jag tycker om henne ändå!
Nu ska jag titta på medan mina räkor tinar sen blir det att laga kvällsmat.

Bildbomb på lägenheten!


Första helgen.

Nu är det ju officiellt första helgen i Nybro. Finaste Emelie ska komma hit i eftermiddag och kika lite, dricka kaffe och fnittra :) Sötnos! :D
Innan hon kommer ska jag städa av lite, dricka lite mer kaffe och byta innehåll i en av ramarna från igår.

Nu tittar jag på Engelska Antikrundan, jag vill med ha ett franskt reseur!


Så fint.

I allmänhet har den här dagen bara varit fin! Jag har träffat Lisen, stött på Emelie, handlat mat och satt upp lite fotografier på väggarna. Nu visas Finding Neverland på tv, det kunde knappt bli en bättre kväll.
Dagens motgång: Min ytterdörr är trasig så jag kan inte låsa den.
Settingen vi (jag och Stormhold) hade i tisdags. Har sex färdiga bilder men vill inte visa dem förrän allt är klart!

Andas ut.

Just nu sitter jag i min egna säng, i mitt egna hem och sorterar mina grejer. MIG! MIN! JAG!
Eller jag ljuger lite, jag tog en liten paus i att sortera fotografier för att blogga. Det är nu jag andas ut. HEla veckan har varit rätt hetsig. I tisdags fotade jag ju och packade. I onsdags flyttade jag. Emil och Slabbe hämtade upp mig vid halv åtta och strax efter tio var vi i Nybro. Vi packade mina grejer för att sedan städa det mesta och flytta in mig på Jakobsgatan 18b.
Flyttstöket har gått väldigt smärtfritt och det jag behöver göra nu är att sätta upp tavlor och skaffa balkongmöbler. Ska skaffa en skrivbordssoptunna och en hylla med.
Jag tänker vara så fräck att jag hänger upp mina egna fotografier på väggarna!

Rummet. Till höger står Lisas femtiotalssoffa som är helt underbar. Till vänster skymtas ett oerhört fint bord.

Det fina köksbordet med det fina tyget. Till höger kommer ljuset från balkongen :)

Packdag.

Japp, idag skulle ju vara en dag i packningens ära. Jag började för en timma sen! BRA EMELIE!
Dagen har bestått av hundrastning, kattkikande och lunchmys med Jessi. Sen blev det eld i min bak och jag svängde iväg till Gislaved. Väl där fotade jag Stormhold när de repade och sedan tog de en paus och vi vandrade runt för att ta lite bandbilder. Det var väldigt spontant men jag tror att det finns några att nöja sig med iaf :)

Ehhhhhhhh....
Så nu har jag i alla fall varit nere i källaren och sorterat från typ tio flyttkartonger till en kartong, en back att ha under sängen plus två stora plastkassar fyllda med en tavla, sängkläder och handdukar...

JUST DET! Måste sno ett täcke av mamma att ha i Nybro! :S


Det enda jag kommer sakna med gamla lägenheten är utsikten.

Kissekatten!

Som sagt, snart ska jag iväg med Jessi för att titta på hennes blivande katt. Mysmysmys! Börjar bli lite småstressad inför morgondagen när jag inser att jag har typ fyra timmar på mig i eftermiddag och kanske en-två sent ikväll att packa på.
Dagens plan:
-Kissekatt
-Lunch med Jessi
-Rota och packa
-Fotofiffelur i Gislaved
-Packa
-SOVA STENHÅRT!
Emil kommer och hämtar upp mig imorgon strax efter sju på morgonen. Jag som tyckta att klockan ringde tidigt idag (08,20).
NU KÖR VI!



Aj aj aj!

Jag är sååååååå död!
Efter att jag var hos Jessi så åkte jag med Emil (hennes pojkvän) ner till gymet och körde ett stenhårt (för att vara jag) benpass med seriösa knäböj och ännu mer seriös benpress efteråt. Under hela passet lekte jag biltjuv med Melvin, gymets lilla maskotunge. Toksöt!
Imorgon ska jag iväg med Jessi och titta på hennes eventuellt blivande katt för att sedan luncha med henne och sist packa inför flytten på onsdag!
Gamla gymlokalen. Rolle, Monica, Emil och Melvin, Per-Erik. 
Bilden togs efter Monica och Emils bröllop. De gifte sig helt nedsvettade efter ett träningspass på gymet! Stencoolt :D

Ugh!

