EDIT!

Bosse jävlades bara med Emil. De ska inte alls komma hit i helgen. Smidigt men synd!

Bli vår gäst, sätt vår service på ett test.

Ehm jaha ! haha vet inte riktigt vart jag ska börja.. ^^
För någon vecka sen pratade jag och Louis om att hon skulle komma hit, i måndags spikade vi att hon ska komma till helgen. Skitkul ska det bli! :D
För typ tre minuter sen ringde Emils mobil och det visar sig att Bosse och Eva ska komma hit över helgen.
Känns som att vi har lagom med uttrymme för tre gäster? Eller hur var det nu?


Så här såg det ut vid Svarte Göl igår.


Mitt skåp.

Här kommer lite bilder på mitt skåp, det har ju vart lite efterfrågan på det men jag hoppas verkligen att ni inte har så höga förhoppningar för det ser inte så bra ut ^^ Jag och klippa/klistra-metoden funkar inte bra ihop.


Lite skisser.


Insidan ska vara i rött siden och stoppat!


Vinstället längst ner.


Hålen har funktionen mugghållare. Jag tänker mig sånadär typiskt amerikanska röda plastmuggar.


En översiktsbild.

Oh my, Hector.

Alltså, nu är jag klart. Jag ska bara sätta ihop alla dokumenten och sedan öra innehållsförteckningen. Jag kan verkligen inte InDesign och definitivt inte hur man placear in arton olika sidor från sex olika dokument. Emil hjälpte mig förra gången och nu skulle jag försöka själv.
Nä.
Det gick inte så bra. Får vänta en halvtimma tills han har spelat klart. Började nästan gråta när jag inte kunde själv. På riktigt, jag är så glad att jag blir klar så här tidigt på kvällen och då ska minsann det allra sista börja strula. Min bristningsgräns.

Men nä, No tears from me!

Nähä.

Mindre än hälften kvar nu! Det känns otroligt bra och jag VET att jag kommer bli färdig i tid. Tror att det kommer ta kanske två timmar effektiv tid till, så ah. Härligt!


Favorit i repris.
Yousef Karsh.

Det går bra nu!

Yeay! Halva workbooken klar! Nu är det workbookfrågan som är det jobbiga.. ÅH! Borde ta den med detsamma så att jag inte sitter sent ikväll och flummar ut total....

Jag har kommit på en ny grej som jag ska anamma tror jag. Att avsluta varje "kapitel" med några färgglada rader. Då förstår man att nu är det slut. Tror jag i alla fall. :)


Again, again, again and again.

Nu sätter vi igång igen! WUPWUP



Jag ger upp.

Nu närmar jag mig hälften på workbooken och om jag kommer igång innan lunch imorgon har jag en god chans på att bli färdig i tid. Den ska in på fredag klockan 13,00 så jag måste bli klar. I värsta fall får jag sjukanmäla mig för redovisningen och workbooka istället. Hoppas att det inte blir behövligt!

Jag känner att ljudbok och sängen kallar. Herrå!

Visuella tankeoperationer.

Japp, nu har jag kommit igång ordentligt med Workbooken och vi har hunnit äta med :)


Åh Povel.

Sitter faktiskt och Workbookar, har just nu min berömda facebook-cigg-kaffe-dans-blogg-musik- och smsrast. Det gäller att få in så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt ^^
Introducerar även Povel Ramel för Emil.

Har fotat mina skisser från våra skisstekniksveckor. En uppgift var att göra ett stilleben, här är mitt!

SAOL fick stå modell för en HP-bok och sen dricker jag ju väldigt sällan te men ah, det skulle bestå av tre delar ^^

Snart så!

Jag ska strax sätta igång med Workbooken. Lite kaffe och kaka först bara. Jag har fastnat på Boomerang, Tom & Jerry, Scooby Doo och nu är det Sylvester och Pip. :)


Babyboom!

Åh! Det är så härligt!
Två bekanta här i Nybro ska ha barn om ett halvår! :D
Bebisar <3

Massvis med små under, överallt! Jag älskar livet, det gör jag verkligen :)

Workbooking.


Tyckte att den här bilden säger en del om hur min dag kommer att se ut. Jag hoppas att jag får mer gjort än vad jag brukar få!

Fågelkvitter!

Det är så härligt att vakna och höra fåglarna. Vi har ju en massa olika fåglar i skogen bredvid oss. (Blåmesar, Gråsparvar, Koltrastar, Nötskrikor, Duvor och Skator) Fiskmåsarna och änderna som bor i Svarte Göl hörs ända hit med, även om jag äcklas något så kopiöst av fåglar som kommer för nära mig så är det rätt harmoniskt att lyssna på dem. :)

När vi har ätit lunch så ska jag och Emil gå ner och handla mat (och cigg)!


Lugn.

WUHU!
Nu kan jag "redeema" mig själv för rökningen!

Harry Potter röker. Nu slipper jag känna mig så dum :D

I wish.

Vad jag önskar att demonen Ana kan försvinna från den här världen.


I'm heading out.

Eller ner, i sängen för att vara exakt. Jag hoppas på en natt med ostörd sömn. Jag har en del timmar att ta igen så att säga!

Det första som ska göras imorgon är att skriva to do-list över workbooken!


Att leva som lat.

Min planering är alltså lathet i sin högsta bemärkelse, jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll så att jag har fler cigg imorgon vilket betyder att jag inte behöver gå ut ur lägenheten så tidigt. (Y)
Plus att jag ska workbooka imorgon då, för det är ju för sent med att börja med nu.

När jag orkar röra mig ur soffan ska jag hämta en riskaka att dämpa cigg-abstinenstens med.


Personen på bilden är Emma Larsson, fotograferad av Sanna Håkansson.
(bilden har inget med texten att göra)

Nikki & Sikki.

Sitter och lyssnar på Sixx A.M. Jag fullkomligt älskar deras skiva, så äckligt mörk men ändå fylld av hopp.
Tror den reflekterar halva mina tonår så att säga. Sjukt bra i vilket fall!
Läs Heroin Diaries och lyssna på skivan sen så kommer ni förstår vad som gör den så oerhört bra.

Cross your heart and hope that I don't die before the best day of my life.

Nostalgi, eufori.

Åh, jag blir så glad! Sitter och lyssnar på ehm, Sean Paul. Japp!
Tänker på fnittriga kvällar i Parken tillsammans med Clibbe. <3

Till dig, sötnos.