Ligger fortfarande i sängen. Pratade lite med Lisa innan, tjejen jag ska hyra lägenhet av! Det känns så sjukt bra, jag hoppas att det kommer funka och att iaf den biten kan gå lätt. Jag orkar inte mer motgångar för tillfället nämligen.
Jag väntar på att Jessi ska ringa, för två timmar sen hette det "Jag ringer dig om en timma" ^^ Men hon var väl sitt att styra med också.

Mys mys mys!

Nu känner jag att det börjar kanske bli lite mycket mys här vid men jag är på ett sånt bra humör fortfarande! Vaknade av världens mysigaste dröm och mådde sjukt bra. Sen hörde Emil av sig och vi bestämde att vi flyttar på onsdag!
På onsdag är jag officiellt ostkustbo igen.
Jag kan inget annat än att längta till nästa helg. Då får jag komma hem igen, träffa Jessica och Robban. Framförallt så kommer Alex ner och hälsar på igen. WUHU!
Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe titta på film.

Gammal mysklädersoutfitbild (långt ord) från Nybro. Snart är jag där igen! 


Mysmusik.


All you gotta do is smile that smile and there go all my defenses.
Just leave it up to you and in a little while

You're messin' up my mind and fillin' up my senses
Here you come again lookin' better than a body has a right to
And shakin' me up so that all I really know Is here you come again and here I go.


Jag är förlorad, igen. Jag tycker om det.

Tid.

Att tiden kan gå så himla fort ibland. Det känns som om det var rätt nyligen jag fick en tröstkväll med BIG4-visning av Robban. När jag tänker efter var det över ett år sen. Ett år som bara sprungit iväg.
Jag har hunnit göra både det ena och det andra och har vuxit en hel del med det året som har varit. Jag är stolt över att vara jag!
Just nu önskar jag att tiden kan gå supersnabbt. Det känns som att varje dygn drar ut på tiden bara för att retas. Jag vill börja skolan igen så att tiden kan gå, så att jag kan få växa ännu mer.

Framför allt vill jag att tiden ska gå så att jag kan få skapa nya fina minnen med fina människor.





Hoj hoj!

ÅH! Det var så fint! Jag har varit livrädd och lyrisk på en och samma gång! Var ute och åkte mc med Eddie innan! Så sjukt underbart även om jag är livrädd.
Hjälmen strulade lite men blåste på plats efter första riktiga fartökningen och sen var det bara att hålla i sig!
WUPWUP
Leksaken
The man of the hour!

Myshelg!

I fredags trodde jag att det var torsdag så lite hastigt och lustigt fixade jag i ordning mig för att åka in till Robban. Efter ett tag hemma hos honom ska vi gå till Dennis och träffa honom, Lotti och Robin. Det blev mycket musiksnack eftersom både Robban och Robin är musiker och bla bla men sjukt mysigt att träffa Robin igen. 
Sist vi sågs var i Mars veckan innan han åkte hem till Adelaide, nu åker han hem igen på tisdag så ah.. Var mysigt att få träffa honom en gång iaf :)
Efter många om och men fick jag med mig Robban till Higgins där vi träffade Nicke och Lollo utanför. Stackars Nickes späda kropp! Han lyfte upp mig i famnen och snurrade runt, trodde pojkspolingen skulle gå av på mitten! haha
Igår var också en väldigt bra dag, jag låg och var bakis fram till halv fyra för att sedan städa undan eftersom Lollo, Eddie, Jessi, Emil, DB och Rolle skulle komma hit på lite avskedsöl.
Vi hade en riktigt trevlig kväll och jag är så sjukt glad över vilka vänner jag har i mitt liv!
Nu ska jag våldgästa "min" och Jessis lägenhet och titta på RAW-sm med Emil!

Tack gode Gud!

Oj oj oj! Nu händer det grejer!

De som tackade nej på min intresseanmälan igår har hört av sig och söker pga missförstånd någon ny men jag har redan mitt! Tack vare kära Lisa har jag nu bostad i Nybro fram till februari.

Halleluja!



Då är det bara tvätten som väntar!

Juni 2.






Juni.

Satt och fixade lite bilder jag tog i Juni. Min brors student och bilder från när Westbo AK tog emot Värnamo Nyheters idrottspris.








Boende. o.O

Okej, förutom att jag vart stuck med hundarna i eftermiddag har jag mejlat som en galning efter bostad i Kalmar! Hittills har jag skrivit på de 13 vettiga jag har hittat, bett Simon kolla runt lite och allmänt utlyst på Facebook att jag behöver bo någonstans snart.
För några timmar sen fick jag svar på ett mail "hej, tack för visat intresse men det är 15-20 andra som ligger före dig i vår kö. Lycka till".