Min bebis!

Åh, mamma berättade precis att min sötnos är sjuk. Eller alltså, hon har haft en knöl på insidan av benet i några år. En cysta som inte har varit farlig men nu har den växt och grejat. Så imorgon ska mamma ringa till veterinären.


Typ så här ser hon ut, fast äldre och mer sliten. ^^

Aprilväder.

Ja, aprilvädret har kommit tidigt till Nybro/Kalmar. Idag har det redan hunnit snöa, regna och vara strålande solsken. I skolan konstaterade jag idag att jag och farmor ligger på samma darr-nivå i händerna.

"Titta Robban, jag darrar inte så mycket nu".

Just idag har vi jobbat med stilisering och "flytande" tusch (sånt man har och målar med pensel).


Tidig kväll.

Idag ska jag inte spela Sims hela kvällen. Stängde precis ner programmet så nu är det inte långt kvar tills jag ska sova!

CN visar Justice League så det ska jag titta klart på innan jag lägger ner för idag.

Hoppas på en fin morgondag, jag är så pepp på solen nu!


Jag vill också ha en cheshire!

Fotografi.

När jag var hemma sist så fick jag mammas gamla analoga kompaktkamera. Nu när våren har kommit är jag sjukt pepp på att ta bilder, ljuset och färgerna är så fina :)
Det enda kruxet är att jag inte hittar rätt sorts batteri till kameran. Det är kortare och tjockare än ett AA men mindre en ett såntdär skitfett.

Ska nog gå in på ICA imorgon och kika där.


En bild från någon lunchrast under förra kursen. I förgrunden är Ludvig och i bakgrunden hittar vi Ulrika, Felicia, Lina och Karin.


Oops!

Ehm, ja alltså. Heh.
Jag har blivit besatt av att spela Sims! Det var inte meningen och nu har workbooken för visuellt tänkade blivit lidande :/

Ska göra en äpplepaj och sätta igång med plugget!


Timing.

Sällan har jag haft sådan timing, morgongröten blev klar och jag satte mig i soffan för att titta på morgontv. Jag kliver rakt in i ett tal av Juholt, rakt in i delen när han diskuterar skolpolitiken. Det känns bra att veta vart jag har honom.



Klicka på bilden och lyssna på en fin låt!




Nyfiken!

Nu är det så här att jag är en såndär nyfiken person av mig och jag har märkt att mina unika besökare har gått upp rätt mycket om man jämför med när jag började blogga. Så om du som läser vill vara snäll mot mig så hade jag uppskattat om jag fick reda på vem du är ^^

(obs, detta gäller inte Clibbe eller mamma haha!)


Svart och vitt.

Kom precis på en lite roligt grej. I tisdags fick jag en kommentar i skolan som jag reagerade lite på "jag visste att om någon skulle göra ett barskåp så skulle det vara du, Emelie". Är det verkligen så? Jag tycker inte att jag festar så mycket, bara när jag är hemma och det är ju inte så ofta. Faktiskt!

Nu när jag stod på balkongen fascinerades jag än en gång av alla djur som jag kan se och lugnet de ger mig. Vi har en himla massa fåglar, ett rådjur och lite katter. En kompis har till och med sett en räv här i närheten.


Kaos och kosmos, det är grejer det.

Bilder hämtade här och här.

Tro, hopp och kärlek.


Söndagsmorgon.

Så himla fint det är idag! Dagen började med en intervju av Jennifer Lopez och nyss intervjuades Gunilla Pontén. Så himla coola båda två!


På måndag ska jag...

Så det brukar låta i min värld "jag gör det imorgon" " nä, på måndag ska jag börja med ...". Jag avskyr det men ah, nu har hela dagen gått och jag har inte gjort något vettigt alls! Det får väl bli imorgon..?

Nu ska jag titta på ett avsnitt Flintstones och sen sova!


weheartit.com

Några favoriter från weheartit.com. :)









Hemmakväll.

Det är rätt härligt att bara sitta hemma, jag trivs med det iaf. Klart att det är roligt att vara med vänner, ute på krogen, bio eller vad som helst men just idag var det fint med att titta på tv och spela The Sims. :)

Tidigare idag så var jag och träffade Wicke som är i Nybro nu. Vi gick ner till torget och tog oss en kopp kaffe på uteserveringen. Snabbt fick vi sällskap av en halvblind tant i 70-årsåldern. En kort stund senare kom en herre på ~64 bast och pratade med oss också. Vi hade en riktigt trevlig stund i solen!


Serier.

Alltså, ni förstår inte hur mysigt det är med alla gamla klassiska serier igen. Bäst av de nya kanalerna gillar jag Boomerang. De visar The Jetson's, Family Adams, Scooby Doo (både när de är barn och vuxna), Tom & Jerry, Sylvester och Pip, Flintstones. Helt sinnes! :D

Drömmer mig tillbaks till mormor och morfars gamla lägenhet när man såg de här serierna i deras stora röda plyschsoffa och tv'n hade en grön färg vad du än såg på. Jag drack Fun Light Lime och åt en skogaholmslimpa med skinka på.


Törnrosa!

Åh, jag steg upp för en liten stund sen men kära lilla Emil ligger fortf. kvar. Helt stört, han gick och la sig mycket tidigare än mig och han brukar vakna när man går och lägger sig/stiger upp igen men igår var han helt avdäckad!
Jag fick inget täcke, när jag fick det så låg Emil i stort sett på mig och fungerade som MEGAelement och ah nä, jag tror att jag var vaken till två-tre :S

Nu blir det gröt och titta om kanalerna finns kvar :)


Bild från vår förra lägenhet.

Music maestro.

Men shit! Vi har fått nio nya tv-kanaler! WUHU! Disney Channel gånger tre, två Nickelodeon, Cartoon Network, Boomerang, CNN och Axess. Känns värt alltså!
Den enda nackdelen är att TV11 verkar ha försvunnit. Det var ju min favorit med Glee, SoA, Modern Family och framför allt American Idol!
Nu kan jag inte sitta och dregla över Steven Tyler längre o.O

Sitter och pratar med Alex, får alltid såna sommarkänslor då... Inte så konstigt eftersom vi är festivalpolare men ändå ^^


Jag tror att det är Anna eller Madde som har tagit denna bilden. Minnet är lite diffust ^^



Kalmarstund har fisk i mund.

Emil kom hem från skolan runt tre i eftermiddags och snart därefter åkte vi till Kalmar. Jag, Emil, Lina, Lise-Lott och Linnea var det som åkte och åt sushi. :) Fint ska det va!
Efteråt splittade vi upp oss och jag köpte ett par whiskeyglas och även ett nytt sommarlinne. (bild på linnet finns här)
Allra sist gick jag och Emil till B&J-cafét och drack en kopp kaffe och snackade skit med PM.

Nu sitter jag med ett glas vin jämte mig och tittar planerar att titta på allmänbildande program på tvn.

Little pics.

Älskar hur min syn på myskläder ser ut. Vissa tänker mysbyxor och hoodie här är två exempel på mina myskläder!


Tröjan har jag fått av Wicke och byxorna köpte jag på Monki's rea.


Lackleggings från Lindex och gammalt linne från H&M.



Sixx Sense.

Haha, ja alltså. Sitter hemma vid datorn, äter gröt och lyssnar på Sixx Sense-radio. Ingen bra combo! Jag har nästan spottat gröt över datorn ett par gånger nu!
Nikki min man <3 åh!

haha!


Sunshine in our hearts.


En annan bild från bröllopet på gymet.


69 shots.

Åh så härligt! Har suttit och lyssnat på sleaze hela kvällen/eftermiddagen! Så jävla härligt!!!!!!!

Nu blir det däremot att titta på NCIS-avsnittet jag har nämnt några gånger. Heh!

PS! Good news, Louis kommer troligtvis och hälsar på nästa helg <3


Bilden är tagen på Bruksvillan i slutet av sommaren 2010.


Bloglovin.

Tänkte tipsa om att man kan följa min blogg med bloglovin! För er som är inne och tittar ofta är det ett rätt smidigt sätt att hålla sig uppdaterad. Du kan samla alla dina favoritbloggar på ett och samma ställe och slipper sitta och klicka dig runt över hela internet :)
Jag har använt det väldigt länge och är verkligen nöjd! Så bara klicka på länken nu!

Följ min blogg med bloglovin

Kaffestund.

Blev inget NCIS men däremot en hel del tvzappande och lite prat med Rolle! Min alldeles egna gubbe, favoritgubbe i hela världen! Vi har gått igenom mycket vi två, många tårar och ännu mer skratt. Han är precis som jag, fast man och sisådär 35 år äldre ^^ Hård utåt men jävligt mjuk på insidan. För mig är det ett under att han lever, min alldeles egna Nikki Sixx så att säga..


Ett alldeles speciellt tillfälle, de två i mitten gifte sig på gymet. Rolle är han till vänster. Jag är så glad att jag fick vara med och dela detta tillfället med Emil och Monica.


Generation Wild.

Så sjukt härligt, jag sitter och lyssnar på Crashdïet. Jag älskar dem men har en tendens att glömma bort deras existens :S
I vilket fall så hade vi sista redovisningen på terminens andra kurs idag! Vi visade upp våra skåp, om jag fattade alla rätt så hade många svordomar delats ut av nästan alla. haha! Jag tog lite bilder och tänkte lägga upp dem senare ikväll eller någon gång under helgen.

Mitt mål med helgen är att bli färdig med minst tre avsnitt i workbooken så jag får vänta tills Emil kommer hem med laptopen. Det är där jag har de få grejer som redan är färdiga/påbörjade.

Nu blir det kaffe och ett avsnitt NCIS

Gimme love.








Dagen.

Hur har jag haft det idag? Jo tack, jag har haft det jättebra!

Det var så underbart att få ligga och dra i sängen att det inte går att beskriva, även om jag hade ont i huvudet. Emil lockade med kaffe men vi myste lite först innan jag tog tag i det hela ^^ Käkade frukost och degade framför tv'n för att sedan bege sig ut i det fina vädret!
Vi gick ända upp till paradiset, hem till Lina och Peppe. Röda faran styrde mot Kalmar med ett stopp på min skola och sedan njöt vi av sushin till lunch. Fint ska det va'!

Efteråt halvsov jag i bilen och sen serverade jag Lina och Emil lite kaffe innan de stack iväg igen. Då passade jag på att baka en sjukt god chokladkaka med hasselnötter! Jag har gått och småätit på den hela kvällen nu ^^

Som sagt så tvättar jag nu och ska försöka ta tag i disken.

Mysdag!

Det har varit en härlig dag! Fram tills nu det vill säga, jag borde egentligen redan ha en maskin tvätt igång men jag har inte ens kommit ner till tvättstugan. ÅH!
Jag vill inte, kom och gör det åt mig någon? Hepp inte det, då går jag väl ner dit själv...

Motivationals.


I östra Småland...

ska det vara vårväder och dubbelsiffrigt på termometern idag lovar SMHI. WUHU! Norska hemsidan (yr.no) säger att det ska vara precis under tiograder... Det enda sammanhanget när jag litar blint på norrmän är vädret!

Idag ska vi in till Kalmar, jag, Emil och Lina. Vi ska hämta lite lera på skolan och äta sushi till lunch.


Sanningen.

Ärlighet varar längst, så är det. Det är en fakta enligt mig.

Vad jag än gör så är jag ärlig mot mig själv och mot andra. Vare sig det gäller skola, intresse, mat, humör, träning, åsikter/värderingar, dåliga vanor eller bra vanor.

Människor söker mönster sägs det, jag söker det ärliga mönstret.

Confidence.

Japp!
Nu har jag gjort en fin lång lista som utgår från "Just idag är jag stark". Haha, känns jävligt klyschigt alltså.
Må så vara, här är den.

Belöningar.

Nu ger jag mig själv en stor klapp på axeln samtidigt som jag tänker "Det där har du gjort bra"! För jag har fasen varit duktig de senaste veckorna, shit! Jag har varit en bra medmänniska, en bra flickvän och dessutom har jag faktiskt varit en flitig person. En person som faktiskt förtjänar att ligga på soffan och inte tänka på något en tisdagkväll.

Jag hyllar mig själv och säger, fy fasen vad jag är bra!
Idag är det lokala Emelie-dagen.


Bild tagen av Mella.


Cheers!

Sitter på tåget hem till Nybro. Jag har äntligen blivit klar med skåpet! Fulhack är min vän. Utvändigt är det skitfult men är nöjd med hur det blev inuti. Nu funderar jag på att göra små spritflaskor i kartong :)

"Lägg det bakomflutna framför dig".