Även om det inte var ett svar jag ville höra så blev jag iaf glad att de svarade!

Sååååå om ni har en lägenhet/ ett rum till övers i Kalmar som inte går på mer än 3800 i månaden. CALL ME!


Hundvakt!

Alltså ah, mamma är i stugan och brorsan är i Gislaved så jag är fast med hundarna. Jag tycker det är skittrist! Jämt! Meeeeeeeeeeeen de är inte så tokiga ibland. Nu gör de cirkuskonster och hoppar fram och tillbaks, snurrar runt osv! Innan jag skulle ge dem mat gick jag och letade och ropade på Ari för hon var totalt väck. Jag började få lite lagom panik efter fem minuter och inte en syn av någon liten päls.
Jag ställer mig och börjar frenetiskt leta under soffkuddarna (hon tycker om att gosa ner sig) samtidigt som jag ropar på henne. Helt plötsligt känner jag hur något kittlar mig på hälen. Då visar det sig att hon har gömt sig under bordet och orkar liksom inte gå ut därifrån så hon slickar mig på foten för att lugna ner mig xD
Min söta lilla babbbbbbyyyyy <3


FIIIIIIIIIS! <3

Howl.

Sitter och tittar på Howl's moving castle, dricker kaffe och planerar dagen. Jag har fortfarande inte fått något svar på bostäderna jag mailade på härom dagen. HMPF! Att folk inte har vett att svara/kolla sin mail. Makes me sad!
I vilket fall så var jag hos Sosso igår eftermiddag och sen åkte jag till Jessica och blev tillgodo sedd mina mat- och vinbehov. Tjejsnack för hela slanten <3
Planen för idag är att åka in till Gislaved och fika med Robban och eventuellt kommer Clintan med! :D Finaste grabbarna in town.
Nu måste jag skynda mig och baka något! Puss och hej!

Skogsröjet 2011.

Ja, vi var ju på festival och nu har jag fått bilderna av Alex så jag tänkte lägga upp några highlights från helgen som var.

U.D.O gjorde lätt bästa spelningen!

Träffade på Jossan och de andra Sandvikensborna från SRF och hängde med dem på husvagnscampingen.

Och här tog vi en mat- och vilopaus mellan D-A-D och Hardcore Superstar. I samma paus såg vi även gitarristen i D-A-D civilklädd pratandes i telefon på "fel" sida vip-stängslet ^^



En lång natt.

Någon gång runt fyratiden somnade jag, vaknade igen vid klockan sex och ännu en gång vid klockan tio. Jag har börjat drömma mardrömmar och jag vet inte varför. Jag hatar det, visst för vanliga mardrömmar men jag har aldrig vart med om såna här läskiga förut! Scaring the shit outta me! ><


Meeeeeeeeeeeeen


Mamma var hemma en sväng och lämnade hundarna och lite matpengar. Ikväll ska jag hem till Jessi för att fika lite och innan dess ska jag packa upp mitt sommarhem aka den gröna resväskan.

En bild från när vi var ute på äventyr och inte riktigt visste var vi var. Röda faran blev faktiskt min vän ett tag!

ANTM S16

Varför är jag alldeles för pigg för att somna?! Det var likadant natten till idag, jag somnade inte förrän tidigt på morgon och vaknade till och från hela morgonen. Jag har väl någon föraning om varför men antar att det är alldeles för mycket i min hjärna nu. INTE OKEJ! I need my sleep ju! 
I vilket fall har jag nu klämt två avsnitt ANTM och fler lär det bli om jag inte lyckas hitta något att somna till. Jag ska testa en nattmacka och lite varm mjölk först.
Sorry för spammen idag men känns skönt att ha kommit igång med bloggen igen :)

Snälla vänner.

Sanna var snäll att påpeka mitt lilla fel, hade skrivit Life istället för Live så nu är det åtgärdat. Känns bra med personliga korrekturläsare :D
Sitter och har precis ätit lite skorpor och ska nu börja dricka mitt te. På tv'n är det 300, var sjukt längesen jag såg den filmen så det är väl på tiden att jag ser den igen. Förutom det så lyssnar jag på lite U.D.O och pratar med Alex, planerar hans nästa tripp till Småland. 
Det ska bli riktigt fint! Nu behöver jag bara komma på vad jag ska ha för kläder på mig till Jessi och Maddes fest. Hmm... Svart, vitt och finklätt. Inte min grej men det löser sig nog!
Lite mer 300 och sen blir det Top Model för hela slanten!