Jag kör på Hakuna matata-style idag/imorgon. Jag SKITER i att göra klart frågorna och hoppas på det bästa.
Detta är förresten ett tidsinställt inlägg för jag kommer troligtvis blogga sämre idag (imorgon tisdag) än vad jag gjorde (har gjort idag måndag)...

Tisdagens plan är att klonka lite i skolan för att sedan montera ihop mitt skåp. Sen ska jag hem och antingen tvätta eller workbooka. (läs ligga på soffan och säga att jag borde)



En bild på två av mina favoriter!


Bli aldrig som oss, (bli värre! ?)

Nä shit!
Sitter i lägenheten och häver i mig gröt så att jag kan få dricka lite kaffe snart. Gröten tar ju aldrig slut!? Jag har inte tid med detta, jag måste göra något åt mitt äckliga hår och bestämma vad jag ska ha för skor.
Sen skulle det ju sitta fint om jag svimmade eller ngt så jag slapp att gå till skolan men antar att det hör hemma ngåon annanstans.


F.ö har vi sol i Nybro och det ska bli upp till 12 grader i Kalmar idag! <3

Hjälp?

När är det jag ska ställa om klockan? Och hur?
Kan inte någon göra det åt mig, så slipper jag att oroa mig över det?


Uppdatering ang. pluggandet:
-Jag är på fråga 9, typ.
-Jag har sexton frågor kvar.
-Jag borde ligga i sängen och sova.
-Jag har stavat ordet vuxen med ett k vuxken.

Nu ska jag hämta lite Ben and Jerry's och äta direkt ur kartongen!

Ajdå.

Jag tyckte visst att det var en bra idé att ta det lite lugnt efter skolan.. Det var det inte. Jag har litteraturseminarium imorgon på en bok jag knappt öppnat. Vi ska läsa den och svara på tjugofem frågor... eh, bra planering Emelie!

I vilket fall så har jag äntligen kommit igång ordentligt med mitt skåp. Vi gör ett väggskåp som sista projekt i den här kursen. Jag har skissat och skissat och skissat lite till, nu har jag börjat med min kartongmodell! Wuhu!

Dags att sätta igång med När kulturen knackar på skolans dörr...


Wine, women and song!

Även om det är mörkt ute nu så är jag relativt pepp fortfarande.
Hockeyn gick kass idag. Mhm så den gjorde..

Däremot för att vara lite positiv så kommer Emil snart hem och idag har vi varit tillsammans i exakt fyra och tre fjärdedelars år, (alltså fyra år och tre månader). Jag tycker det är rätt coolt faktiskt.

Nu sitter jag och Mella och dreglar över en bild jag såg på Herr Sixx's twitter..


Nu ska jag styra upp det som ska med i skolväskan imorgon och sen blir det nog en rätt tidig kväll. God natt!

Vårpeppad!

Jag är energisk så det typ sprakar om mig!
Idag har jag, ätit bra frukost, lagat god lunch, slappat, städat toaletten, moppat golv och nu har jag sorterat bort vinterkläderna och mina värsta vinterskor. Det är skitfint i hallen nu, med lite mer färg och sånt!!

Blev knappt något skåpskissande för jag har inte måtten jag behöver, så om någon vänlig själ vill hjälpa mig? Jag behöver måtten på en flaska Jack Daniels. Alltså, hur hög, bred och djup den är. Helst i centimeter :D

Istället för att skissa ska jag sätta mig och göra lite workbook, Sanna kom på hur jag ska lösa mitt problem. Hon är rätt klyftig hon alltså!


'Cause I'm alive!


Ska vi göra ett försök att hålla samma standard 2011?


Eftermiddagssol.

Åh det är så härligt ute! Jag funderar på att sätta ut en kökstol och bordet vi har tv'n på balkongen.
Sitter på msn med Karroh och med Filip, tur att man har kompisar som är på samma nivå som en själv alltså :p

För övrigt åt jag bästa lunchen på länge! Gjorde banan/chokladpannkakor och hade hallonsylt i dem och pudrade kanel uppepå. Yummie!

Nu ska det skissas lite skåp!

Juicy.


En bra start.

Vaknade rätt nyss och jag ska sätta mig och äta gröt till frukost. Samtidigt som jag tittar på Disneydags ^^ heh, Emelie fyra år det är jag :D

Idag kommer Emil hem, även om det har vart skönt att spendera lite tid med mig själv så har jag saknat honom som fasen!

Nu ska jag äta!


Bittersweet.

Sitter och är allmänt bitter på InDesign CS4 för tillfället. Jag får inte göra som jag vill. ÅH! Jag hatar't

Efter en väldigt speciell dag går jag nu och lägger mig. Sova TV är min bästa lösning på ensamma kvällar.

Wookubooku.

Framsidan till min blivande workbook.
(här är min förra)


Storasyster Robert.

Hittade två bilder på Robban igår. Den ena har jag tagit och den andra har Mange tagit.




Det är denna Mange har tagit (med min kamera, därför jag har den). Jag gjorde den till gråskala.

Fniss och kaffe.

Emelie gick för ett tag sen nu, typ halv sex tror jag det var :) Var verkligen supermysigt att fika med någon idag. Det var nog det jag behövde!
Hon kom med ett strålande humör och varsin semla.

Nu värmer jag potatismos och panerad fisk, det ska bli lite kvällsmat nu va! Har f.ö gjort sista skissuppgiften, bara litteraturfrågor och skåpdesign som är kvar på den här kursen! Sen kommer Färg & Form, då ska vi lära oss att måla.


Peppen.

Haha alltså, sickna brudar jag känner! Önskar jag kunde vara med och tillföra ännu mer överflödig pepp!


Ojdå!

Haha WUUPWUP!
Kom precis på att Workbooken ska in inte nästa vecka utan veckan efter!

Sitter och pratar med en bakfull Emil. <3


Morsning !

Solen skiner, himlen är blå och jag har gjort kaffe åt mig själv :)

Nu ska jag äta mysfrukost till Disneydags, sedan väntar en dag med lite städ, lite plugg och gott sällskap :)


Hujeda mej!

Har fortfarande inte lugnat ner mig efter det klippet. Jag tror jag dog lite, kändes nästan så.
Alltså, det slog mig att nu när sista filmen kommer är det slut. Finito. おわり (owari). The end. Fin.
SCHLUTT!

Vad ska jag då vara passionerad över? Herregud, jag har ju nästan levt för Harry Potter sen första boken kom till Sverige. När var det? Typ 1998-99? Det är över tio år sen isf!

Nu måste jag ju verkligen göra den där tatueringen!!!!
Håhå!

HOLY SHIT!


Tomorrow is today.

Fyra år, två månader och tjugosju dagar eller ettusenfemhundrasjutton dagar eller trettiosextusenfyrahundraåtta timmar.


Folköl och film.

Yes, det är min kväll. Jag har precis öppnat den första follen och ska se på någon rolig film tänkte jag. Först vill jag skriva om en grej jag har kommit på mig själv med.

Varje gång jag är ensam känner jag någon form av en övergiven känsla. Det kan vara både bra och dåligt och det kommer vare sig jag är helt ensam och ska vara det en längre tid (typ som nu när Emil åker hem över helgen) eller om jag bara går ut och tar en cigg eller går ner till bussen.
Den där ensamma känslan.
Har jag en bra dag är det som en frihetskänsla och jag njuter av varje tillfälle och är tacksam över att jag lever. Dagar som är riktigt dåliga kan jag börja gråta för ingenting, jag känner mig som den mest ensamma människan i världen och undrar om mina vänner verkligen bryr sig.

Idag är något mellanting, jag mår prima och är egentligen peppad på livet men snön är här, det är mörkt och kallt. Inte ultimat för mig med andra ord. Idag känner jag mig inte övergiven men åsidosatt. Emil har åkt hem, alla mina vänner ska ut och festa ihop och här sitter jag. Utanför gemenskapen och gruppen, jag är 20 mil bort.


A day in.

Idag ska jag absolut inte gå ut mer än nödvändigt. Jag hade ju planen på att åka in till skolan men jag bojkottar fan snön!
Jag har en hög med skisspapper här hemma så det enda som egentligen fattas är en stompf men det får jag väl gå in och fixa med i efterhand. Kanske åker jag in till skolan imorgon? Så länge vädret tillåter :)

Emil åker hemhem idag så jag kommer att vara kvar i Nybro, helt ensam! Nä, den sötaste Emelie'n jag känner kommer hit imorgon så vi ska fika. Jag ska städa lite ikväll och baka en sockerkaka har jag tänkt :)
Ni måste verkligen gå in och kika i hennes blogg, den är underbar!

Nu ska jag försöka svänga ihop lite lunch!



Ny dag, nya tag.

Jag tycker synd om alla dem som måste skotta uppfarten idag. Shit! Det har kommit en massa snö här under natten. Det låg inget alls när vi gick och la oss men nu är det flera centimeter. :(

Jag sitter och försöker att dämpa ångest med att köpa en klänning, den är ju faktiskt på rea intalar jag mig själv. Skitsöt!


.

Some day we will all go to Paris.
http://www.dayswithmyfather.com/

Desperate times.

All you gotta do is smile and smile and there goes all my defences.


HemHem.

Nope, jag önskar att jag skulle åka hem i helgen. Träffa alla fina peeps, men inte den här gången!

Annars så har jag fått ett roligt, annorlunda projekt på g. Ska bli rätt roligt att genomföra det faktiskt :D
När och var är inte bestämt ännu men jag hoppas att det blir av!

Lyssnar på en av de finaste sångerna nu, vet inte varför men har alltid tyckt om den.

May be surrounded by
A million people I
Still feel all alone
Just wanna go home
Oh I miss you, you know


Special Moments.


Ombyte förnöjer!

Har inte fått något pluggat men ändå!

Nu när det går mot ljusare tider ville jag ha en header som är lite gladare än istappar och mörker. Peppen har kommit även hit!

Frågor och svar.

-Du, får jag ställa en fråga?
-Det var precis det du gjorde.

Smart va? haha

Jag är hemma från skolan nu, ena föreläsningen ströks då vår ena lärare har blivit sjuk. Vi jämförde iaf den nya kursplanen i bild (från Lgr 11) med den gamla (ur Lpo94). Var rätt intressant att se ändringarna som gjorts. Den nya är mycket mer uppstrukturerad även om det är mycket som ryms så är det mer koncist. Det känns bra!
Vi tittade också på de nya betygsystemet som snart träder i bruk. Ska läsa igenom dem lite för vi pratade inte jättemycket om det. För er som inte vet kommer Sverige att börja med A-F där A är högsta graden av godkänt och F är underkänt.

Nog med bloggen! Nu ska jag plugga :D

...






Sixx.

Sitter och lyssnar på Sixx AM-skivan. När man har läst boken (heroin diaries) och sen hör musik, shit! Jag älskar det samtidigt som jag avskyr det!
Musiken är underbart bra och speglar verkligen den bilden jag har av boken.

Insåg för övrigt att jag hade kunnat sova en timme längre än vad jag gjorde...

This isn't a sunshine story.

FML!
Jag vill ha en vanlig hederlig kaffebryggare där du själv bara är inblandad i första och sista steget, att ladda den och sen dricka det varma fina svarta kaffet.


Sömn vad är det?

Funderar på hur fasen jag ska vara trött om en timme? Har precis ätit en bautaportion med spagetti och köttfärsås, en skål med B&J-glass och sköljt ner allt detta med lite Coca Cola.

I vilket fall som helst, jag vill fota mer! NU, på momangen!
Jag älskar det!


Mer hårdrock!


Filip.


Filip, Janne och Oscar.


Filip.


Eddie, Filip och Janne.

Kock!

Nu känns det att denna dagen börjar närma sig sitt slut, jag är helt väck!
Ska skicka iväg bilderna till bandet snart och tänkte lägga upp dem här med. Inte alla men en del :)

I högtalarna är det hårdrock och laga mat-pepp i min hjärna!

Jag kunde inte riktigt höra vad du sa..

Nu är jag helt russinmönstrad på fingrarna. Jag har minsann diskat och i vanlig ordning glömde jag lite disk i vardagsrummet. Hum?

Det blir att värma lite rester (och skapa mer disk) och sen ska jag fortsätta fiffla med Stormholds bilder. Jag skulle egentligen åkt till Färjestaden och fikat med Wicke men det blev inte så.

Goddagens!


Morsning!

Sitter här och är sjukligt sugen på att framkalla analogt! Hittade ju mammas och pappas gamla kompaktkamera när vi rensade huset. Har fått lite rådgivning av Martin ang. sånt och det lutar åt att jag lämnar in den färgrullen som ligger i kameran. Hoppas att det finns några bilder som är bra i den filmen, den är ju dock 10 år ungefär xD

Emil har åkt en snabbis till skolan och min plan medan han är iväg är att duscha.