God natt!

Oops!

Slängde visst in en ny header, bara sådär! Bilden tog jag i skogen någonstans utanför Falun när jag och Alex var på äventyr med fyrhjulingen. Den dagen besteg vi ett mindre berg och jag trodde att jag skulle falla baklänges några gånger när backen blev allt för brant.
Nåväl! Jag ska ta en cigg nu och sedan är det dags att ta tag i dagen!

Morrn!

Vaknade för första gången på över två veckor hemma i min egna säng. Känns rätt skönt även om jag saknar allt folk jag har träffat de senaste veckorna! Framför allt saknar jag de där härliga långfrukostarna där tiden gick åt att titta ut över sjön från altanen. Ikväll kommer jag nog att sakna känslan av att kunna gå och hämta en näve hallon från trädgården eller känslan av att ha två fladdermöss två meter bort som jagade insekter medan vi skulle bada.
Jag har inte gjort allt för mycket häftiga grejer den senaste tiden men jag har däremot förstått vad jag behöver. Jag tror att vi alla behöver lite lugn då och då, för att kunna slappna av och för att kunna tänka.
Det var inte förrän sista dagarna uppe i Falun som jag kontinuerligt hade koll på min mobil och de där mobilfria dagarna kan ha varit något av det bästa jag upplevt. Att inte behöva bry sig om vad som händer runt om i landet och världen.
Jag ska försöka komma ihåg hur bra jag har mått den senaste tiden och påminna  mig själv om att jag behöver ta det lugnt ibland med.

Wild child, minitält och allt annat!

Vet inte vart jag ska börja meeeeeeeen ah. 

Efter festen på udden så hade vi kräftskiva dagen efter. Det var jag, Alex, Alexs kusin Adam och två kompisar till dem som heter Jerker och Pelle. Vi fem lyckades stöka till det ordentligt! På söndagen fick vi pizza utkört till Heden och allmänt dog i soffan. De två sista dagarna i skogen var inte så händelserika mer än att jag och Alex tog med fyrhjulingen ut på äventyr och tittade på varggropen i deras skog. 

På onsdagen åkte vi ner till Stockholm eftersom föräldrarna Fahlvik/Mattsson skulle flyga luftballong. Det blev inte av på grund av det dåliga vädret så jag och Alex mötte upp Sanna istället och strosade runt lite i stan. Kvällen avslutades på en liten pub tillsammans med Anita och Lasse. Sjukt mysigt!


Torsdagen bestod av lite mer flängande då jag och Alex åkte ner till Norrköping, mötte upp finaste syster Pernilla och sedan drog ut på Skogsröjet.
Festivalen i sig var sjukt lugn och jag var mot alla odds bara salongsberusad hela helgen. Vi träffade lite gamla festivalpolare till Alex men hängde mest själva eller med folket från Sandviken som jag och Jessi träffade på SRF :D


Helgens höjdpunkt var Wild Child med W.A.S.P och hela U.D.O's spelning, sjukt röj! Förutom de två banden såg vi Hardcore Superstar, Bullet och D-A-D också. HS-publiken vet hur man röjer är allt jag kan säga!


Dags för en nöjd men sliten Emelie att sova! Bilder från festivalen kommer när Alex behagar skicka över dem till mig.

Faluns djupaste skogar.

Nu sitter jag i en skog utanför Falun, väntar på att Alex ska vakna till liv. 

Förra helgen var det fina dalmas-gänget nere i Småland och vi tog vår vana för givet och blev fulla och hade det sjukt trevligt hela helgen. Jag var bland annat på Sigges för första gången i hela mitt liv, blev irriterad tack vare deras dåliga drinklista men blev sjukt glad igen när vi hittar Krapp på trubadurscenen vrålandes 800 grader och vevandes med sin tshirt!
På söndagen begav vi oss uppåt landet, de andras hemtrakter och min längsta tripp i sommar. Vi satt fem pers i Alex lilla BMW utan ac. Inte så coolt men det gick!
I veckan som gått har jag försökt åka vattenskidor med Alex och Anton, vart ute med Alex och Adam på flotte, spelat Munchkin inne i Borlänge och fått en liten personlig visning av herrgården som tillhör Alexs släkt. Just det! Vi har åkt en del fyrhjuling också, jag konstaterade att det är som en blandning av att åka mc och rida.
Ikväll blir det grillfest på udden och imorgon måste jag ta tag i det där med hembiljetten!
Alex åker lite skidor.

Manlig kärlek i Sebjörnarp.

RSS 2.0