Såg den här bilden igår. MYSIG!

Past bedtime.

Ja, jag borde sovit för många timmar sen. fem timmar till och jag har dygnat! WUHU!
Sitter och dricker kaffe nu, försöker bli trött.

Har spenderat kvällen med att spela spel på Facebook, redigerat bilder och pratat sönder Filip över msn. Jag är glad att jag inte sparar konversationerna för shit, vi spårade ur nåååågra gånger! haha Det blev många "på tal om..."
Kul att prata mer med folk som man typ känner fast ändå inte. Vi har ju aldrig umgåtts, mer än festat ihop och de gångerna jag vart på deras spelningar :)

Nu sitter jag och lyssnar på musik. Hade totalt glömt bort den fina genren Ska. Jag lyssnade på rätt mycket sån musik för fem-sex år sedan. Så nu när jag är nostalgisk är det Millencolin som jag plågar Emil med. :D


Hade lätt kunnat göra den här tatueringen på typ handleden eller kanske till och med i nacken..


Inspirationsbild!

För er som inte förstått det än (vilket kan bero på att jag inte klargjort detta) så kan man klicka på bilderna jag lägger upp för att komma till min källa weheartit.com.

Färdig!

Eller nästan klar med Stormhold-bilderna. Har elva klara och åtta (?) som jag inte ens börjat med.


Filip.


Janne.


Eddie.

Morning has broken.

Gud vad fint det var idag! Jag ville (nästan) inte snooza de där sista tio minutrarna. haha :D

Ska iväg till skolan snart för att ha föreläsning i Grafisk Idébildning och sen tänkte jag göra klart sista skissuppgiften i Visuella Tankelaborationer.
Vi hade en föreläsning igår om de här tankeoperationerna och sen fick vi sex uppgifter att göra. Jag har bara en kvar! <3

 


Stormhold.

Som sagt fotade jag Stormhold i onsdags, det blev 477 bilder sammanlagt. Tittade igenom dem lite snabbt nu när jag förde över dem till datorn och fick ner det till 27 stycken bilder. Ska försöka få ner de till 10-15, max. Ett smakprov kommer här:

Klicka på bilden för att komma till deras hemsida.

 

PS. Näst intill oredigerade bilder.


Sofias bilder! del 2.


Det är kallt att stå utanför Harrys!


Janne, Mella och Proppen gör sina behov.


Oscar den Nöjde och romantiska paret för kvällen.


Den typiska Fritjiofsson-minen i väntan på bussen som aldrig kom.


Oscar, Filip och Sanne.


Nöjda flickor och Filip!


Sofias bilder! del 1.

Fick lite bilder av Sofia (Proppen) också.


Jag, Mella och Proppen!


Oscar och Filip myser till'et.


Det var mycket känslor på en och samma gång!


Jag, en gömd Mella, en snäll Robin och en allmänt förvirrad Proppen.


Mellas bilder!

Mellas blogg hittar ni här.


Robin med välkomstdrink i kopp!


Filip gör den officiella minen.


Jag, Mella och Proppen börjar känna av alkoholen. ^^


Nöjd Eddie med sin arbetskompis Said.


Födelsedagsbarnet i egen person.


Ojdå!

Här har det inte hänt något alls på flera dagar, förlåt!
Tänkte skriva nu och sen lägga upp ett inlägg med Mellas bilder från förfesten i helgen.

Jag kom ju hem i onsdags och hängde då med Stefan och Gunsan. Träffade och fikade med Sanna då med.
På kvällen hängde jag ensam på kontoret hos Martin (Kamerahuset), jag och Mange skulle nämligen fota Stormhold's spelning. (tror för övrigt att det gick rätt bra, har 500 bilder som väntar på att genomgå gallringsprocess).

På torsdagen frukostfikade jag med Robban och åkte sedan till Anderstorp. Den eftermiddagen rensade vi i huset och slängde en massa skräp i container. På kvällen kom Sanna och hälsade på och drack kaffe. Myspys!

Fredagen spenderade jag med Elin, vi hämtade bil och åt asiatiskt till lunch. Sen på kvällen blev det crazy times med Mella, Sanne, Proppen, Janne, Eddie, Robin, Filip, Oscar och några jag inte kände. Vi förfestade hos Eddie och drog till Harry sen. Fin kväll med mycket dricka, skratt och lite dans till och med.
Jag var hemma typ halv fyra och sov till klockan var 14,30.

Eftermiddagen (min morgon) var jag hos Rolle och sen åkte jag till finaste Pinnen och tittade på Melodifestivalen med henne, Martin, Rickard och Jax (katten). Avled i min säng innan klockan slog midnatt.

På söndagen flyttade jag och Rolle mina flyttlådor från huset till mammas nya förråd som tillhör lägenheten. Sen körde Elin mig till tåget vid femtiden och jag var hemma i Nybrolägenheten runt halv nio på kvällen.

Summer dreams.




I'm on my way.

Åh, om bara några timmar sitter jag på tåget hem! Det ska bli så himla härligt!
Första natten ska jag sova i Gislaved, så ikväll blir det till att gå och titta på Stormhold och prata lite med dem. Sista jag var på deras akustiska spelning mådde jag piss och orkade knappt säga "bra gjort" till dem.

Ska kanske hinna med en sväng till skolan. Tänkte försöka haffa Ava med lite kaffe :)

Nu ska jag se över min packning en sista gång!



Let there be light.






Solsken!

Jag vill bara påpeka hur UNDERBART väder det är här i Nybro!
Solen skiner, jag lyssnar på bra musik och kan stå på balkongen i skinnjacka utan att frysa.

Det kan inte bli bättre än så här!



Morrn'

Okej, jag hatar/älskar min mamma för tillfället. Mest älskar! MEN när hon ringer kvart över åtta en vanlig morgon när hon vet att jag är sjuk blir jag rätt så stingslig.
Aja, jag glider runt i mina nya byxor från Monki (som jag också älskar/hatar). De är supermjuka, varma och sköna men jag vet inte riktigt om de är snygga eller helt enkelt asfula ^^

Typ så här ser de ut, rätt modell men jag fick photoshoppa fram färgen. ^^

Orginalbild.


Sjukligt.

Om 45 minuter har jag varit vaken i 12 timmar, exakt. Jag är redan dödstrött... Karroh säger att det är normalt när man är sjuk, alltså borde denna trötthet vara ett sjukligt tillstånd.

Jag yrar, det är för att jag är trött ^^

Imorgon köper jag tågbiljett hem för en helg fylld av hårdrock!

Begär.

För övrigt vill jag ha ett par skor som ser ut såhär!

Produktivt!

Idag har jag av någon anledning vart produktiv istället för att ha slappat i soffan. Jag har hunnit med att diska, dammsuga, plocka lite i sovrummet, värma mat åt Emil, laga egen mat, göra en passe-par-tout till ett foto från Emils bal, pratat med Clibbe i telefon, planerat helgen med Mella, pratat lite med Karroh OCH jag har fasiken hunnit slappa sjukt mycket också. Helgalet!

Skönt i vilket fall :)


Dag 21 – Mina dåliga sidor

Jag är rätt labil, blåögd, naiv, röker, blir deprimerad, tar sällan tag i saker, är avundsjuk. Listan kan nog göras mycket längre men det är detta jag kommer på just nu.






Bop!

Har vart vaken en timma nu ungefär. Jag är sjuk och jävlig! ÅH!

Sitter och lyssnar på lite L.A Guns, sjukt härligt faktiskt! Peppar upp mig för att dammsuga lägenheten.

 


...alltså finns jag.

Jag vet inte ens vad jag tänkte skriva här. Är lite sentimental för tillfället.
Snart fyller en vän 20 år, fem dagar efter pappas födelsedag. Jag har inte insett hur snart det är.

Jag längtar till sommaren och ljuset.
Det konstanta ljuset inom mig.


Sjuk- och tröttdag.


AFP

Måste tipsa om världens roligaste hemsida (förutom damnyouautocorrect)!

Awkward Family Photos heter den.


Klicka på bilden för att komma till hemsidan!


Dag 20 – Mina förebilder

Jag beundrar en drös med folk, både stora och små. Ni som kämpar, ni som vågar vara både starka och svaga.
Alla ni som finns där för andra, ni som vågar säga ifrån och stå upp för det ni tror på.
Ni är mina förebilder!


I like pie...


Besök.

Mycket har hänt sen jag skrev sist. Allt började med att Emil kom indunsandes genom dörren i torsdagskväll med en väldigt stukad fot. På fredagsmorgonen tvingar jag honom att ringa vårdcentralen och sen bär det av. Taxi ner till Hälsocentralen i Nybro, sjuktaxi till Kalmar Sjukhus, sjuktaxi hela vägen till lägenheten, Bosse kom till Nybro, en tur till Färjestaden, en sväng i Kalmar och tillbaks till Nybro och nu är Kalle här med.

Emil har en sjukt läskig fot som numera har fått ett ansikte :)

Imorgon ska vi äta köttfärslimpa och jag ska försöka att inte bli mer sjuk än vad jag redan är.


Dag 19 – Detta ångrar jag

Oj! Jag ångrar en hel del av det jag har gjort/inte gjort i mina (inte så många) da'r. Det jag tror att jag ångrar mest är att jag var så feg när jag var yngre. Feg för känslor, feg inför ansvar och definitivt allmänt rädd för världen.

Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick

Ehm, alltså ah...
Jag vill inte vara ensam om detta så då tar jag ett med min partner-in-crime Elin.

Av någon anledning fick vi för oss att kasta lite ägg en kväll. Det hela slutade med att vi fick ett samtal om att vi skulle bli polisanmälda om vi inte... städade upp, tror jag..? I vilket fall, vi kunde inte lösa vårt lilla problem så vi köpte choklad och en blomma och skulle lämna till personen i fråga. MEN! på den adressen som vi fått fram finns inte rätt namn på dörren och det står inget på någon postlåda. Det enda som står som namn är "Friedland", vi fattar ingenting. Det slutar med att jag får ringa och prata med honom (tror jag talade in ett meddelande). Elin berättar vad som hände när vi skulle be om ursäkt för sin pappa och han utbrister "... men Elin, Friedland är märket på ringklockan..."
Jag kunde inte se Ingvar i ögonen på x antal dagar efter detta ^^'


Dag 17 – Barndomsminne

Jag måste vart full hela min barndom för jag kommer inte på ett enda minne nu...
Eller jo! haha
Miserabelt att jag kommer ihåg det här men here it comes:

Jag och mormor hade vart i affären, det var en sommar någon gång runt 1997 tror jag. Vi är i hennes och morfars lägenhet och helt plötsligt är mormor borta! Vart är mormor? Jag går runt i hela lägenheten och tittar men hon är inte någonstans alls. Jag springer ut och ner i trapphuset och gråter som bara den. Jag sitter i trappen och lipar som satan och då kommer helt plötsligt mormors kompis och fårgar varför jag gråter, mormor är ju ute på uteplatsen och röker med de andra tanterna.

Kommer ihåg att jag skämdes som fan efteråt för att jag var så dum och trodde att mormor hade gått upp i rök.

Heavy metal-plugg. 2.0

Ehm, tja. Jag har lyssnat (lyssnar) på Sixx Sense-podradio. Det är Nikki Sixx's radioprogram. Fan, jag älskar snubben! Så som han pratar där är precis som den rösten jag hör när jag läser hans självbiografi, fast mer nykter ^^

Har läst hälften av det jag ska läsa. Kan inte riktigt fokusera och det är ett jobbigt typsnitt >< Men men!

Jag och Mella är pepp!


Bästa Janne och Snyggaste Mella!


Smidig som få!

Vill tipsa om hur smidig jag kan vara. Det är ju tur att det var Elin det drabbade.

Titta här!

Heavy metal-plugg..

Nu ska jag läsa lite i någon gammal bok som är skriven på maskin. Det säger väl en del :P

OCH! Sista veckan i Mars(typ) ska jag hänga med Mella ner till Malmö och rocka loss!


Polisen.

Sådär, typ tre månader senare har jag ÄNTLIGEN fått iväg mitt mail till polisen om utdraget jag behöver. >< Så svårt var det.... Jag hatar mig själv ibland, men nu är det gjort iaf.

Vi har börjat med skissteknik i skolan nu, känns sjukt bra. Jag som knappt kan rita får lära mig grundtankarna ^^
Så nu ska jag sitta ikväll och skissa ett stilleben och lite cylindrar. Få en rektangel att se ut som en cylinder rättare sagt...

Det som ska vara i stillebenet är tema "min hobby". Tre saker ska vara motivet och måste vara inom samma genre, jag funderar på att gå ner till närmsta gym och sätta mig. Hade vart värt!

 

 

 


we<3it. 2,0
















Dag 16 – Första kyssen

på ett loft, omringade av Kalle Anka och Bamse.


Sommarnatt.

I ain't gonna work, I ain't gonna work no more
Stay in bed til I'm satisfied, and let my head take a softer ride
I ain't gonna work, I aint gonna work no more
Give me a rock an' roll band
With a mean an' dirty blues guitar,
Take me to a dance hall palace
With a twenty four hour bar
Then you better lock up your daughter, your sister too,
If you get in my way, I'm gonna rock an' roll over you,
Ain't nothing you can do

You can tell me it's wrong,
But I love wine, women an' song

Well, she's shakin' that thing (Bam-ba-Lam)
Boy, she makes me sing (Bam-ba-Lam)
Whoa, Black Betty (Bam-ba-Lam)
Whoa, Black Betty (Bam-ba-lam)





Jag önskar...

... att jag var sisådär 15-20 år äldre än var jag är.
Hade velat vara med där allt började.

...

Dag 15 – Mina drömmar

Håller jag helst för mig själv.

Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig

En vanlig dag består oftast av ett skolpass och sen datorhäng.
Då stiger jag upp vid sjutiden och åker till skolan vid kvart över åtta. Vi har föreläsning mellan 9,00-12,00 och har en kaffepaus vid 10,00 som varar i tjugo minuter. (om det är eftermiddagsföreläsning börjar vi 13,00-15,30 och har pausen vid 14,00).

När jag kommer hem så dricker jag lite kaffe och sen är det inget konstigt med resten av dagen. Ibland tvättar vi, ibland städar vi, ibland diskar vi, ibland handlar vi.


Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig

heh, ja alltså. Oj.

1, Av någon anledning kan jag få folk att tömma ut sina hjärtan till mig. Jag gör inte något jag tänker på, det bara är så.

2, Jag trodde att det var slappt att läsa foto på gymnasiet.

3, Jag hade jävligt fel ang. fotot.

4, Jag ser mig själv som någon blandning av indiepopare och hårdrockare men tycker om en massa r'n'b/radiomusik också.

5, Jag hatar att promenera men vill vandra i fjällen någon gång under mitt liv.

6, Jag avskyr värme men hatar snö minst lika mycket.

7, När jag var liten umgicks jag mest med killarna i klassen på rasterna. Jag var (nästan) den enda tjejen som inte var bollrädd.

8, Jag kan (typ) spela gitarr fast ändå inte.

9, Jag har gjort inbrott hos Pernilla medan hon sov när hon bodde i Missionskyrkan.

10, Jag har blivit slagen i huvudet av en lie.

Too much.

Okej, nu har jag tid och lust att skriva om helgen men var beredd på att det kommer att bli ett långt inlägg.

I Torsdags när jag kom till Gnosjö kom Jensan och hämtade upp mig. Vi lämnade min tunga väska i Anderstorp och åkte vidare till Gislaved. Jag åkte hem till Stefan och Gunsan men det var bara Stefan och Micca där. Vi åt jättegod kladdkaka och softade.
När Gunsan kom hem åt vi lite mackor och sedan följde jag med henne till hennes skola för att hennes klass skulle ha klassfest. Så jag hängde med 11-12åringar hela kvällen sen, det kanske låter konstigt men jag har haft en massa praktik i den klassenoch följde med som hemlig gäst. ^^

När vi kom tillbaks var jag så jävla trött att jag fick sitta och äta för att hålla mig vaken. Robban skulle komma och hämta upp mig när han slutat sitt andraskift. Miia och hennes kille Robin skulle komma och hälsa på. Miia har varit i Australien i ett år och hunnit bli tillsammans med Robin, världens softaste snubbe :)

De andra tre satt och drack medans jag var nykter och lärde känna Miia. Miia och Robin drog typ kvart över fyra på morgonen och jag somnade på Robbans soffa vid femtiden. Strax efter tio dagen efter får Robban upp mig och vi börjar fixa som jävla galningar.

Det första vi gör är att åka till Anderstorp, köpa frukostfika och sen åka till Jessica. Där åt vi frukost och hämtade mina kläder som jag glömde förra gången jag var hemma. Efter det åkte jag hem och skulle äta och duscha. Jag hälsade på Rolle också, han åkte till Degerfors på eftermiddagen för att döma på SM.

Senare på dagen duschar jag och fixar i ordning mig för att festa. Jag åkte in till Gislaved och sen åkte jag och Robban till Jensan för att förfesta (robban körde och var nykter) <3
EFter ett par timmar där åker vi ner till Higgins där Robin (australienaren) skulle spela. Efter hans spelning åkte vi till klubben och festade.
Strax innan två kollapsade Robban (troligtvis av all stress den dagen) och jag följer med honom i ambulansen till Värnamo. Jag fick ett rum att sova i på sjukhuset och jag sov väl två timmar på morgonen. Vid elvatiden kommer hans pappa dit och hämtar upp oss så vi är i Gislaved vid tolvtiden.

Senare på eftermiddagen gick jag och fikade med Emils pappa och Eva. Vi åt löksoppa och sen bjöd Bosse på semla också. :)
Jag gick och handlade lite grejer åt Robban och sen gick jag och väckte honom där hemma. :p
Vi drog igång Goldfinger och låg halvdäckade på soffan när Teddy kommer dit. En halvtimme senare är vi på väg att dra till Sunkträsket. Vi var där och såg Stormholds akustiska framträdande. Skitmysigt!

På söndagen hängde jag hos Robban fram till eftermiddagen någon gång och gick sen till Gunsan och Stefan. Jag var bara allmänt trött hela den dagen. Carroh var där med och vi pratade lite.

På måndagsmorgonen ringer jag till Rolle och går sedan till Mona och umgås med Rolle, Mona, Lina och Jesper. Sen åkte jag hem till Anderstorp, åt lunch och packade för att sen gå till gymet och sedan påbörja hemfärden till Nybro.

Jag har haft en sjukt konstig men mysig helg. Det enda jag ångrar är att jag inte sovit mer. Nätterna mellan torsdag-söndag sov jag 14 timmar, tror dock att det var värt det.

RSS 2.0